Autó teljes körű állapotfelmérése Budapest

Autó teljes körű állapotfelmérése Budapest

Használtautó átvizsgálás Szokolya háznál

2019. október 06. - Kovács Norbi

Használtautó átvizsgálás Szokolya háznál - Toyota Urban Cruiser

Használt kocsi átnézés Szokolya azonnal, vásárlás előtt +36 70 352 1562.

Szeretné, ha az újonnan vásárolt autója nem állna egy rövid idő elteltével már a szerelőnél? Szeretné, ha egy hozzáértő szakember véleményt mondana a megvásárolni kívánt autóról?

Az elérhető szervizkönyv önmagában nem ad biztosítékot a tekintetben, hogy jó vétel az autó, és megeshet, hogy a szomszéd nem tudja helyettesíteni a nem nyilvánvaló hibák felderítésében jártas szakértőt.

  • A 2000-es évjárattól kezdve vállaljuk egy vagy akár több autó állapotfelmérését otthonában, kereskedőnél, illetve autópiacon.
  • Kiküszöböljük, hogy olyan kocsit vegyen meg, amit később megbánna.
  • Elmondjuk a jármű jellemző alaphibáit, és felhívjuk a figyelmét arra, hogy milyen sejthető ráfordítások adódhatnak kocsijával kapcsolatban.

helyszíni autó állapotfelmérés Szokolya

Gyakori hibák használt autók vásárlásakor

  1. A jármű vevője azt gondolja, hogy a digitális világban már nem lehet előre pörgetni a km órát. Ez sajnos nem igaz. Tudomásunk szerint – bár büntetendő – még senki sem kapott börtönt azért, mert manipulálta a km órát. Az Ausztriából behozott használt autók kapcsán a km óra tekerést nehéz bizonyítani, mert ha ki is derülne a km óra tekerése, a kereskedő mondhatja, hogy ő eleve ezzel a hibával vette meg a gépkocsit. A külföldről behozott használt gépkocsik vizsgálatakor műszerrel olvassuk ki a km óra manipulálásának tényét.
  2. A festék rétegvastagság ellenőrzésének kihagyása. A járművek karosszériáján típusonként más és más a festék vastagsága. Japán járműveken pl. jellemző a kisebb festékvastagság. Ez nem ekvivalens azzal, hogy a kocsi balesetet szenvedett, és javítani kellett, mindössze gyárilag vékonyabb rajta a festék. Ha rendelkezik rétegvastagság mérővel, az jó hír, de sajnos sokan nincsenek tisztában vele, hogy mely elemeket kell ellenőrizni, és nem mindenki tudja értelmezni a mért adatokat.
  3. Számunkra hihetetlen, hogy hányan nem figyelnek a gumiabroncsok állapotára. Ez akár több százezer Ft többletkiadást is okozhat. Előfordul, hogy a használtautó megvásárlásakor azonnal le kell váltani a gumikat, tudniillik olyan kopott állapotban vannak. Jóllehet a mintázat mélysége még megfelelő lenne, azonban a gumi anyaga annyira régi, hogy nem biztosított a kívánt tapadás. Az új gumik megvásárlása százezer forintos kiadást okozhat gumimérettől függően, különös tekintettel abban az esetben, ha téli abroncsokról is kell gondoskodni.
  4. Sokan nincsenek tisztában azzal, hogy milyen célra használható a kinézett autó. Különbség van a gépkocsik felhasználhatóságát illetően a benzin illetve dízel üzemű autók között. A motor teljesítménye is komolyan hatással van arra, hogy a gépkocsi milyen célra használható a gyakorlatban. A jármű motorikus felépítése valószínűsíti a potenciális hibalehetőségeket, illetve azt, hogy milyen alkatrészeket kell cserélni szükség esetén a kocsin.

A fenti kérdésekben tudunk támogatást nyújtani, és véleményt tudunk alkotni arról, hogy az autó megéri-e az árát, illetve hogy mennyit kellene alkudni belőle, hogy elfogadható ára legyen.

Használtautó vásárláskor javasoljuk figyelembe venni

  1. Nem az a fontos, hogy mit mond a kereskedő, az egyedüli objektív szempont az aktuális állapot. Nem szabad bedőlni a “nyugdíjas hölgy volt az előző tulajdonos” vagy az “évekig állt az autó” jellegű állításoknak, mert nem ez számít.
  2. Ne a barát mondjon szakvéleményt, akiről úgy tudjuk, hogy jobban ért az autókhoz, mint mi! Okosabb megelőzni a bajt, de ha utólag mégis kiderül valami turpisság, akkor jobb, ha ez nem szül feszültséget az ismerős és közöttünk.
  3. A szervizkönyv bemutatása ne nyugtasson meg minket. Előfordulhat, hogy egy többet futott jármű jobb állapotú, mint egy szervizkönyv alapján kevesebb km-rel rendelkező.
  4. Okvetlenül azt tanácsoljuk, hogy nézzen meg több kocsit is a döntése előtt. Megesik, hogy úgy látjuk az életben, hogy célszerű várni a döntéssel, és már csak akkor megegyezni az eladóval, ha már az összes esélyes kocsit megnéztük.

Az autó állapotfelmérés folyamata nagy vonalakban

A következő lista nem kimerítő, csak a szokásos munkafázisokat mutatja be.

  • Külső felmérés: pl. fényezés, illesztések állapota
  • Belső ellenőrzés: kárpit, esetleges kopások, repedések
  • Alul: pl. gumik állapota. Ha van lehetőség megemelni az autót, akkor a futómű, alváz átnézése.
  • Motor átnézése: olajfolyás, váltó, hűtőfolyadék.
  • Működés vizsgálata: a jármű beindításakor menetpróba.

Az átnézés után részletes tájékoztatás a tapasztalt gondokról, a kocsi állapotának elmondása.

Mobil Opel állapotfelmérés Szokolya és műszeres hibakód nullázás házhoz

Használt autó megvétele előtt jelentős összeget megtakaríthat a használt autó szakemberrel való átnézetésével Szokolya körzetében. Ha hasznosnak találja az állapotfelmérést, akkor hívjon a +36 70 352 1562 számon! FONTOS! Kizárólag 1999 évjárat utáni, és OBD2 interfésszel ellátott járművek ellenőrzését tudjuk elvégezni! A vezetett szervizkönyv nem garantálja, hogy jó vételt csinál az autó megvásárlásával, és nem biztos, hogy az ismerős ugyanolyan tapasztalt, mint a műszerekkel rendelkező szakember. Az alábbi képet megérintve mindjárt hívhat minket okostelefonról: használt kocsi átnézése Szokolya

Milyen vizsgálatokat tudunk elvégezni a helyszínen Szokolya régiójában?

A gépjármű általános állapotának felmérése Szokolya övezetében

Autó szemrevételezése kívülről: a jármű megvizsgálásával megtalálhatók többek között a karosszéria sérülései, korrózió vizsgálata, pl. az ajtók és az autóüvegek illesztési problémái, a festés hibái, csapágyak átnézése. Autó ellenőrzése belül: többek között biztonsági öv, állapota, az ülések és belső borítások vagy a váltó műszaki állapota. Gyakori probléma az ékszíj nem megfelelő állapotának beazonosítása, a vezérműlánc műszaki élettartamának felmérése. Motordiagnosztika: valós futott km értékének megállapítása, a kilométeróra visszatekerésének detektálása, motorolaj állapotának megállaptása, karburátor beállítása, légzsákadatok műszeres bemérése, hangjelző eszközök és lengéscsillapító ellenőrzése a közlekedési hatóság vizsgálati technológiájával. számítógépes motordiagnosztika Szokolya A fedélzeti diagnosztikai illesztőfelületre kapcsolódva rengeteg más technikai érték is kiolvasható, pl. ECU, fojtószelep. Meg kell említenünk azt is, hogy komoly támogatást tudunk adni azon a területen, hogy mennyire szervizigényes egy autó, illetve ha szerelés válik szükségessé, akkor mire lehet számítani költségek szempontjából. → Ezek a tényezők hosszabb távon határozzák meg a jármű működtetésének ráfordítását, viszont feltétlenül hasznos információk az autóvétel tekintetében. Az autó műszaki állapotán kívül segítünk eldönteni, hogy az autó az évjárata, felszereltsége stb. alapján jó vétel-e.

Használtautó átnézés ára Szokolya

Az adott gépjármű átvizsgálásának összege azon múlik, hogy milyen szinten részletezett szakvéleményt kell mondanunk a megvételre szánt gépjárműről. A vizsgálat árát bővebb információk ismeretében tudjuk megállapítani. használt autó átnézés Szokolya

Sokáig tart egy használtautó teljeskörű felmérés?

A felmérés iőigénye függ attól, hogy mennyire alapos elemzést kell kiállítanunk a jelölt autóról. Általánosságban véve elmondható, hogy már egy fél órás autó átnézéssel is több tízezer forintot lehet megtakarítani a vételárból az esetleges hibák feltárásával. Az alapos, mindenféle berendezéssel ellátott szervizműhelyben végzett felmérés akár több 100 ezer forintot is megspórolhat az új autótulajdonosnak, vagy megóvja őt egy nagyon leamortizált gépkocsitól!

Valamennyi műszaki probléma felmérhető a helyszínen?

Jó lenne, de tapasztalataink szerint nem. A speciálisabb tesztek csakis szervizműhelyben végezhetők el. Ezek közé tartozik pl. a lengéscsillapítók hibáinak pontos azonosítása, az alváz tüzetes átnézése.

Van olyan probléma, ami egyáltalán nem fedhető fel?

Sajnos igen. Figyelembe véve, hogy nem tudjuk “megröntgenezni” az alkatrészeket, nem lehet biztosra állítani, hogy mennyit bír még egy önindító, vagy hogy a hengerekben milyen belső károk keletkeztek a jármű élettartama alatt. üzemanyagadagoló diagnosztika Szokolya

Milyen eszközöket alkalmazunk a gépjármű teljes körű felméréséhez?

A legkomolyabb műszer, amit alkalmazni lehet, egy autódiagnosztikai műszer, amellyel különféle interfész csatlakozók közbeiktatásával tudunk a telemítikai berendezéshez kapcsolódni, és egy szoftverrel észlelni és archiválni az előző hibaüzeneteket. Rendszeresen történik meg, hogy olyan jelzéseket is észlelhetünk, amelyeket a műszerfal visszajelző elemei nem mutatnak. Mivel a motor az autó legdrágább része, ezt az ellenőrzést okvetlenül érdemes megcsinálni! A festékvastagságmérés mindig határozott kérés az ügyfelek részéről, ehhez gyártott festékvastagság-mérő eszközt alkalmazunk, ezáltal meg tudjuk állapítani, hogy a vizsgált gépkocsi burkolatának részei közül melyeket javítottak, fújtak át (és azt milyen műszaki minőségben tették meg), ennek révén a diagnosztizált használtautó esetleges különféle károsodásaira is lehet következtetni.

Próbakör

Szinte az összes helyen pénzt kérnek a használtautó tesztvezetéséért. Megtérül fizetni ezért? Mit lehet ebből kideríteni? A tesztút olyan lehetőség, amit valamennyi használtautó vásárlónak ajánlunk. Próbamenettel feltárható, esetleges problémák a járművön:

  • Zörejek az autó különféle komponensei felől
  • Az autó menetzaja
  • A lengéscsillapító állapota
  • A fékhatás vizsgálata
  • A motor zörejei
  • A váltó hibái
  • A tengelykapcsoló státusza

autó ellenőrzése külföldi út előtt Szokolya Leggyakrabban az alábbi típusok átnézését hajtjuk végre ügyfeleink kérésére:

  • Használt Alfa Romeo 156 átnézés utazás előtt
  • Megbízható Audi A4 előzetes műszaki átvizsgálása
  • Hétvégi BMW 318 műszeres vizsgálata Szokolya
  • Alapos Citroen Cactus autóvizsgálat helyszínen Szokolya
  • Megbízható Chrysler Neon helyszíni autó állapotfelmérés Szokolya
  • Alapos Dacia Logan használtautó átvizsgálás helyszínen
  • Mindenre kiterjedő Daewoo Nubira autóvizsgálat helyszínen Szokolya
  • Helyszíni Ford Fusion autóvásárlási szakértő
  • Használt Daihatsu Materia használt autó állapotfelmérés
  • Műszeres Dodge Magnum használtautó átvizsgálás helyszínen Szokolya
  • Hétvégi Fiat Cinquecento használtautó átvizsgálás helyszínen
  • Helyszíni Ford Galaxy átnézés utazás előtt Szokolya
  • Megbízható Honda Legend helyszíni autó állapotfelmérés Szokolya
  • Megbízható Hyundai IX 55 műszeres vizsgálata Szokolya
  • Hétvégi Jaguar XJ autóvizsgálat helyszínen
  • Olcsó Jeep Compass átnézés utazás előtt
  • Szakértő Kia Venga előzetes műszaki átvizsgálása
  • Hétvégi Lada Kalina átnézés utazás előtt
  • Alapos Lancia Zeta használt autó állapotfelmérés
  • Műszeres Land Rover Freelander átvizsgálás külföldi út előtt
  • Megbízható Lexus IS felkészítés műszaki vizsgára Szokolya
  • Helyszíni Lincoln Navigator helyszíni állapotfelmérés Szokolya
  • Alapos Maserati Grancabrio felkészítés műszaki vizsgára Szokolya
  • Megbízható Mazda E-sorozat autó értékbecslés Szokolya
  • Hétvégi Mercedes S osztály előzetes műszaki átvizsgálása
  • Mindenre kiterjedő Mitsubishi Pajero felkészítés műszaki vizsgára Szokolya
  • Szakértő Nissan GT-R autó állapotfelmérés vásárlás előtt Szokolya
  • Műszeres Opel Astra H átnézés utazás előtt
  • Mindenre kiterjedő Peugeot Expert használt autó állapotfelmérés Szokolya
  • Hétvégi Pontiac GTO helyszíni állapotfelmérés
  • Megbízható Porsche Boxster előzetes műszaki átvizsgálása
  • Hétvégi Renault R5 autó állapotfelmérés vásárlás előtt Szokolya
  • Szakértő Rolls-Royce Silver Shadow autóvizsgálat helyszínen
  • Olcsó Rover Metro előzetes műszaki átvizsgálása
  • Alapos Saab 9-3 autó értékbecslés
  • Alapos Seat Altea helyszíni állapotfelmérés
  • Alapos Skoda Favorit átvizsgálás külföldi út előtt Szokolya
  • Megbízható Smart Fortwo Pure használt autó állapotfelmérés Szokolya
  • Megbízható Ssangyong XLV előzetes műszaki átvizsgálása Szokolya
  • Műszeres Subaru Levorg átvizsgálás külföldi út előtt Szokolya
  • Helyszíni Suzuki Vitara átvizsgálás külföldi út előtt Szokolya
  • Műszeres Tesla Model S autó értékbecslés
  • Megbízható Toyota Yaris autóvizsgálat helyszínen
  • Hétvégi Volkswagen Caravelle átnézés utazás előtt Szokolya
  • Mindenre kiterjedő Volvo 900-as sorozat autó értékbecslés
  • Szakértő Wartburg 1.3 használt autó állapotfelmérés

Ha műszaki vizsgára szeretné felkészíteni a járművét, vagy ellenőriztetni kívánja nyaralás előtt egy szerelőműhelyben, akkor nálunk jó helyen jár! Ha nem szeretne csupán kamu szervizkönyv, ismerős véleménye alapján használt autót venni, hanem tisztában szeretne lenni az autó valós műszaki állapotával, akkor bízzon meg minket a kocsi teljes körű állapotfelmérésével Szokolya területén +36 70 352 1562!

Helyszíni gépkocsi átnézés Szokolya vonzáskörzetében, vizsgálat az autópiacon +36 70 352 1562.

Szólj hozzá!
Műszeres Alfa Romeo 156 átnézés utazás előtt Szokolya Műszeres Audi A2 használtautó átvizsgálás helyszínen Szokolya Olcsó BMW 318 átvizsgálás külföldi út előtt Szokolya Műszeres Citroen AX műszeres vizsgálata Szokolya Mindenre kiterjedő Chrysler Pacifica előzetes műszaki átvizsgálása Szokolya Olcsó Dacia Sandero átnézés utazás előtt Szokolya Szakértő Daewoo Tacuma helyszíni autó állapotfelmérés Szokolya Hétvégi Ford Focus használtautó átvizsgálás helyszínen Szokolya Mindenre kiterjedő Daihatsu Copen előzetes műszaki átvizsgálása Szokolya Használt Dodge Journey felkészítés műszaki vizsgára Szokolya Használt Fiat Cinquecento átvizsgálás külföldi út előtt Szokolya Használt Ford Ranger autó állapotfelmérés vásárlás előtt Szokolya Helyszíni Honda Civic átvizsgálás külföldi út előtt Szokolya Hétvégi Hyundai Pony előzetes műszaki átvizsgálása Szokolya Alapos Jaguar XF használt autó állapotfelmérés Szokolya Szakértő Jeep Renegade használtautó átvizsgálás helyszínen Szokolya Megbízható Kia Optima használt autó állapotfelmérés Szokolya Szakértő Lada 110 műszeres vizsgálata Szokolya Olcsó Lancia Musa átvizsgálás külföldi út előtt Szokolya Megbízható Land Rover Range Rover Velar helyszíni állapotfelmérés Szokolya Megbízható Lexus RC felkészítés műszaki vizsgára Szokolya Mindenre kiterjedő Lincoln MKT átnézés utazás előtt Szokolya Olcsó Maserati GT átvizsgálás külföldi út előtt Szokolya Hétvégi Mazda B 2500 helyszíni autó állapotfelmérés Szokolya Szakértő Mercedes GT átnézés utazás előtt Szokolya Olcsó Mitsubishi L400 használt autó állapotfelmérés Szokolya Szakértő Nissan Patrol helyszíni állapotfelmérés Szokolya Megbízható Opel Frontera autó értékbecslés Szokolya Szakértő Peugeot Partner autó állapotfelmérés vásárlás előtt Szokolya Használt Pontiac Firebird autóvizsgálat helyszínen Szokolya Alapos Porsche Carrera átnézés utazás előtt Szokolya Műszeres Renault Fluence átvizsgálás külföldi út előtt Szokolya Szakértő Rolls-Royce Corniche autó állapotfelmérés vásárlás előtt Szokolya Mindenre kiterjedő Rover 400 felkészítés műszaki vizsgára Szokolya Mindenre kiterjedő Saab 99 autó értékbecslés Szokolya Helyszíni Seat Leon használtautó átvizsgálás helyszínen Szokolya Olcsó Skoda Favorit használtautó átvizsgálás helyszínen Szokolya Alapos Smart Fortwo Pure helyszíni állapotfelmérés Szokolya Hétvégi Ssangyong XLV helyszíni autó állapotfelmérés Szokolya Műszeres Subaru Levorg autóvizsgálat helyszínen Szokolya

A bejegyzés trackback címe:

https://autoallapotfelmeresbudapest.blog.hu/api/trackback/id/tr1315185932

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása