Autó teljes körű állapotfelmérése Budapest

Autó teljes körű állapotfelmérése Budapest

Computeres autódiagnosztika és használt autó állapotfelmérés XVI. kerület

2017. május 24. - Kovács Norbi

Computeres autódiagnosztika és használt autó állapotfelmérés XVI. kerület

Számítógépes hibakód kiolvasás és törlés XVI. kerület területén és környékén akár 1 órán belüli kiszállással +36 70 352 1562.
Az autó átnézéssel kapcsolatos információkért kattintson ide:
Helyszíni autó állapotfelmérés és használt autó állapotfelmérés XVI. kerület
Vállalkozásunk kifejezetten a hibakód kiolvasásra valamint autódiagnosztikára szakosodott, minden járműtípushoz rendelkezünk a szükséges kódolvasó berendezéssel. Dolgozunk Bluetooth kódolvasóval, a hibakódok kiolvasását, kivillogtatását és törlését Android, iPhone és Windows operációs rendszerekkel is el tudjuk végezni. Márkafüggetlen autódiagnosztikai vállalkozásként például meg tudjuk oldani a leggyakoribbtól (Opel, Ford, Suzuki kódkiolvasás) a kisebb számban értékesített típusokig az összes hibafeltárási munkát. Mobil hibakód kiolvasás XVI. kerület

A vizsgálat tárgya

A felderített diagnosztikai kódot figyelembe véve behatároljuk a problémát, az egyéb körülményeket jelenségeket is figyelembe véve megállapítjuk, hogy mi hibásodott meg, megszüntetjük a problémát, kicseréljük a szóban forgó alkatrészt, és töröljük a hibakódot. Gyakran kérik tőlünk az autójavító műhelyek a járműdiagnosztika elvégzését az alábbi hibák beazonosítása végett: - időszakos indíthatóság hiba - befecskendezési hiba - vezérlőegység hiba - gázpedál helyzetérzékelő hiba - lambda szonda hiba - fojtószelep kapcsoló hiba - tápellátási hiba - üzemanyag-szivattyú hiba - légtömegmérő hiba A fentieken kívül az alábbi feladatokat is végre tudjuk hajtani: - valós km érték kiolvasása - üzemanyag-nyomás mérése - légzsákvezérlő, ütközésadat kiolvasása és törlése Műszerparkunk Úgynevezett OBD olvasóval és OBD kábellel csatlakozunk a gépjármű fedélzeti diagnosztikai csatlakozófelületére, amelynek révén megszerezzük a szükséges műszaki paramétereket. Az eredmények elemzését számítógéppel végezzük. EOBD hibakód lista XVI. kerület Mobil diagnosztika Szükség esetén és aktuális leterheltségünktől függően telefonos megbeszélést követően kiszállást is vállalunk, hogy végrehajtsuk az autódiagnosztikát. A házhoz történő kiszállás legtöbbször nem ingyenes az összeg tekintetében kérjük, érdeklődjön az ügyfélszolgálatunk telefonszámán.

Hibakód kiolvasás házilag?

A hibakód kiolvasás házilag is megoldható, ha valaki beszerzi a szükséges eszközöket, viszont meg kell jegyeznünk 2 lényeges dolgot:

  1. A legjobb berendezések félmillió forintnál indulnak, a profi (pl. Bosch, Texa) eszközök beszerzésének költsége meghaladhatja az 1 millió forintot.
  2. A kiolvasott hibakód nem hozza magával azt, hogy egyértelműen behatároltuk a probléma gyökerét. Ezt az alábbiakban szeretnénk egy kicsit részletesebben is kifejteni.

A gyakorlatban azt tapasztaltuk, hogy a hibakód kiolvasása legtöbbször csupán egy része a probléma tetten éréséhez elvégzendő teljes vizsgálatsorozatnak. A mai személyautók, teherautók és kamionok egyre nagyobb számú feladatát vezérlik ma már elektronikus fedélzeti berendezések. Ezek memóriába tárolják a naplózott paramétereket, aktuális és historikus események kódjait, jellemző paraméterek állapotait. A járműdiagnosztikai készülékek gyakran végzik el a mért értékek összehasonlítását a referenciaértékekkel. Ennek értelme a jármű állapotának időről időre történő ellenőrzése. Amennyiben tűréshatáron kívüli eltérést detektál az eszköz, hibaüzenetet küld, ami egy tárolóba kerül, utólag is lekérhető hibakódok alakjában. A tűrésmezőből kieső értékek egy részéről a műszerfali kijelzők a sofőr számára LED-ek formájában is jeleznek, egy jelentősebb részük azonban csak autódiagnosztikai berendezés soros interfészére kapcsolódó ún. OBD kábelen keresztül kérhetők le. Az OBD diagnosztika összehasonlíthatatlanul több hasznos információt ad a gépjármű műszaki paramétereiről, viszont ez sem garantálja egyenes következményként a megoldást. Miért lehet sokkal bonyolultabb a javítás? Ha a hibakódok kiolvasása elegendő lenne a helyzet felméréséhez, akkor a legtöbb ember maga is meg tudná javítani az autót. A gyakorlat ezzel szemben azt mutatja, hogy legtöbbször nagyon mellé lehet fogni a diagnosztikai információkból. Néhány klasszikus eset, amit sok kollégánk is meg tudna erősíteni, a lambda szonda indokolatlan cseréje vagy a hűtőfolyadék szenzora révén jelzett adatok téves értelmezése. Gyakran tapasztaltunk olyat, hogy tele volt a hibatároló régi, több hónapos adatokkal, amelyek többsége régóta nem volt érvényes, ezért javasoljuk az ismételt hibakód kiolvastatást. Azt nem is említettük még, hogy nem az összes hibatípus észlelhető folyamatosan, az autó hol produkálja a hibajelenséget, hol nem. Amiért nem javasoljuk a hibakód otthoni kiolvasását, annak oka pedig az, hogy a tudásnál egy jobb dolog van, ez pedig a tapasztalat, amit hosszú évek alatt szerez meg a szakember.

Hibakód kiolvasás ára

A munkadíj több tényezőtől is függ, ezért azt kérjük, hogy érdeklődjön az ügyfélszolgálatunknál a körülmények ismertetésével, de a legbiztosabb megoldás az autó konkrét helyszíni vizsgálata. Gyakori járműtípusok, ahol hibakód kiolvasást laptoppal kérnek: Opel - Hibakód kiolvasás Opel Astra f - B Vectra hibakód kiolvasás - Opel Calibra hibakód kiolvasás - Corsa b hibakód kiolvasás Ford - Mondeo hibakód kiolvasás - Transit hibakód kiolvasás Suzuki - Swift hibakód kiolvasás - Sx4 hibakód kiolvasás Volkswagen Polo hibakód olvasás Peugeot - Peugeot 307 hibakód kiolvasás - Peugeot 206 hibakód törlés Volvo Citroen Skoda - Felicia hibakód kiolvasás - Fabia hibakód kiolvasás Fiat Honda Mercedes Mazda Seat Renault - Renault Scenic hibakód kiolvasás - Renault Laguna hibakód kiolvasás Mitsubishi hibakód kiolvasás Daewoo - Matiz hibakód kiolvasás - Nexia hibakód kiolvasás Járműdiagnosztika XVI. kerület GYAKRAN FELTETT KÉRDÉSEK Mennyi ideig tart a hibakódok kiolvasását követő pontos hibafeltárás? A hibadiagnosztika ideje lehet több óra, de eltarthat 2 munkanapig is a hiba bonyolultságától függően. Mi a teendő, ha éppen nem tudjuk felvenni a telefont? Ha nem ér el minket telefonon, előfordulhat, hogy egy összetettebb hiba feltárását végezzük. Ilyenkor azt ajánljuk, hogy küldjön e-mailt, és válaszolunk, amint módunkban áll. Időnként előforduló hiba feltárását minden alkalommal ki kell fizetni? Sajnos a diagnosztika időt vesz igénybe, ezért ha egy hiba nem jelentkezik a jármű behozatalakor, akkor az ellenőrzést meg kell ismételni. Okos döntés megvárni, amíg a hiba minden alkalommal tapasztalható. A hibakód megdönthetetlenül azonosítja a hiba gyökerét? Sajnos nem. A tapasztalat és az egyéb körülmények tisztázása teszi egyértelművé a valós hibaokot.

Használtautó átvizsgálás helyszínen XVI. kerület

Használt autó vásárlásakor akár 100 ezer forintot is megtakaríthat a használt autó szakemberrel való átnézetésével XVI. kerület övezetében. Ha hasznosnak találja az állapotfelmérést, tárcsázza a +36 70 352 1562 számot! A vezetett szervizkönyv nem garantálja, hogy megéri megvenni az autót, és az sem mindig garantált, hogy a rokon képes pótolni a rejtett hibák feltárásában jártas autószerelőt. Az alábbi képet megnyomva azonnal hívhat minket okostelefonról: használtautó átvizsgálás helyszínen XVI. kerület

Mire alkalmas a helyszíni állapotfelmérés XVI. kerület körzetében?

Az autó általános állapotának ellenőrzése XVI. kerület övezetében

Autó ellenőrzése kívül: a jármű szemrevételezésével feltérképezhetők többek között a karosszéria repedései, korrózió vizsgálata, a hézagok, festékréteg mérése, a gumik átnézése. A jármű ellenőrzése belül: például ülések, állapota, az ülések és belső borítások vagy a váltó műszaki állapota. Gyakori probléma az ékszíj repedéseinek megállapítása, a vezérműlánc műszaki élettartamának felmérése. Autódiagnosztika: az autóval ténylegesen megtett távolság megállapítása, a kilométeróra visszatekerésének megállapítása, motorolaj állapotának megállaptása, porlasztó beállítása, ütközési adatok megállapítása diagnosztikai eszközzel, hangjelző eszközök és lengéscsillapító átnézése a közlekedési hatóság vizsgálati technológiájával. használt autó állapotfelmérése XVI. kerület A gépjármű telematikai illesztőfelületre csatlakozva rengeteg más technikai mutató is detektálható, pl. üzemanyag nyomás, vezérlőegység. Meg kell említenünk azt is, hogy komoly támogatást tudunk adni annak tekintetében is, hogy mennyire szervizigényes egy autó, illetve ha hozzá kell nyúlni, akkor milyen mélyen kell zsebbe nyúlni. → Ezek a tényezők hosszabb távon befolyásolják az autó fenntartásának ráfordítását, viszont feltétlenül figyelembe kell venni a gépjármű megvásárlása szempontjából. A jármű technikai állapotán kívül hasznos információkkal szolgálunk arra nézve, hogy a jármű az évjárata, felszereltsége stb. alapján jó vétel-e.

Autó átvizsgálás ára XVI. kerület

A jármű átvizsgálásának költsége attól függően változik, hogy mennyire részletes szakvéleményt kell kiállítanunk a megvásárolni kívánt autóról. Az átvizsgálás árát szóbeli konzultációt követően tudjuk véglegesíteni. mobil használt autó átvizsgálás díja XVI. kerület

Sokáig tart egy használtautó teljeskörű felmérés?

A felmérés iőigénye függ attól, hogy milyen részletezett szakvéleményt kell mondani a kinézett autóról. Általánosságban véve elmondható, hogy már egy fél órás autó átnézéssel is több tízezer forintot lehet megtakarítani a vételárból az esetleges hibák feltárásával. A részletes, szakszervizben végzett átvizsgálás akár jelentős tízezreket is megspórolhat az új vásárlónak, vagy megóvja őt egy túlzottan széthajtott gépkocsitól!

Minden hiba megállapítható a vásárlás helyén?

Nem. Bizonyos ellenőrzések csak szakműhelyben bonyolíthatók le. Ilyenek többek között pl. a lengéscsillapítók nem kielégítő állapotának pontos megállapítása, az alváz tüzetes átnézése.

Van olyan autó típushiba, ami egyáltalán nem fedhető fel?

Sajnos igen. Figyelembe véve, hogy nem látunk bele az alkatrészek belsejébe, nem lehet mérget venni arra, hogy meddig működik még egy önindító, vagy hogy a hengerekben milyen belső kopások keletkeztek a jármű élettartama során. autó gyújtásdiagnosztika XVI. kerület

Milyen berendezéseket vetünk be az autó átnézéséhez?

A legdrágább elemzőeszköz, amit alkalmazni lehet, egy autódiagnosztikai elemzőeszköz, amellyel többféle interfész csatlakozók bekötésével tudunk a fedélzeti diagnosztikai berendezéshez kapcsolódni, és egy szoftverrel észlelni és archiválni a korábbi hibaüzeneteket. Nem ritkán esik meg, hogy olyan jelzéseket is észlelhetünk, amelyeket a fedélzeti visszajelző lámpák nem jeleznek ki. Tekintettel arra, hogy a motor a jármű legdrágább része, ezt a vizsgálatot minden kétséget kizáróan okos dolog megcsinálni! A rétegvastagság-mérés mindig határozott kérés az ügyfelek részéről, ehhez gyártott festékvastagság-mérő eszközt alkalmazunk, így meg tudjuk állapítani, hogy az átnézett autó karosszériájának komponensei közül melyeket javítottak, fújtak át (és azt milyen minőségben hajtották végre), ezt alapul véve a diagnosztizált használtautó esetleges egyéb sérüléseire is lehet következtetni.

Próbakör

Szinte az összes helyen fizetni kell a használtautó tesztvezetéséért. Érdemes fizetni ezért? Mit lehet ebből kideríteni? A tesztkör olyan lehetőség, amit minden használtautó vásárlónak ajánlunk. Próbamenettel diagnosztizálható, esetleges műszaki hibák a gépkocsin:

  • Kopogás a jármű különféle komponensei felől
  • Az autó úttartása
  • A futómű állapota
  • A fékek állapota
  • A motor viselkedése
  • A váltó esetleges rendellenességei
  • A kuplung elhasználtsága

autó ellenőrzése külföldi út előtt XVI. kerület Ha műszaki vizsgára szeretné felkészíteni gépkocsiját, vagy ellenőriztetni kívánja külföldi út előtt egy szakszervizben, akkor nálunk jó helyen jár! Ha nem szeretne csak kamu szervizkönyv, esetleg visszatekert kilométeróra alapján kocsit vásárolni, hanem képbe szeretne kerülni a szóban forgó jármű valós műszaki állapotával, akkor keressen meg minket az autó átvizsgálásával XVI. kerület régiójában +36 70 352 1562! Számítógépes autódiagnosztika XVI. kerület területén és környékén akár 1 órán belüli kiszállással +36 (70) 352-1562.

Szólj hozzá!
autódiagnosztika XVI. kerület hibakód kiolvasás XVI. kerület hibakód kivillogtatás XVI. kerület hibakód törlés XVI. kerület számítógépes hibafeltárás XVI. kerület használt autó állapotfelmérés XVI. kerület gépjármű állapotfelmérés XVI. kerület autó állapotfelmérés vásárlás előtt XVI. kerület helyszíni autó állapotfelmérés XVI. kerület autó állapotfelmérés külföldi út előtt XVI. kerület autó átvizsgálás nyaralás előtt XVI. kerület állapotfelmérés műszaki vizsga előtt XVI. kerület autó felkészítése hosszú út előtt XVI. kerület Opel autódiagnosztika XVI. kerület Ford autódiagnosztika XVI. kerület Suzuki autódiagnosztika XVI. kerület Mercedes autódiagnosztika XVI. kerület BMW autódiagnosztika XVI. kerület üzemanyag-adagoló hiba XVI. kerület vezérlőegység hiba XVI. kerület gyújtáshiba XVI. kerület turbó hiba diagnosztika XVI. kerület km érték kiolvasása XVI. kerület járműdiagnosztika XVI. kerület VW diagnosztika XVI. kerület Peugeot diagnosztika XVI. kerület Skoda diagnosztika XVI. kerület Renault diagnosztika XVI. kerület autó átvizsgálás autópiacon XVI. kerület autó állapotfelmérés autókereskedőnél XVI. kerület fékhatás mérés XVI. kerület lengéscsillapító mérés XVI. kerület autó törés ellenőrzése XVI. kerület autó típushibák kimutatása XVI. kerület gyújtásdiagnosztika XVI. kerület fékhatás vizsgálat XVI. kerület üzemanyagadagoló diagnosztika XVI. kerület fedélzeti diagnosztika XVI. kerület futómű állapotfelmérése XVI. kerület motor átvizsgálása XVI. kerület

A bejegyzés trackback címe:

https://autoallapotfelmeresbudapest.blog.hu/api/trackback/id/tr4212537453

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása