Autó teljes körű állapotfelmérése Budapest

Autó teljes körű állapotfelmérése Budapest

Jármű vizsgálat Érd Kis-Duna utca kiszállással

2019. december 09. - Kovács Norbi

Jármű vizsgálat Érd Kis-Duna utca kiszállással - Volkswagen Amarok

Használt jármű átnézés Érd Kis-Duna utca azonnal, vásárlás előtt +36 70 352 1562.

Szeretné, ha a frissen kifizetett járműve nem rostokolna egy rövid idő elteltével már a javítóműhelyben? Szeretné, ha egy hozzáértő szerelő átvizsgálná a jelöltjét?

A meglévő szervizkönyv önmagában nem jelent biztosítékot arra nézve, hogy megéri megvenni az autót, és előfordulhat, hogy az ismerős nem képes helyettesíteni az elrejteni kívánt problémák felderítésében hozzáértő szerelőt.

  • A 2000-es évjárattól kezdődően vállaljuk egy vagy akár több gépkocsi állapotfelmérését háznál, autókereskedőnél, illetve autópiacon.
  • Kiküszöböljük, hogy olyan autót vásároljon meg, amit az autót használva megbánna.
  • Felsoroljuk a gépkocsi tipikus típushibáit, és elmondjuk, hogy milyen sejthető költségek adódhatnak az újdonsült járművel kapcsolatban.

helyszíni autó állapotfelmérés Érd Kis-Duna utca

Rendszeresen elkövetett hibák használt autók vásárlásakor

  1. A kocsi vevője azt hiszi, hogy a digitális világban már nem tudjuk előre pörgetni a km órát. Az a rossz hír, hogy ez nem igaz. Tudomásunk szerint – bár büntetendő – senkit sem ítéltek el még azért, mert manipulálta a km órát. A Németországból importált használt autók esetében a km óra tekerést gyakorlatilag nem lehet bizonyítani, ugyanis ha napvilágra is kerülne a km óra tekerése, az eladó mondhatja, hogy ő már ezzel a hibával vette meg a járművet. A külföldről behozott használt gépkocsik ellenőrzésekor műszerrel teszteljük a km óra előre pörgetésének tényét.
  2. A festék rétegvastagság ellenőrzésének mellőzése. A járművek karosszériáján típusonként különféle értékű a festék vastagsága. Japán kocsiknál pl. jellemző a kisebb festékvastagság. Ez nem jelenti azt, hogy a gépkocsi balesetet szenvedett, és szervizelni kellett, pusztán gyárilag kisebb a festék vastagsága. Ha rendelkezik rétegvastagság mérővel, az jó hír, azonban sajnos sokan nincsenek tisztában vele, hogy mely elemeket érdemes mérni, és nem mindenki tudja értelmezni a kapott adatokat.
  3. Sokan nem foglalkoznak a gumik állapotával. Ez akár százezer forintos nagyságrendű azonnali költséget is okozhat. Gyakori eset, hogy a használtautó megvételekor szinte azonnal cserélni kell az abroncsokat, mert olyan kopott állapotban vannak. Habár a mintázat mélysége még jó lenne, ellenben a gumi anyaga olyan szinten elöregedett, hogy nem biztosított a szükséges tapadás. Az új gumik megvásárlása több százezer Ft kiadást jelenthet autótípustól függően, kiváltképpen olyankor, ha téli abroncsokról is kell gondoskodni.
  4. Számos újdonsült autótulajdonos nincs tisztában azzal, hogy mire alkalmazható a kinézett autó. Különbség van a járművek felhasználhatóságát illetően a benzin illetve dízel üzemű autók között. A motor teljesítménye is meghatározó mértékben hatással van arra, hogy a gépkocsi milyen célra vethető be a gyakorlatban. A gépkocsi motorikus felépítése előrevetíti a potenciális meghibásodásokat, illetve azt, hogy miket kell cserélni adott esetben a járművön.

A fenti kérdésekben tudunk támogatást nyújtani, és véleményt tudunk alkotni arról, hogy a jármű megéri-e az árát, illetve hogy mennyit lenne érdemes alkudni belőle, hogy elfogadható ára legyen.

Használtautó vásárláskor javasoljuk figyelembe venni

  1. Nem számít, hogy mit mond az eladó, az egyetlen fontos tényező a tényleges állapot. Nem szabad bedőlni a “vidéki doktornő” vagy az “évekig állt az autó” jellegű magyarázatoknak, mert ez vagy igaz, vagy sem.
  2. Ne a barát alkosson szakvéleményt, akiről úgy tudjuk, hogy többet ért a kocsikhoz, mint mi! Jobb megelőzni a bajt, illetve ha utólag mégis kiderül valami turpisság, akkor jobb, ha ez nem szül feszültséget az ismerős és közöttünk.
  3. A szervizkönyv megléte esetén nem lehet nyugodtan hátradőlni. Láttuk már néhányszor, hogy egy többet futott kocsi jobb állapotban van, mint egy szervizkönyv alapján kevesebb km-rel rendelkező.
  4. Okvetlenül azt tanácsoljuk, hogy nézzen meg több kocsit is a döntése előtt. Megesik, hogy úgy látjuk az életben, hogy érdemes későbbre halasztani a vásárlást, és kizárólag akkor megállapodni az eladóval, ha már valamennyi jelöltet megnéztük.

Az autó állapotfelmérés menete nagy vonalakban

A következő lista nem teljeskörű, csak a nagyobb lépéseket vázolja.

  • Külső átnézés: pl. ködölés, illesztések állapota
  • Belső átnézés: kárpit, csomagtartó
  • Alul: pl. szilentek. Ha van lehetőség megemelni az autót, akkor a korrózió, olaj lerakódás ellenőrzése.
  • Motor átnézése: olajfolyás, olaj, diagnosztikai műszerrel a hibakódok kiolvasása.
  • Működés vizsgálata: az autó beindításakor a motor ellenőrzése.

Az ellenőrzés után tüzetes jelentés a megállapított gondokról, az autó esetleges műszaki hiányosságainak elmondása.

Akár hétvégi Mitsubishi állapotfelmérés Érd Kis-Duna utca és komputeres motordiagnosztika házhoz

Használt autó megvétele előtt akár 100 ezer forintot is megtakaríthat a használt autó állapotfelmérésével Érd Kis-Duna utca környékén. amennyiben fontosnak tartja az autó átvizsgálását, tárcsázza a +36 70 352 1562 számot! FIGYELEM! Csak 1999 évjárat utáni, valamint OBD2 csatlakozási felülettel ellátott gépkocsik átnézését tudjuk elvégezni! A ránézésre megkímélt állapot nem garantálja, hogy jó vételt csinál az autó megvásárlásával, és nem biztos, hogy a rokon ugyanolyan tapasztalt, mint a műszerekkel rendelkező szakember. Az alábbi képet megnyomva mindjárt tárcsázhatja számunkat okostelefonról: használtautó átvizsgálás helyszínen Érd Kis-Duna utca

Mit lehet ellenőrizni az autón Érd Kis-Duna utca körzetében?

A kocsi átfogó állapotának felmérése Érd Kis-Duna utca övezetében

Autó ellenőrzése kívül: a jármű átnézésével megtalálhatók többek között a karosszéria horpadásai, rozsdásodás ellenőrzése, pl. az ajtók és az autóüvegek illesztési problémái, festékréteg mérése, a gumik állapota. A gépkocsi belső átnézése: többek között ülések, állapota, a tetőkárpit vagy a váltó műszaki állapota. Gyakori probléma a hosszbordásszíj megnyúlásának beazonosítása, a vezérműszíj műszaki élettartamának megtekintése. Motordiagnosztika: valós futott km értékének megállapítása, a kilométeróra visszatekerésének észlelése, olajcsere ellenőrzése, porlasztó beállítása, ütközési adatok kiolvasása, világítóberendezések és lengéscsillapító állapotfelmérése a közlekedési hatóság vizsgálati technológiájával. műszeres lengéscsillapító mérés Érd Kis-Duna utca A fedélzeti diagnosztikai illesztőfelületre kapcsolódva rengeteg más műszaki viszonyszám is kiolvasható, pl. üzemanyag nyomás, turbó hiba. Meg kell említenünk azt is, hogy szaktanácsot tudunk adni azon a területen, hogy milyen szervizelési mennyiségre lehet számítani bizonyos típusoknál, illetve ha hozzá kell nyúlni, akkor mire lehet számítani költségek szempontjából. → A fenti szempontok hosszabb távon szabják meg a kocsi fenntartásának ráfordítását, de okvetlenül érdemes számolni velük az autóvétel szempontjából. Az autó műszaki állapotán kívül még abban is tudunk segíteni, hogy a kocsi az évjárata, felszereltsége stb. alapján megéri-e az árát.

Használtautó átnézés díja Érd Kis-Duna utca

A gépkocsi állapotfelmérésének ára nagy mértékben módosul annak tükrében, hogy milyen alapos szakvéleményt kell mondanunk a megvételre szánt gépjárműről. Az ellenőrzés árát bővebb információk ismeretében tudjuk véglegesíteni. használt autó állapotfelmérés ár Érd Kis-Duna utca

Mennyi időt vesz igénybe az autó helyszíni átnézése?

A felmérés iőigénye legfőképpen annak a függvénye, hogy mennyire részletes elemzést kell kiállítanunk a jelölt járműről. Általánosságban véve elmondható, hogy már egy fél órás autó átnézéssel is több tízezer forintot lehet megtakarítani a vételárból az esetleges hibák feltárásával. A mindenre kiterjedő, mindenféle berendezéssel ellátott szervizműhelyben végzett átnézés akár több 100 ezer forintot is megtakaríthat az új vevőnek, de meg is mentheti egy túlzottan széthajtott járműtől!

Minden gond detektálható a helyszínen?

Sajnos ez nem igaz. Bizonyos ellenőrzések csakis jól felszerelt autószerelő műhelyben bonyolíthatók le. Ezek közé tartozik pl. a lengéscsillapítók nem kielégítő állapotának világos azonosítása, víz- és olajfolyások feltérképezése.

Van olyan autó típushiba, ami egyáltalán nem vehető észre?

Jó lenne, ha ez nem lenne így, de be kell látni, hogy ez igaz. Tekintettel arra, hogy nem látunk bele az alkatrészek belsejébe, nem lehet biztosra állítani, hogy mennyi ideig üzemel még egy önindító, vagy hogy a motor belsejében milyen belső kopások jöttek létre a kocsi használata során. fékhatás vizsgálat Érd Kis-Duna utca

Milyen berendezéseket vetünk be a gépjármű teljes körű felméréséhez?

A legkomolyabb berendezés, amit alkalmazni lehet, egy autódiagnosztikai elemzőeszköz, amellyel különféle interfész csatlakozók segítségével tudunk a telemítikai berendezéshez kapcsolódni, és szoftveres úton detektálni és archiválni az előző státuszjelzéseket. Nem ritkán történik meg, hogy olyan hibakódokat is észlelhetünk, amelyeket a fedélzeti visszajelző lámpák nem mutatnak. Tekintettel arra, hogy a motor a gépkocsi legköltségesebb eleme, ezt a vizsgálatot mindenképpen javasolt megcsinálni! A festékvastagságmérés mindig határozott kérés az ügyfelek részéről, erre dedikált rétegvastagság-mérőt használunk, ezáltal nagyon könnyű annak megítélése, hogy a vizsgált gépkocsi burkolatának komponensei közül melyeket javítottak, ködöltek (és azt milyen minőségben hajtották végre), ennek révén a vizsgált gépkocsi esetleges egyéb károsodásaira is lehet következtetni.

Tesztkör

Egyre több helyen fizetni kell a használtautó kipróbálásáért. Megéri fizetni ezért? Mit lehet ebből kideríteni? A próbamenet olyan alkalom, amit valamennyi használtautó vevőnek tanácsolunk. Próbakörrel feltárható, esetleges hiányosságok az autónál:

  • Kopogás a kocsi különféle részeiből
  • A gépkocsi úttartása
  • A lengéscsillapító állapota
  • A fékhatás vizsgálata
  • A motor hangja
  • A váltó esetleges rendellenességei
  • A kuplung állapota

autó állapotfelmérése Érd Kis-Duna utca Többek között a következő típusok átnézését kérik tőlünk:

  • Szakértő Alfa Romeo 145 átnézés utazás előtt
  • Mindenre kiterjedő Audi A1 helyszíni autó állapotfelmérés
  • Olcsó BMW 3 műszeres vizsgálata
  • Mindenre kiterjedő Citroen Berlingo előzetes műszaki átvizsgálása Érd Kis-Duna utca
  • Hétvégi Chrysler Neon helyszíni autó állapotfelmérés Érd Kis-Duna utca
  • Olcsó Dacia Logan használt autó állapotfelmérés Érd Kis-Duna utca
  • Olcsó Daewoo Matiz helyszíni állapotfelmérés
  • Hétvégi Ford Fiesta használt autó állapotfelmérés
  • Mindenre kiterjedő Daihatsu Cuore autó értékbecslés
  • Olcsó Dodge Stratus használt autó állapotfelmérés Érd Kis-Duna utca
  • Megbízható Fiat Panda átnézés utazás előtt
  • Helyszíni Ford Escort autóvizsgálat helyszínen Érd Kis-Duna utca
  • Hétvégi Honda CR-V átnézés utazás előtt
  • Mindenre kiterjedő Hyundai Coupe autó értékbecslés Érd Kis-Duna utca
  • Megbízható Jaguar XE előzetes műszaki átvizsgálása
  • Megbízható Jeep Renegade felkészítés műszaki vizsgára
  • Helyszíni Kia Clarus használtautó átvizsgálás helyszínen
  • Helyszíni Lada Vesta helyszíni autó állapotfelmérés Érd Kis-Duna utca
  • Hétvégi Lancia Kappa használtautó átvizsgálás helyszínen Érd Kis-Duna utca
  • Hétvégi Land Rover Range Rover Sport helyszíni autó állapotfelmérés
  • Megbízható Lexus LC autó állapotfelmérés vásárlás előtt
  • Használt Lincoln Town Car átnézés utazás előtt Érd Kis-Duna utca
  • Megbízható Maserati GT átvizsgálás külföldi út előtt Érd Kis-Duna utca
  • Használt Mazda E-sorozat helyszíni állapotfelmérés
  • Helyszíni Mercedes G osztály előzetes műszaki átvizsgálása Érd Kis-Duna utca
  • Megbízható Mitsubishi Colt autó értékbecslés Érd Kis-Duna utca
  • Szakértő Nissan Maxima műszeres vizsgálata Érd Kis-Duna utca
  • Megbízható Opel Agila autóvizsgálat helyszínen Érd Kis-Duna utca
  • Megbízható Peugeot 106 előzetes műszaki átvizsgálása Érd Kis-Duna utca
  • Hétvégi Pontiac Sunfire használt autó állapotfelmérés Érd Kis-Duna utca
  • Használt Porsche 925 autó állapotfelmérés vásárlás előtt
  • Használt Renault Twingo autó értékbecslés Érd Kis-Duna utca
  • Használt Rolls-Royce Silver Spur használt autó állapotfelmérés Érd Kis-Duna utca
  • Helyszíni Rover 600 autóvizsgálat helyszínen
  • Hétvégi Saab 93 előzetes műszaki átvizsgálása
  • Használt Seat Ibiza átnézés utazás előtt
  • Hétvégi Skoda Yeti előzetes műszaki átvizsgálása Érd Kis-Duna utca
  • Használt Smart Fortwo Coupe autó állapotfelmérés vásárlás előtt
  • Alapos Ssangyong Musso használt autó állapotfelmérés Érd Kis-Duna utca
  • Mindenre kiterjedő Subaru B9 Tribeca előzetes műszaki átvizsgálása
  • Műszeres Suzuki Ignis előzetes műszaki átvizsgálása Érd Kis-Duna utca
  • Műszeres Tesla Roadster előzetes műszaki átvizsgálása Érd Kis-Duna utca
  • Műszeres Toyota Avensis Verso átnézés utazás előtt
  • Mindenre kiterjedő Volkswagen Sharan előzetes műszaki átvizsgálása
  • Mindenre kiterjedő Volvo 850 helyszíni autó állapotfelmérés Érd Kis-Duna utca
  • Helyszíni Yugo 55 autó állapotfelmérés vásárlás előtt

Ha műszaki vizsgára szeretné felkészíteni a járművét, vagy ellenőriztetni kívánja külföldi út előtt egy szakszervizben, akkor nagyon jó helyen jár! Ha nem szeretne kizárólag kamu szervizkönyv, ismerős véleménye alapján használt autót vásárolni, hanem képbe szeretne kerülni a szóban forgó jármű tényleges műszaki állapotával, akkor bízzon meg minket a jármű átnézésével Érd Kis-Duna utca körzetében +36 70 352 1562!

Helyszíni autó átvizsgálás Érd Kis-Duna utca területén, vizsgálat az autópiacon +36 70 352 1562.

A bejegyzés trackback címe:

https://autoallapotfelmeresbudapest.blog.hu/api/trackback/id/tr8315341376

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása