Autó teljes körű állapotfelmérése Budapest

Autó teljes körű állapotfelmérése Budapest

Komputeres autódiagnosztika és autó állapotfelmérés vásárlás előtt VIII. kerület

2017. május 24. - Kovács Norbi

Komputeres autódiagnosztika és autó állapotfelmérés vásárlás előtt VIII. kerület

Számítógépes autódiagnosztika VIII. kerület területén és környékén akár azonnali kiszállással +36 (70) 352-1562.
Az autó átnézéssel kapcsolatos tudnivalókért kattintson ide:
Autó átvizsgálás nyaralás előtt és gépjármű állapotfelmérés VIII. kerület
Cégünk kifejezetten a kódolvasásra és törlésre valamint járművek diagnosztikai vizsgálatára szakosodott, valamennyi járműtípushoz rendelkezünk a szükséges kódolvasó készülékkel. Dolgozunk Bluetooth kódolvasóval, a hibakódok kiolvasását, kivillogtatását és törlését Android, iPhone és Windows operációs rendszerekkel is el tudjuk végezni. Márkafüggetlen autódiagnosztikai vállalkozásként például meg tudjuk oldani a leggyakoribbtól (Opel, Ford, Suzuki kódkiolvasás) a kisebb számban értékesített típusokig a diagnosztikai feladatokat. Mobil hibakód kiolvasás VIII. kerület

A vizsgálat tárgya

A hibakód alapján megkeressük a hiba okát, azonosítjuk a meghibásodott alkatrészt, elvégezzük a hibaelhárítást, kicseréljük a szóban forgó alkatrészt, és töröljük a hibakódot. Sokszor küldenek hozzánk járműveket az autószerelők a hibák behatárolása céljából: - időszakos indíthatóság hiba - befecskendezési hiba - főtengely jeladó hiba - ECU hiba - lambda szonda hiba - fojtószelep kapcsoló hiba - biztosítéktábla hiba - üzemanyag-szivattyú hiba - légtömegmérő hiba A fentieken kívül az alábbi feladatokat is végre tudjuk hajtani: - valós km érték kiolvasása - üzemanyag-nyomás mérése - porlasztó programozás, illesztés Műszerparkunk Ún. OBD olvasóval és OBD kábellel csatlakozunk a jármű fedélzeti diagnosztikai csatlakozófelületére, amelynek révén kiolvassuk a szükséges műszaki paramétereket. Az eredmények analízisét egy céleszközzel végezzük. Autódiagnosztika VIII. kerület Autódiagnosztika helyszíni kiszállással Aktuális munkáink függvényében telefonos megbeszélést követően házhoz is jövünk, hogy végrehajtsuk az autódiagnosztikát. A mobil vizsgálat az esetek többségében nem ingyenes az összeg tekintetében kérjük, érdeklődjön az ügyfélszolgálatunk telefonszámán.

Hibakód kiolvasás házilag?

A hibakód kiolvasás otthon is lehetséges, ha valaki beszerzi a szükséges eszközöket, de ezzel kapcsolatban meg kell jegyeznünk 2 lényeges tényt:

  1. A legjobb berendezések félmillió forintnál kezdődnek, a profi (pl. Bosch, Texa) műszerek beszerzésének költsége meghaladhatja az 1 millió forintot.
  2. A megállapított hibakód nem hozza magával azt, hogy egyértelműen behatároltuk a probléma gyökerét. Néhány további gondolat ennek megértéséhez.

Az életben azt láttuk, hogy a hibakód kiolvasása legtöbbször csak egy része a hiba azonosításához szükséges teljes vizsgálatsorozatnak. A mai személyautók, teherautók és kamionok egyre több feladatát vezérlik ma már digitális fedélzeti berendezések. Ezek memóriába tárolják a naplózott paramétereket, tényleges és korábbi történések kódjait, jellemző paraméterek állapotait. A fedélzeti autódiagnosztikai berendezések össze is hasonlítják az élő értékeket az előírt vagy névleges értékekkel. Ennek célja a gépkocsi állapotának rendszeres időközönként történő felülvizsgálata. Amennyiben nem tolerálható különbséget regisztrál az eszköz, hibaüzenet érkezik, ami egy tárolóba kerül, utólag is feldolgozható hibakódok formájában. A határértékeken kívüli értékek egy részéről a műszerfali kijelzők a vezetők számára feltűnő jelzések formájában is jeleznek, nagyobb hányaduk azonban csak autódiagnosztikai műszer soros interfészére kapcsolódó ún. OBD kábelen keresztül tudhatók meg. Az OBD diagnosztika már sokkal több hasznos információt ad a gépjármű műszaki paramétereiről, viszont ez sem garantálja egyenes következményként a megoldást. Miért nem ilyen egyszerű az autódiagnosztika? Ha a hibakódok kiolvasása megoldana mindent, akkor a legtöbb ember maga is meg tudná javítani az autót. Az élet ezzel szemben azt bizonyítja, hogy sokszor nagyon téves következtetéseket lehet levonni a diagnosztikai információkból. Néhány klasszikus példa, amit sok kollégánk is meg tudna erősíteni, a lambda szonda indokolatlan cseréje vagy a hűtőközeg szenzora révén jelzett diagnosztikai értékek téves értelmezése. Sokszor láttuk, hogy tele volt a hibatároló régi, több hónapos adatokkal, amelyek egy része régóta nem volt érvényes, ezért tanácsos újra elvégezni a kódok kiolvasását. Azt nem is említettük még, hogy nem az összes hibatípus észlelhető folyamatosan, az autó nem mindig ugyanúgy viselkedik. A fő oka, amiért nem ajánljuk a házilagos hibakód olvasást, hogy a tudásnál egy jobb dolog van, ez pedig a tapasztalat, amit sok-sok év alatt szerez meg a szakember.

Hibakód kiolvasás ára

Az ár soktényezős dolog, ezért azt kérjük, hogy érdeklődjön az ügyfélszolgálatunknál a körülmények ismertetésével, de a legbiztosabb megoldás az autó konkrét helyszíni vizsgálata. Olyan járművek, ahol hibakód kiolvasást laptoppal kérnek: Opel - Hibakód kiolvasás Astra G - Vectra a hibakód kiolvasás - Astra h hibakód kiolvasás - Corsa b hibakód kiolvasás Ford - Mondeo hibakód kiolvasás - Transit hibakód kiolvasás Suzuki - Swift hibakód kiolvasás - Sx4 hibakód kiolvasás Volkswagen Polo hibakód olvasás Peugeot - Peugeot 406 hibakód kiolvasás - Peugeot 206 hibakód törlés Volvo Citroen Skoda - Felicia hibakód kiolvasás - Fabia hibakód kiolvasás Fiat Honda Mercedes Mazda Seat Renault - Renault Scenic hibakód kiolvasás - Renault Laguna hibakód kiolvasás Mitsubishi hibakód kiolvasás Daewoo - Matiz hibakód kiolvasás - Nexia hibakód kiolvasás OBD hibakód lista magyarul VIII. kerület Rendszeresen ismétlődő kérdések Mennyi ideig tart a hibakódok kiolvasását követő pontos hibafeltárás? A hibadiagnosztika igénybe vehet több órát, vagy akár lehet 1-2 munkanap is a hiba összetettségéből adódóan. Mit tanácsolnak, ha éppen nem tudjuk felvenni a telefont? Ha nem ér el minket telefonon, megtörténhet, hogy egy összetettebb hiba feltárását végezzük. Ilyenkor azt ajánljuk, hogy küldjön e-mailt, és válaszolunk, amint módunkban áll. Időszakos hiba feltárását mindig ki kell fizetni? Sajnos a hiba felderítése időt vesz igénybe, így ha egy hiba nem jelentkezik a jármű behozatalakor, akkor az ellenőrzést meg kell ismételni. Célszerű várni addig, amíg a hiba stabilan jelentkezik. A hibakód megdönthetetlenül azonosítja a hiba gyökerét? Sajnos nem. A tapasztalat és az egyéb körülmények tisztázása teszi egyértelművé a probléma tényleges kiváltó okát.

Gépjármű állapotfelmérés VIII. kerület

Használt autó megvétele előtt jelentős összeget megspórolhat a használt autó szakemberrel való átnézetésével VIII. kerület övezetében. Ha hasznosnak találja az állapotfelmérést, akkor hívjon a +36 70 352 1562 számon! A meglévő szervizkönyv önmagában nem jelent biztosítékot arra nézve, hogy főnyeremény a kinézett autó, és az sem mindig garantált, hogy a szomszéd ugyanolyan tapasztalt, mint a műszerekkel rendelkező szakember. Az alábbi képet megnyomva rögtön tárcsázhatja számunkat okostelefonról: használtautó állapotfelmérése VIII. kerület

Milyen vizsgálatokat tudunk elvégezni a helyszínen VIII. kerület övezetében?

A kocsi átfogó állapotának szemrevételezése VIII. kerület vonzáskörzetében

A kocsi szemrevételezése kívülről: a jármű megvizsgálásával felfedhetők többek között a karosszéria repedései, korrózió vizsgálata, a hézagok, a festés hibái, szélvédő átnézése. A gépkocsi ellenőrzése belül: többek között az utastér, állapota, a tetőkárpit vagy a kormány műszaki állapota. Gyakori probléma a hosszbordásszíj megnyúlásának beazonosítása, a vezérműszíj műszaki élettartamának vizsgálata. Autódiagnosztika: valós futott km értékének megállapítása, a kilométeróra visszatekerésének megállapítása, olajcsere ellenőrzése, karburátor programozás, ütközési adatok műszeres bemérése, fényjelző berendezések és lengéscsillapító vizsgálata a közlekedési hatóság vizsgálati technológiájával. műszeres fékhatás mérés VIII. kerület A gépjármű telematikai illesztőfelületre csatlakozva még számos egyéb technikai viszonyszám is kiolvasható, pl. üzemanyag nyomás, turbó hiba. Meg kell említenünk azt is, hogy szaktanácsot tudunk adni azon a területen, hogy milyen javítási gyakoriság várható az egyes modelleknél, illetve ha hozzá kell nyúlni, akkor milyen várható költségek merülnek fel. → Az említett faktorok több év távlatában szabják meg a kocsi állagmegóvásának ráfordítását, de egyértelműen figyelembe kell venni a kocsivásárlás szempontjából. A jármű technikai állapotán kívül segítünk eldönteni, hogy az autó az évjárata, felszereltsége stb. alapján jó vétel-e.

Gépjármű ellenőrzés költsége VIII. kerület

Az adott gépjármű állapotfelmérésének ára nagy mértékben módosul annak tükrében, hogy milyen alapos szakvéleményt kell kiállítanunk a megvételre szánt kocsiról. Az átnézés díját szóbeli konzultációt követően tudjuk megállapítani. mobil használt autó átvizsgálás díja VIII. kerület

Mennyi időt vesz igénybe az autó helyszíni átnézése?

A felmérés iőigénye függ attól, hogy milyen alapos szakvéleményt kell adnunk a jelölt gépkocsiról. Általánosságban véve elmondható, hogy már egy fél órás autó átnézéssel is több tízezer forintot lehet megtakarítani a vételárból az esetleges hibák feltárásával. Az alapos, felszerszámozott szerelőműhelyben végzett felmérés akár több 100 ezer forintot is megspórolhat az újdonsült vásárlónak, vagy megóvja őt egy rossz állapotban lévő autótól!

Valamennyi hiányosság felmérhető a vásárlás helyén?

Nem. Vannak olyan jellegű vizsgálatok, amelyek csakis szakműhelyben vihetők véghez. Ilyenek többek között pl. a lengéscsillapítók műszaki problémáinak világos azonosítása, víz- és olajfolyások feltérképezése.

Létezik olyan autó típushiba, ami egyáltalán nem állapítható meg?

Jó lenne, ha ez nem lenne így, de be kell látni, hogy ez igaz. Tekintettel arra, hogy nem lehet “átvilágítani” az autó egyes komponenseit, nem lehet biztosra állítani, hogy mennyit bír még egy önindító, vagy hogy a motor belsejében milyen belső kopások jöttek létre a jármű élettartama során. autó gyújtásdiagnosztika VIII. kerület

Milyen műszereket vetünk be a gépjármű teljes körű felméréséhez?

A legkomolyabb eszköz, amit fel tudunk használni a vizsgálathoz, olyan autódiagnosztikai elemzőeszköz, amellyel különféle interfész csatlakozók bekötésével tudunk a fedélzeti diagnosztikai berendezéshez kapcsolódni, és szoftveres úton detektálni és kiolvasni az előző státuszjelzéseket. Nem ritkán történik meg, hogy olyan hibakódokat is észlelhetünk, amelyeket a fedélzeti visszajelző lámpák nem jeleznek ki. Figyelembe véve a tényt, hogy a motor az autó legdrágább alkotórésze, ezt az ellenőrzést minden körülmények között okos dolog megcsinálni! A festékvastagságmérés rutinszerűen végrehajtott vizsgálat, ehhez gyártott festékvastagság-mérő eszközt alkalmazunk, így nagyon könnyű annak megítélése, hogy az ellenőrzött jármű karosszériájának komponensei közül melyeket javítottak, ködöltek (és azt mennyire szakszerűen végezték el), ehhez kapcsolódóan a diagnosztizált használtautó esetleges eltérő sérüléseire is lehet következtetni.

Próbakör

Szinte az összes helyen fizetni kell a használtautó kipróbálásáért. Érdemes fizetni ezért? Mit lehet ebből megtudni? A próbamenet olyan lehetőség, amit az összes használtautó vevőnek ajánlunk. Próbakörrel kimutatható, esetleges problémák a járművön:

  • Zörejek a jármű különböző részeiből
  • A jármű úttartása
  • A futómű állapota
  • A fékek állapota
  • A motor viselkedése
  • A váltó megfelelő működése
  • A kuplung állapota

autó ellenőrzése külföldi út előtt VIII. kerület Ha hosszú útra szeretné felkészíteni gépkocsiját, vagy ellenőriztetni kívánja külföldi út előtt egy szakszervizben, akkor nagyon jó helyen jár! Ha nem szeretne csak évjárat, esetleg visszatekert kilométeróra alapján használt autót venni, hanem tisztában szeretne lenni személyautó tényleges műszaki állapotával, akkor keressen meg minket az autó átvizsgálásával VIII. kerület körzetében +36 70 352 1562! Számítógépes hibakód kiolvasás és törlés VIII. kerület területén és környékén akár azonnali kiszállással +36 (70) 352-1562.

Szólj hozzá!
autódiagnosztika VIII. kerület hibakód kiolvasás VIII. kerület hibakód kivillogtatás VIII. kerület hibakód törlés VIII. kerület számítógépes hibafeltárás VIII. kerület használt autó állapotfelmérés VIII. kerület gépjármű állapotfelmérés VIII. kerület autó állapotfelmérés vásárlás előtt VIII. kerület helyszíni autó állapotfelmérés VIII. kerület autó állapotfelmérés külföldi út előtt VIII. kerület autó átvizsgálás nyaralás előtt VIII. kerület állapotfelmérés műszaki vizsga előtt VIII. kerület autó felkészítése hosszú út előtt VIII. kerület Opel autódiagnosztika VIII. kerület Ford autódiagnosztika VIII. kerület Suzuki autódiagnosztika VIII. kerület Mercedes autódiagnosztika VIII. kerület BMW autódiagnosztika VIII. kerület üzemanyag-adagoló hiba VIII. kerület vezérlőegység hiba VIII. kerület gyújtáshiba VIII. kerület turbó hiba diagnosztika VIII. kerület km érték kiolvasása VIII. kerület járműdiagnosztika VIII. kerület VW diagnosztika VIII. kerület Peugeot diagnosztika VIII. kerület Skoda diagnosztika VIII. kerület Renault diagnosztika VIII. kerület autó átvizsgálás autópiacon VIII. kerület autó állapotfelmérés autókereskedőnél VIII. kerület fékhatás mérés VIII. kerület lengéscsillapító mérés VIII. kerület autó törés ellenőrzése VIII. kerület autó típushibák kimutatása VIII. kerület gyújtásdiagnosztika VIII. kerület fékhatás vizsgálat VIII. kerület üzemanyagadagoló diagnosztika VIII. kerület fedélzeti diagnosztika VIII. kerület futómű állapotfelmérése VIII. kerület motor átvizsgálása VIII. kerület

A bejegyzés trackback címe:

https://autoallapotfelmeresbudapest.blog.hu/api/trackback/id/tr9112537397

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása