Autó teljes körű állapotfelmérése Budapest

Autó teljes körű állapotfelmérése Budapest

Használt Suzuki Carry állapotfelmérés Remeteszőlős háznál

2019. augusztus 29. - Kovács Norbi

Használt Suzuki Carry állapotfelmérés Remeteszőlős háznál

Használt gépkocsi állapotfelmérés autókereskedőnél, vásárlás előtt +36 70 352 1562.

Szeretné, ha az újonnan kifizetett járműve nem szorulna javításra egy rövid idő elteltével már a javítóműhelyben? Szeretné, ha egy hozzáértő szerelő átnézné a kinézett autót?

A meglévő szervizkönyv önmagában nem ad biztosítékot a tekintetben, hogy megéri az árát a kinézett autó, és megeshet, hogy a szomszéd nem képes pótolni a nem nyilvánvaló műszaki hiányosságok feltárásában sokat látott szakembert.

  • A 2000-es évjárattól kezdve végezzük egy vagy akár több gépkocsi vizsgálatát háznál, autókereskedőnél, illetve autópiacon.
  • Kiküszöböljük, hogy olyan gépkocsit vásároljon meg, amit utólag megbánna.
  • Ismertetjük a jármű szokásos típushibáit, és listázzuk, hogy milyen lehetséges költségek merülhetnek fel kocsijával kapcsolatban.

helyszíni autó állapotfelmérés Remeteszőlős

Rendszeresen elkövetett hibák használt autók megvásárlásakor

  1. A jármű vevője azt hiszi, hogy manapság már nem kivitelezhető előre pörgetni a km órát. Az a rossz hír, hogy ez nem igaz. Az eddigi hírek szerint – bár büntetendő – senkit sem ítéltek el még azért, hogy visszapörgette a km órát. A Németországból importált használt autók kapcsán a km óra előre pörgetést nehéz bizonyítani, ugyanis ha ki is derülne a km óra pörgetése, a kereskedő hangoztathatná azt, hogy ő eleve így vette meg az autót. A külföldről behozott használt kocsik ellenőrzésekor műszerrel kontrolláljuk a km óra manipulálásának tényét.
  2. A festék rétegvastagság ellenőrzésének kihagyása. A gépkocsik kasztniján típusonként különböző a festék vastagsága. Japán járműveken pl. gyárilag kisebb festékvastagság. Ez nem jelenti azt, hogy az autó törve volt, és szervizelni kellett, pusztán gyárilag vékonyabb rajta a festék. Ha rendelkezik ilyen műszerrel, az már jó dolog, de sajnos sokan nem tudják, hogy hol kell mérni, illetve nem mindenki tudja értelmezni a mért adatokat.
  3. Elképesztő, hogy milyen rengetegen nem törődnek azzal, hogy megnézzék, kell-e költeniük új gumiabroncsokra. Ez annál is furcsább, mert ennek elmulasztása százezer forintos nagyságrendű extra ráfordítást is okozhat. Előfordul, hogy a használtautó megvásárlásakor gyakorlatilag azonnal le kell váltani az abroncsokat, tudniillik olyan elhasznált állapotban vannak. Jóllehet a mintázat mélysége még elégséges lenne, ellenben a gumi anyaga annyira elöregedett, hogy nem biztosított megfelelő tapadás. Az új gumik megvásárlása százezer forintos pluszköltséget okozhat gumimérettől függően, kiváltképpen akkor, ha téli abroncsokról is kell gondoskodni.
  4. Sok vásárló nincs tisztában azzal, hogy mire használható a kinézett autó. Különbség van az autók felhasználhatóságát tekintve a benzin illetve dízel üzemű kocsik között. A motor teljesítménye is alapvetően hatással van arra, hogy a jármű milyen célra vethető be a gyakorlatban. A gépkocsi motorikus felépítése előrevetíti a várható meghibásodásokat, illetve azt, hogy milyen alkatrészeket kell cserélni adott esetben a kocsin.

Az előbb taglalt kérdésekben tudunk támogatást nyújtani, és véleményt tudunk mondani arról, hogy az autó megéri-e az árát, illetve hogy mennyit kellene alkudni belőle, hogy korrekt ára legyen.

Használtautó vásárláskor ezekre érdemes figyelni

  1. Nem számít, hogy mit állít az eladó, az egyetlen objektív szempont az aktuális állapot. Nem szabad bedőlni a “vidéki doktornő” vagy az “évekig állt az autó” típusú állításoknak, mert nem ez számít.
  2. Ne a barát alkosson szakvéleményt, akiről azt hisszük, hogy többet ért a járművekhez, mint mi! Okosabb megelőzni a bajt, de ha utólag mégis napvilágra kerül egy hiányossága az autónak, akkor jobb, ha ez nem szül feszültséget az ismerős és közöttünk.
  3. A szervizkönyv nem minden. Láttuk már néhányszor, hogy egy sok kilométert futott kocsi jobb állapotban van, mint egy szervizkönyv alapján kevesebb km-rel rendelkező.
  4. Feltétlenül azt ajánljuk, hogy vegyen szemügyre több kocsit is a döntése előtt. Gyakran látjuk az életben, hogy megéri későbbre halasztani a vásárlást, és már csak akkor megállapodni az eladóval, ha már a többi autót is megnéztük.

A gépjármű állapotfelmérés folyamata röviden

Az alábbi lista nem kimerítő, csak a főbb munkafázisokat demonstrálja.

  • Külső felmérés: pl. karosszéria, szélvédők állapota
  • Belső felmérés: ülések, műszerfal
  • Alul: pl. rozsdásodás. Ha a kocsi alá tudunk nézni, akkor a fékek, féltengely ellenőrzése.
  • Motor vizsgálata: hosszbordásszíj, váltó, diagnosztikai műszerrel a hibakódok kiolvasása.
  • Működés ellenőrzése: a jármű beindításakor menetpróba.

A felmérés után aprólékos tájékoztatás a megállapított problémákról, a jármű állapotának áttekintése.

Akár hétvégi márkafüggetlen autószerviz Remeteszőlős és számítógépes hibakód kiolvasás törlés kiszállással

Használt autó vásárlásakor akár 100 ezer forintot is megspórolhat a használt autó állapotfelmérésével Remeteszőlős vonzáskörzetében. amennyiben fontosnak tartja az autó átvizsgálását, akkor hívjon a +36 70 352 1562 számon! FIGYELEM! Csak 1999 évjárat utáni, és OBD2 csatlakozási lehetőséggel ellátott autók átnézését tudjuk vállalni! A vezetett szervizkönyv önmagában nem jelent biztosítékot arra nézve, hogy megéri megkötni a vételt, és nem biztos, hogy az ismerős helyettesíteni tudja a szakavatott szemeket. Az alábbi képet megérintve mindjárt tárcsázhatja számunkat okostelefonról: autó állapotfelmérés vásárlás előtt Remeteszőlős

Mit lehet ellenőrizni az autón Remeteszőlős körzetében?

Az autó átfogó állapotának felmérése Remeteszőlős környékén

Autó szemrevételezése kívülről: a jármű átnézésével azonosíthatók többek között a karosszéria horpadásai, rozsdásodás ellenőrzése, a hézagok, a festés hibái, csapágyak állapota. A gépkocsi belső átnézése: többek között ülések, állapota, a tetőkárpit vagy a váltó műszaki állapota. Gyakori probléma a hosszbordásszíj megnyúlásának megállapítása, a vezérműszíj műszaki élettartamának felmérése. Autódiagnosztika: az autóval ténylegesen megtett távolság kiolvasása, a kilométeróra visszatekerésének észlelése, olajcsere ellenőrzése, porlasztó beállítása, légzsákadatok megállapítása diagnosztikai eszközzel, fényjelző berendezések és lengéscsillapító átnézése a közlekedési hatóság ellenőrzése technológiájával. számítógépes motordiagnosztika Remeteszőlős A gépjármű telematikai interfészre csatlakozva még számos egyéb technikai viszonyszám is detektálható, pl. ECU, fojtószelep. Meg kell említenünk azt is, hogy komoly támogatást tudunk adni annak tekintetében is, hogy milyen szervizelési mennyiségre lehet számítani bizonyos típusoknál, illetve ha hozzá kell nyúlni, akkor milyen mélyen kell zsebbe nyúlni. → Ezek a tényezők hosszabb távon határozzák meg a kocsi üzemeltetésének ráfordítását, viszont feltétlenül érdemes számolni velük az autóvétel szempontjából. Az adott gépjármű technikai állapotán kívül hasznos információkkal szolgálunk arra nézve, hogy az autó az évjárata, felszereltsége stb. alapján megéri-e az árát.

Gépjármű átvizsgálás költsége Remeteszőlős

Az adott gépjármű állapotfelmérésének költsége attól függ, hogy milyen alapos szakvéleményt kell kiállítanunk a megvásárolni kívánt gépjárműről. A vizsgálat díját telefonos megbeszélés után tudjuk megmondani. használt autó átnézés Remeteszőlős

Mennyi időt vesz igénybe az autó helyszíni átnézése?

Az átvizsgálás ideje azon múlik, hogy mennyire alapos elemzést kell mondani a jelölt autóról. Általánosságban véve elmondható, hogy már egy fél órás autó átnézéssel is több tízezer forintot lehet megtakarítani a vételárból az esetleges hibák feltárásával. A mindenre kiterjedő, mindenféle berendezéssel ellátott szervizműhelyben végrehajtott felmérés akár egy nagyobb összeget is megspórolhat az újdonsült vásárlónak, vagy megóvja őt egy túlzottan széthajtott gépkocsitól!

Minden hiba felmérhető szervizműhelyben való vizsgálat nélkül?

Nem. Vannak olyan jellegű vizsgálatok, amelyek kizárólag jól felszerelt autószerelő műhelyben végezhetők el. Ilyenek többek között pl. a fékek hibáinak egyértelmű megállapítása, víz- és olajfolyások feltérképezése.

Létezik olyan probléma, ami egyáltalán nem észlelhető?

Jó lenne, ha ez nem lenne így, de be kell látni, hogy ez igaz. Mivel nem tudjuk “megröntgenezni” az alkatrészeket, nem lehet biztosra állítani, hogy mennyit bír még egy önindító, vagy hogy a hengerekben milyen belső kopások keletkeztek a kocsi használata alatt. fékhatás vizsgálat Remeteszőlős

Milyen eszközöket vetünk be a gépjármű teljes körű felméréséhez?

A legtöbbet tudó berendezés, amit be tudunk vetni, olyan autódiagnosztikai elemzőeszköz, amellyel többféle interfész csatlakozók közbeiktatásával tudunk a telemítikai berendezéshez kapcsolódni, és szoftveresen észlelni és archiválni az előző státuszjelzéseket. Sokszor esik meg, hogy olyan hibakódokat is észlelhetünk, amelyeket a fedélzeti visszajelző lámpák nem mutatnak. Mivel a motor a jármű legdrágább eleme, ezt az ellenőrzést feltétlenül okos dolog megcsinálni! A festékvastagságmérés mindig határozott kérés az ügyfelek részéről, ehhez gyártott festékvastagság-mérő eszközt alkalmazunk, ezáltal nagyon könnyű annak megítélése, hogy az ellenőrzött jármű burkolatának részei közül melyeket cseréltek, fújtak át (és azt milyen műszaki minőségben tették meg), ezt alapul véve a vizsgált gépkocsi esetleges egyéb sérüléseire is lehet következtetni.

Próbakör

Egyre több helyen fizetni kell a használtautó tesztvezetéséért. Megéri fizetni ezért? Mit lehet ebből megtudni? A próbakör olyan alkalom, amit valamennyi használtautó vevőnek ajánlunk. Próbamenettel észlelhető, esetleges problémák a járművön:

  • Zörejek az autó különböző komponensei felől
  • A gépkocsi úttartása
  • A futómű állapota
  • A fékhatás vizsgálata
  • A motor zörejei
  • A váltó megfelelő működése
  • A tengelykapcsoló kopása

autó felkészítése hosszú útra Remeteszőlős Többnyire az alábbi autómárkák ellenőrzését hajtjuk végre ügyfeleink kérésére:

  • Helyszíni Alfa Romeo 147 átnézés utazás előtt Remeteszőlős
  • Hétvégi Audi A1 felkészítés műszaki vizsgára
  • Műszeres BMW X6 műszeres vizsgálata Remeteszőlős
  • Használt Citroen C-Zero autó értékbecslés Remeteszőlős
  • Szakértő Chrysler PT Cruiser átvizsgálás külföldi út előtt Remeteszőlős
  • Műszeres Dacia Sandero átvizsgálás külföldi út előtt
  • Használt Daewoo Nexia használt autó állapotfelmérés
  • Helyszíni Ford Fiesta jármű műszeres vizsgálata
  • Alapos Daihatsu YRV autó állapotfelmérés vásárlás előtt
  • Hétvégi Dodge Nitro műszeres vizsgálata Remeteszőlős
  • Olcsó Fiat Bravo használtautó átvizsgálás helyszínen
  • Olcsó Ford Mustang helyszíni állapotfelmérés
  • Olcsó Honda Stream autó állapotfelmérés vásárlás előtt
  • Műszeres Hyundai I10 előzetes műszaki átvizsgálása Remeteszőlős
  • Műszeres Jaguar XF helyszíni állapotfelmérés
  • Hétvégi Jeep Commander autó értékbecslés Remeteszőlős
  • Helyszíni Kia Soul előzetes műszaki átvizsgálása Remeteszőlős
  • Helyszíni Lada Samara használtautó átvizsgálás helyszínen
  • Hétvégi Lancia Musa felkészítés műszaki vizsgára
  • Használt Land Rover Discovery helyszíni állapotfelmérés Remeteszőlős
  • Hétvégi Lexus IS előzetes műszaki átvizsgálása
  • Megbízható Lincoln MKX előzetes műszaki átvizsgálása
  • Megbízható Maserati Levante használt autó állapotfelmérés
  • Olcsó Mazda 929 átnézés utazás előtt
  • Szakértő Mercedes GT autó állapotfelmérés vásárlás előtt Remeteszőlős
  • Alapos Mitsubishi Sigma autóvizsgálat helyszínen Remeteszőlős
  • Szakértő Nissan Note átnézés utazás előtt
  • Alapos Opel Corsa D használtautó átvizsgálás helyszínen
  • Helyszíni Peugeot 208 autóvizsgálat helyszínen Remeteszőlős
  • Olcsó Pontiac Tempest helyszíni autó állapotfelmérés
  • Szakértő Porsche Targa autóvizsgálat helyszínen Remeteszőlős
  • Mindenre kiterjedő Renault R12 felkészítés műszaki vizsgára
  • Megbízható Rolls-Royce Corniche autó állapotfelmérés vásárlás előtt
  • Olcsó Rover Metro autó állapotfelmérés vásárlás előtt Remeteszőlős
  • Mindenre kiterjedő Saab 9-3 autó értékbecslés Remeteszőlős
  • Műszeres Seat Leon átvizsgálás külföldi út előtt Remeteszőlős
  • Olcsó Skoda Octavia felkészítés műszaki vizsgára Remeteszőlős
  • Olcsó Smart Fortwo Coupe autó értékbecslés
  • Olcsó Ssangyong Musso előzetes műszaki átvizsgálása
  • Műszeres Subaru Forester műszeres vizsgálata Remeteszőlős
  • Szakértő Suzuki Forenza autó értékbecslés Remeteszőlős
  • Helyszíni Tesla Model X használt autó állapotfelmérés Remeteszőlős
  • Szakértő Toyota Avensis átnézés utazás előtt
  • Alapos Volkswagen Scirocco autóvizsgálat helyszínen Remeteszőlős
  • Műszeres Volvo 100-as sorozat helyszíni autó állapotfelmérés
  • Olcsó Yugo Koral átnézés utazás előtt Remeteszőlős

Ha műszaki vizsgára szeretné felkészíteni az autóját, vagy ellenőriztetni kívánja nyaralás előtt egy szerelőműhelyben, akkor nagyon jó helyen jár! Ha nem szeretne kizárólag évjárat, ismerős véleménye alapján használt autót venni, hanem tisztában szeretne lenni a szóban forgó jármű valós műszaki állapotával, akkor keressen meg minket a kocsi átvizsgálásával Remeteszőlős körzetében +36 70 352 1562!

Használt gépkocsi átnézés Remeteszőlős régiójában, vizsgálat a helyszínen +36 70 352 1562.

Szólj hozzá!
Megbízható Alfa Romeo 156 autó értékbecslés Remeteszőlős Alapos Audi A8 autó állapotfelmérés vásárlás előtt Remeteszőlős Szakértő BMW 650 autóvizsgálat helyszínen Remeteszőlős Alapos Citroen Jumper autóvizsgálat helyszínen Remeteszőlős Helyszíni Chrysler Neon autó értékbecslés Remeteszőlős Műszeres Dacia Sandero autó állapotfelmérés vásárlás előtt Remeteszőlős Helyszíni Daewoo Matiz autó értékbecslés Remeteszőlős Helyszíni Ford Ranger autó állapotfelmérés vásárlás előtt Remeteszőlős Mindenre kiterjedő Daihatsu YRV műszeres vizsgálata Remeteszőlős Használt Dodge Caliber használtautó átvizsgálás helyszínen Remeteszőlős Műszeres Fiat 127 helyszíni állapotfelmérés Remeteszőlős Megbízható Ford Edge autó állapotfelmérés vásárlás előtt Remeteszőlős Helyszíni Honda Legend használt autó állapotfelmérés Remeteszőlős Szakértő Hyundai IX 20 helyszíni állapotfelmérés Remeteszőlős Alapos Jaguar XJ autó értékbecslés Remeteszőlős Használt Jeep Renegade műszeres vizsgálata Remeteszőlős Szakértő Kia Magentis felkészítés műszaki vizsgára Remeteszőlős Alapos Lada Niva műszeres vizsgálata Remeteszőlős Hétvégi Lancia Delta autó állapotfelmérés vásárlás előtt Remeteszőlős Hétvégi Land Rover Range Rover Evoque használtautó átvizsgálás helyszínen Remeteszőlős Alapos Lexus LS műszeres vizsgálata Remeteszőlős Helyszíni Lincoln Town Car műszeres vizsgálata Remeteszőlős Hétvégi Maserati Levante autó értékbecslés Remeteszőlős Alapos Mazda Xedos autó állapotfelmérés vásárlás előtt Remeteszőlős Használt Mercedes G osztály helyszíni állapotfelmérés Remeteszőlős Szakértő Mitsubishi L400 autóvizsgálat helyszínen Remeteszőlős Hétvégi Nissan NP300 felkészítés műszaki vizsgára Remeteszőlős Megbízható Opel Signum autó állapotfelmérés vásárlás előtt Remeteszőlős Helyszíni Peugeot 206 helyszíni állapotfelmérés Remeteszőlős Olcsó Pontiac Trans Sport használtautó átvizsgálás helyszínen Remeteszőlős Szakértő Porsche Panamera előzetes műszaki átvizsgálása Remeteszőlős Olcsó Renault R13 műszeres vizsgálata Remeteszőlős Használt Rolls-Royce Silver Spur helyszíni autó állapotfelmérés Remeteszőlős Olcsó Rover 600 helyszíni autó állapotfelmérés Remeteszőlős Olcsó Saab 900 használt autó állapotfelmérés Remeteszőlős Alapos Seat Toledo felkészítés műszaki vizsgára Remeteszőlős Mindenre kiterjedő Skoda Octavia helyszíni állapotfelmérés Remeteszőlős Hétvégi Smart Fortwo Coupe felkészítés műszaki vizsgára Remeteszőlős Alapos Ssangyong Actyon átnézés utazás előtt Remeteszőlős Hétvégi Subaru XV műszeres vizsgálata Remeteszőlős

A bejegyzés trackback címe:

https://autoallapotfelmeresbudapest.blog.hu/api/trackback/id/tr1115013404

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása