Autó teljes körű állapotfelmérése Budapest

Autó teljes körű állapotfelmérése Budapest

Hétvégi Mazda CX-3 átvizsgálás Rád autókereskedőnél

2019. augusztus 27. - Kovács Norbi

Hétvégi Mazda CX-3 átvizsgálás Rád autókereskedőnél

Használt kocsi állapotfelmérés autópiacon, vásárlás előtt +36 70 352 1562.

Jó lenne, ha az újonnan kifizetett kocsija nem szorulna javításra néhány hét múlva már a javítóműhelyben? Örülne neki, ha egy sokat látott szakértő véleményt mondana a megvásárolni kívánt autóról?

A meglévő szervizkönyv önmagában nem jelent biztosítékot arra nézve, hogy megéri megvenni az autót, és elképzelhető, hogy az ismerős nem képes helyettesíteni a nem nyilvánvaló hibák kinyomozásában tapasztalt szerelőt.

  • A 2000-es évjárattól kezdve tudjuk megcsinálni egy vagy akár több kocsi átvizsgálását otthonában, autókereskedőnél, illetve autópiacon.
  • Megóvjuk attól, hogy olyan járművet vegyen meg, amit utólag megbánna.
  • Felsoroljuk az autó tipikus szériahibáit, és felhívjuk a figyelmét arra, hogy milyen sejthető költségek adódhatnak az adott autóval kapcsolatban.

helyszíni autó állapotfelmérés Rád

Rendszeresen elkövetett hibák használt autók megvásárlásakor

  1. A kocsi vevője azt hiszi, hogy ma már nem tudjuk visszatekerni a km órát. Ez sajnos nem igaz. Tudomásunk szerint – bár büntetendő – még senki sem kapott börtönt azért, mert tekerte a km órát. A Németországból importált használt autók esetén a km óra manipulálását nehéz bizonyítani, ugyanis ha be is bizonyosodna a km óra tekerése, a kereskedő nyilatkozhatna úgy, hogy ő már ilyen állapotban hozta be az autót. A más országból behozott használt autók vizsgálatakor műszerrel olvassuk ki a km óra előre pörgetésének tényét.
  2. A festék rétegvastagság ellenőrzésének elfelejtése. A járművek karosszériáján típusonként különböző a festék vastagsága. Japán kocsiknál pl. gyárilag kisebb festékvastagság. Ez nem ekvivalens azzal, hogy a jármű balesetet szenvedett, és lakatolni kellett, csak gyárilag vékonyabb rajta a festék. Ha rendelkezik rétegvastagság mérővel, az remek, viszont sajnos sokan nincsenek tisztában vele, hogy mely részeket kell ellenőrizni, és nem mindenki tudja értelmezni a kapott adatokat.
  3. Számunkra hihetetlen, hogy hányan nem foglalkoznak a gumik állapotával. Ez annál is furcsább, mert ennek elmulasztása több százezer Ft azonnali költséget is okozhat. Rendszeresen megesik, hogy a használtautó megvásárlásakor azonnal le kell váltani a gumikat, mert olyan kopott állapotban vannak. Megesik, hogy a mintázat mélysége még elégséges lenne, de a gumi anyaga annyira elöregedett, hogy nem biztosított a kívánt tapadás. Az új gumiabroncs szett megvásárlása százezer forintos pluszköltséget okozhat autótípustól függően, különös tekintettel akkor, ha téli gumikat is kell vásárolni.
  4. Sok vásárló nincs tisztában azzal, hogy mire használható a kinézett autó. Különbség van az autók felhasználhatóságát illetően a benzin illetve dízel üzemű autók között. A lóerők száma is komolyan hatással van arra, hogy a gépkocsi milyen célra használható a gyakorlatban. az autó motorikus felépítése valószínűsíti a lehetséges hibalehetőségeket, illetve azt, hogy miket kell cserélni adott esetben az autón.

Az előbb taglalt kérdésekben tudunk segíteni, és véleményt tudunk mondani arról, hogy az autó megéri-e az árát, illetve hogy mennyit kellene alkudni belőle, hogy reális ára legyen.

Használtautó vétele során javasoljuk figyelembe venni

  1. Nem az a fontos, hogy mit mond az eladó, az egyetlen objektív szempont a tényleges állapot. Nem szabad felülni a “nyugdíjas hölgy volt az előző tulajdonos” vagy az “évekig állt az autó” jellegű állításoknak, mert mindez nem jelent semmit.
  2. Ne a kolléga alkosson véleményt, akiről úgy tudjuk, hogy jobban ért a kocsikhoz, mint mi! Okosabb megelőzni a problémát, illetve ha utólag mégiscsak napvilágra kerül egy hiányossága az autónak, akkor jobb, ha ez nem okoz gondot az ismerős és közöttünk.
  3. A szervizkönyv nem minden. Láttuk már néhányszor, hogy egy sok kilométert futott jármű jobb állapotú, mint egy szervizkönyv alapján kevesebb km-rel rendelkező.
  4. Mindenképpen azt javasoljuk, hogy nézzen meg több autót is, mielőtt döntene. Megesik, hogy úgy látjuk az életben, hogy célszerű későbbre halasztani a vásárlást, és már csak akkor megállapodni az eladóval, ha már valamennyi jelöltet megnéztük.

Az autó állapotfelmérés menete nagy vonalakban

A következő lista nem teljes, csak a nagyobb munkafázisokat illusztrálja.

  • Külső ellenőrzés: pl. kasztni, szélvédők állapota
  • Belső felmérés: utastér, csomagtartó
  • Alul: pl. gumik állapota. Ha a kocsi alá tudunk nézni, akkor a fékbetétek, féltengely ellenőrzése.
  • Motor felmérése: hosszbordásszíj, olaj, hűtőfolyadék.
  • Működés ellenőrzése: a kocsi beindításakor a motor ellenőrzése.

Az átnézés után részletes tájékoztatás a megállapított hibaforrásokról, a kocsi állapotának elmondása.

Akár hétvégi Opel állapotfelmérés Rád és műszeres autódiagnosztika kiszállással

Használt autó vásárlásakor jelentős összeget megtakaríthat a használt autó szakemberrel való átnézetésével Rád körzetében. amennyiben fontosnak tartja az autó átvizsgálását, akkor hívjon a +36 70 352 1562 számon! FONTOS! Kizárólag 1999 évjárat utáni, illetve OBD2 interfésszel ellátott gépkocsik átnézését tudjuk elvégezni! A vezetett szervizkönyv nem életbiztosítás, hogy főnyeremény a kinézett autó, és az sem mindig garantált, hogy az ismerős helyettesíteni tudja a szakavatott szemeket. A lenti képet megérintve rögtön hívhat minket okostelefonról: használtautó átvizsgálás helyszínen Rád

Mit lehet ellenőrizni az autón Rád területén?

A gépjármű átfogó állapotának felmérése Rád övezetében

Autó külső átnézése: a jármű megtekintésével nyomon követhetők többek között az alváz horpadásai, rozsdásodás ellenőrzése, pl. az ajtók és az autóüvegek illesztési problémái, a festés hibái, csapágyak átnézése. A jármű belső átnézése: például ülések, állapota, a tetőkárpit vagy a váltó műszaki állapota. Gyakori probléma az ékszíj nem megfelelő állapotának észrevétele, a vezérműlánc állapotának megtekintése. Autódiagnosztika: az autóval ténylegesen megtett távolság megállapítása, a kilométeróra visszatekerésének észlelése, motorolaj állapotának megállaptása, karburátor beállítása, ütközési adatok megállapítása diagnosztikai eszközzel, hangjelző eszközök és lengéscsillapító állapotfelmérése a közlekedési hatóság vizsgálati technológiájával. műszeres fékhatás mérés Rád A fedélzeti diagnosztikai illesztőfelületre csatlakozva rengeteg más műszaki paraméter is kiolvasható, pl. üzemanyag nyomás, vezérlőegység. Lényeges szempont lehet még az is, hogy komoly támogatást tudunk adni azon a területen, hogy milyen javítási gyakoriság várható az egyes modelleknél, illetve ha hozzá kell nyúlni, akkor mire lehet számítani költségek szempontjából. → A fenti szempontok évek múltán határozzák meg a jármű működtetésének költségeit, viszont okvetlenül hasznos információk a gépjármű megvásárlása tekintetében. A jármű műszaki állapotán kívül segítünk eldönteni, hogy a gépjármű az évjárata, felszereltsége stb. figyelembe vételével megéri-e az árát.

Gépjármű átvizsgálás költsége Rád

Az adott gépjármű átvizsgálásának költsége azon múlik, hogy mennyire részletes szakvéleményt kell kiállítanunk a megvételre szánt kocsiról. A vizsgálat összegét bővebb információk ismeretében tudjuk megadni. mobil használt autó átvizsgálás díja Rád

Meddig tart a használt autó átvizsgálása?

A vizsgálat időtartama azon múlik, hogy milyen részletes szakvéleményt kell mondani a kinézett gépkocsiról. Általánosságban véve elmondható, hogy már egy fél órás autó átnézéssel is több tízezer forintot lehet megtakarítani a vételárból az esetleges hibák feltárásával. A részletezett, felszerszámozott szerelőműhelyben végzett felmérés akár jelentős tízezreket is megspórolhat az újdonsült vásárlónak, vagy megóvja őt egy rossz állapotban lévő járműtől!

Minden hiba detektálható a helyszínen?

Nem. Vannak olyan jellegű vizsgálatok, amelyek csak szakműhelyben kivitelezhetők. Ilyenek többek között pl. a fékek hibáinak egyértelmű megállapítása, az alváz tüzetes átnézése.

Létezik olyan autó típushiba, ami egyáltalán nem állapítható meg?

Szomorú, de így van. Tekintettel arra, hogy nem tudjuk “megröntgenezni” az alkatrészeket, nem lehet megmondani, hogy mennyit bír még egy önindító, vagy hogy a hengerekben milyen belső károk jöttek létre az autó üzemeltetés során. fékhatás vizsgálat Rád

Milyen berendezéseket vetünk be az állapotfelméréshez?

A legkomolyabb műszer, amit fel tudunk használni a vizsgálathoz, egy autódiagnosztikai műszer, amellyel többféle interfész csatlakozók közbeiktatásával tudunk a telemítikai berendezéshez kapcsolódni, és szoftveres úton észlelni és kiolvasni a korábbi hibaüzeneteket. Nem ritkán fordul elő, hogy olyan hibakódokat is észlelhetünk, amelyeket a fedélzeti visszajelző lámpák nem mutatnak. Mivel a motor az autó legdrágább eleme, ezt az ellenőrzést mindenképpen ésszerű végrehajtani! A rétegvastagság-mérés sem okoz gondot, hiszen van erre a célra gyártott eszközünk is, ezáltal pofonegyszerű meghatározni, hogy az átnézett autó burkolatának egyes elemei közül melyeket javítottak, ködöltek (és azt milyen minőségben hajtották végre), ennek révén az átnézett autó esetleges más sérüléseire is lehet következtetni.

Tesztút

Szinte az összes helyen fizetni kell a használtautó kipróbálásáért. Megtérül fizetni ezért? Mit lehet ebből kideríteni? A próbamenet olyan lehetőség, amit valamennyi használtautó vevőnek javasolunk. Próbakörrel feltérképezhető, esetleges hiányosságok az autónál:

  • Kopogás az autó különböző komponensei felől
  • Az autó menetzaja
  • A futómű állapota
  • A fékhatás vizsgálata
  • A motor zörejei
  • A váltó hibái
  • A kuplung kopása

autó felkészítése műszaki vizsgára Rád Rendszerint az alábbi autómárkák átnézését hajtjuk végre ügyfeleink kérésére:

  • Használt Alfa Romeo 146 autó értékbecslés
  • Hétvégi Audi 80 autóvizsgálat helyszínen
  • Használt BMW 640 használtautó átvizsgálás helyszínen Rád
  • Alapos Citroen C4 átvizsgálás külföldi út előtt
  • Műszeres Chrysler Town műszeres vizsgálata
  • Hétvégi Dacia Duster előzetes műszaki átvizsgálása
  • Olcsó Daewoo Lanos előzetes műszaki átvizsgálása
  • Helyszíni Ford Focus autóvásárlási szakértő
  • Használt Daihatsu Sirion felkészítés műszaki vizsgára Rád
  • Helyszíni Dodge Caliber autó állapotfelmérés vásárlás előtt
  • Szakértő Fiat 127 átvizsgálás külföldi út előtt Rád
  • Megbízható Ford Edge helyszíni állapotfelmérés
  • Olcsó Honda Legend felkészítés műszaki vizsgára
  • Műszeres Hyundai Trajet előzetes műszaki átvizsgálása
  • Megbízható Jaguar E-Pace átnézés utazás előtt Rád
  • Megbízható Jeep Grand Cherokee átnézés utazás előtt Rád
  • Szakértő Kia Sportage autóvizsgálat helyszínen
  • Helyszíni Lada Zhiguli felkészítés műszaki vizsgára
  • Megbízható Lancia Thesis használt autó állapotfelmérés Rád
  • Olcsó Land Rover Range Rover Evoque átnézés utazás előtt Rád
  • Használt Lexus SC autóvizsgálat helyszínen
  • Megbízható Lincoln MKX használt autó állapotfelmérés Rád
  • Szakértő Maserati Grancabrio autóvizsgálat helyszínen Rád
  • Szakértő Mazda 929 átvizsgálás külföldi út előtt Rád
  • Szakértő Mercedes G osztály felkészítés műszaki vizsgára Rád
  • Műszeres Mitsubishi Pajero autóvizsgálat helyszínen Rád
  • Alapos Nissan Quashqai műszeres vizsgálata Rád
  • Használt Opel Antara helyszíni állapotfelmérés
  • Helyszíni Peugeot 405 felkészítés műszaki vizsgára Rád
  • Mindenre kiterjedő Pontiac Solstice autó értékbecslés Rád
  • Alapos Porsche 911 használt autó állapotfelmérés Rád
  • Hétvégi Renault Modus autó értékbecslés Rád
  • Mindenre kiterjedő Rolls-Royce Silver Shadow autó értékbecslés Rád
  • Használt Rover 200 felkészítés műszaki vizsgára Rád
  • Szakértő Saab 900 autó értékbecslés
  • Szakértő Seat Ateca átnézés utazás előtt Rád
  • Helyszíni Skoda Yeti autó értékbecslés Rád
  • Mindenre kiterjedő Smart Fortwo Passion felkészítés műszaki vizsgára
  • Helyszíni Ssangyong Korando használtautó átvizsgálás helyszínen
  • Helyszíni Subaru XV használtautó átvizsgálás helyszínen
  • Olcsó Suzuki SX4 S-CROSS használtautó átvizsgálás helyszínen
  • Műszeres Tesla Model S előzetes műszaki átvizsgálása Rád
  • Alapos Toyota HI Lux autóvizsgálat helyszínen Rád
  • Megbízható Volkswagen Passat B1/B2 használt autó állapotfelmérés
  • Hétvégi Volvo 850 átnézés utazás előtt
  • Szakértő Zastava GL 55 helyszíni állapotfelmérés

Ha hosszú útra szeretné felkészíteni az autóját, vagy ellenőriztetni kívánja külföldi út előtt egy szakszervizben, akkor nálunk jó helyen jár! Ha nem szeretne csupán kamu szervizkönyv, esetleg visszatekert kilométeróra alapján használt autót vásárolni, hanem képbe szeretne kerülni az autó tényleges műszaki állapotával, akkor bízzon meg minket az autó teljes körű állapotfelmérésével Rád vonzáskörzetében +36 70 352 1562!

Használt autó állapotfelmérés Rád környékén, ellenőrzés a vásárlás előtt +36 70 352 1562.

Szólj hozzá!
Műszeres Alfa Romeo 146 használt autó állapotfelmérés Rád Alapos Audi A6 helyszíni autó állapotfelmérés Rád Olcsó BMW X1 átvizsgálás külföldi út előtt Rád Szakértő Citroen C5 használt autó állapotfelmérés Rád Hétvégi Chrysler Crossfire autó állapotfelmérés vásárlás előtt Rád Olcsó Dacia Duster autó állapotfelmérés vásárlás előtt Rád Olcsó Daewoo Nubira autó értékbecslés Rád Hétvégi Ford Galaxy átnézés utazás előtt Rád Olcsó Daihatsu Cuore átvizsgálás külföldi út előtt Rád Helyszíni Dodge Grand Caravan műszeres vizsgálata Rád Megbízható Fiat Marengo előzetes műszaki átvizsgálása Rád Alapos Ford B-Max előzetes műszaki átvizsgálása Rád Használt Honda HR-V autóvizsgálat helyszínen Rád Műszeres Hyundai Santa Fe helyszíni állapotfelmérés Rád Helyszíni Jaguar XF helyszíni állapotfelmérés Rád Szakértő Jeep Wrangler felkészítés műszaki vizsgára Rád Alapos Kia Rio helyszíni állapotfelmérés Rád Helyszíni Lada Vesta átvizsgálás külföldi út előtt Rád Olcsó Lancia Thesis felkészítés műszaki vizsgára Rád Mindenre kiterjedő Land Rover Range Rover Evoque használt autó állapotfelmérés Rád Alapos Lexus RX autó állapotfelmérés vásárlás előtt Rád Használt Lincoln Aviator felkészítés műszaki vizsgára Rád Mindenre kiterjedő Maserati Coupe előzetes műszaki átvizsgálása Rád Szakértő Mazda 121 használtautó átvizsgálás helyszínen Rád Szakértő Mercedes A osztály helyszíni autó állapotfelmérés Rád Használt Mitsubishi Space Star autó állapotfelmérés vásárlás előtt Rád Megbízható Nissan Quashqai átnézés utazás előtt Rád Megbízható Opel Insignia autó állapotfelmérés vásárlás előtt Rád Mindenre kiterjedő Peugeot 207 műszeres vizsgálata Rád Alapos Pontiac GTO műszeres vizsgálata Rád Megbízható Porsche 928 helyszíni autó állapotfelmérés Rád Hétvégi Renault R14 használtautó átvizsgálás helyszínen Rád Szakértő Rolls-Royce Silver Shadow átnézés utazás előtt Rád Műszeres Rover 600 átnézés utazás előtt Rád Helyszíni Saab 9000 átvizsgálás külföldi út előtt Rád Megbízható Seat Toledo átvizsgálás külföldi út előtt Rád Műszeres Skoda Scala átvizsgálás külföldi út előtt Rád Műszeres Smart Fortwo Cabrio használtautó átvizsgálás helyszínen Rád Mindenre kiterjedő Ssangyong Rexton átnézés utazás előtt Rád Megbízható Subaru Legacy műszeres vizsgálata Rád

A bejegyzés trackback címe:

https://autoallapotfelmeresbudapest.blog.hu/api/trackback/id/tr3115013402

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása