Autó teljes körű állapotfelmérése Budapest

Autó teljes körű állapotfelmérése Budapest

Megbízható Volvo 700-as sorozat átvizsgálás Sülysáp háznál

2019. szeptember 11. - Kovács Norbi

Megbízható Volvo 700-as sorozat átvizsgálás Sülysáp háznál

Használt kocsi átnézés autókereskedőnél, vásárlás előtt +36 70 352 1562.

Örülne neki, ha a frissen megvett kocsija nem szorulna javításra egy rövid idő elteltével már a szerelőnél? Szeretné, ha egy tapasztalt szakember átnézné a kinézett autót?

Az esetleg rendelkezésre álló szervizkönyv önmagában nem jelent biztosítékot arra nézve, hogy jó vétel az autó, és megeshet, hogy az ismerős nem képes helyettesíteni a rejtett hibák kinyomozásában hozzáértő szerelőt.

  • A 2000-es évjárattól kezdve lehet végrehajtani egy vagy akár több kocsi átvizsgálását otthonában, autókereskedőnél, illetve autópiacon.
  • Elkerüljük, hogy olyan gépkocsit vegyen meg, amit aztán megbánna.
  • Ismertetjük a jármű tipikus problémáit, és felhívjuk a figyelmét arra, hogy milyen előrelátható költségek merülhetnek fel az újdonsült járművel kapcsolatban.

helyszíni autó állapotfelmérés Sülysáp

Rendszeresen elkövetett hibák használt autók megvásárlásakor

  1. A kocsi vevője azt gondolja, hogy manapság már nem lehet visszatekerni a km órát. Ez sajnos nem igaz. Az eddigi hírek szerint – bár büntetendő – senkit sem ítéltek el még azért, hogy manipulálta a km órát. A Németországból behozott használt autók esetén a km óra előre pörgetést nehéz bizonyítani, mert ha a km óra pörgetése, a kereskedő állíthatná azt, hogy ő már ilyen állapotban hozta be a kocsit. A más országból behozott használt gépkocsik vizsgálatakor műszerrel nézzük át a km óra tekerésének tényét.
  2. A festék rétegvastagság ellenőrzésének elfelejtése. Az autók kasztniján típusonként különféle értékű a festék vastagsága. Japán kocsiknál pl. jellemző a kisebb festékvastagság. Ez nem jelenti azt, hogy a gépkocsi törve volt, és szervizelni kellett, mindössze gyárilag vékonyabb rajta a festék. Ha rendelkezik rétegvastagság mérővel, az remek, de sajnos sokan nem tudják, hogy hol érdemes mérni, és nem mindenki tudja értelmezni a mért információkat.
  3. Számunkra hihetetlen, hogy hányan nem foglalkoznak a gumik állapotával. Ez akár több százezer Ft többletkiadást is jelenthet. Gyakori eset, hogy a használtautó megvásárlásakor gyakorlatilag azonnal le kell váltani a gumikat, tudniillik olyan elhasznált állapotban vannak. Elképzelhető, hogy a mintázat mélysége még kielégítő lenne, azonban a gumi anyaga olyan szinten régi, hogy nem biztosított a szükséges tapadás. Az új gumik megvásárlása százezer forintos pluszköltséget okozhat kerékmérettől függően, kiváltképpen olyankor, ha téli gumikat is kell vásárolni.
  4. Számos újdonsült autótulajdonos nincs tisztában azzal, hogy mire alkalmazható a kinézett autó. Különbség van az autók felhasználhatóságát illetően a benzin illetve dízel üzemű járművek között. A lóerők száma is alapvetően befolyásolja azt, hogy a gépkocsi milyen célra alkalmazható a gyakorlatban. A jármű motorikus felépítése nagyjából sejteti a várható hibalehetőségeket, illetve azt, hogy miket kell cserélni szükség esetén a kocsin.

A fenti kérdésekben tudunk támogatást nyújtani, és véleményt tudunk alkotni arról, hogy a kocsi megéri-e az árát, illetve hogy mennyit kellene alkudni belőle, hogy elfogadható vétel legyen.

Használtautó vásárláskor ezekre érdemes figyelni

  1. Nem az a fontos, hogy mit mond az eladó, az egyetlen fontos szempont az aktuális állapot. Nem szabad bedőlni a “vidéki doktornő” vagy az “évekig garázsban volt az autó” típusú magyarázatoknak, mert nem ez számít.
  2. Ne a barát mondjon szakvéleményt, akiről azt hisszük, hogy többet ért a kocsikhoz, mint mi! Okosabb megelőzni a bajt, illetve ha utólag mégis kiderül valami turpisság, akkor jobb, ha ez nem okoz gondot az ismerős és közöttünk.
  3. A szervizkönyv bemutatása ne nyugtasson meg minket. Előfordulhat, hogy egy többet futott kocsi jobb állapotú, mint egy szervizkönyv alapján kevesebb km-rel rendelkező.
  4. Okvetlenül azt tanácsoljuk, hogy vegyen szemügyre több autót is, mielőtt döntene. Megesik, hogy úgy látjuk a gyakorlatban, hogy érdemes várni a döntéssel, és kizárólag akkor megegyezni az eladóval, ha már valamennyi jelöltet megnéztük.

Az autó állapotfelmérés folyamata vázlatosan

A következő felsorolás nem kimerítő, csupán a jellemző munkafázisokat demonstrálja.

  • Külső vizsgálat: pl. karosszéria, esetleges törések állapota
  • Belső vizsgálat: utastér, csomagtartó
  • Alul: pl. rozsdásodás. Ha a kocsi alá tudunk nézni, akkor a fékbetétek, féltengely ellenőrzése.
  • Motor felmérése: hosszbordásszíj, váltó, hűtőfolyadék.
  • Működés ellenőrzése: a jármű beindításakor a motor ellenőrzése.

Az átnézés után tüzetes beszámoló a megállapított hibaforrásokról, a kocsi állapotának ismertetése.

Akár hétvégi Volkswagen állapotfelmérés Sülysáp és OBD műszerrel végzett fedélzeti diagnosztika házhoz

Használt autó vásárlásakor jelentős összeget megtakaríthat a használt autó Sülysáp területén. amennyiben hasznosnak találja az állapotfelmérést, tárcsázza a +36 70 352 1562 számot! FIGYELEM! Kizárólag 1999 évjárat utáni, illetve OBD2 csatlakozási lehetőséggel felszerelt gépkocsik vizsgálatát tudjuk vállalni! A meglévő szervizkönyv önmagában nem jelent biztosítékot arra nézve, hogy megéri megkötni a vételt, és nem biztos, hogy a szomszéd képes pótolni a rejtett hibák feltárásában jártas autószerelőt. A lenti képet megérintve rögtön hívhat minket okostelefonról: használt kocsi átnézése Sülysáp

Milyen vizsgálatokat tudunk elvégezni a helyszínen Sülysáp körzetében?

Az autó általános állapotának felmérése Sülysáp régiójában

Autó ellenőrzése kívül: a jármű átnézésével felfedhetők többek között a karosszéria sérülései, korrózió vizsgálata, pl. az ajtók és az autóüvegek illesztési problémái, a festés hibái, csapágyak átnézése. A gépkocsi ellenőrzése belül: például biztonsági öv, állapota, a tetőkárpit vagy a kormány műszaki állapota. Gyakori probléma a hosszbordásszíj repedéseinek megállapítása, a vezérműlánc állapotának vizsgálata. Motordiagnosztika: valós futott km értékének megállapítása, a kilométeróra visszatekerésének észlelése, motorolaj állapotának megállaptása, porlasztó beállítása, légzsákadatok műszeres bemérése, hangjelző eszközök és lengéscsillapító vizsgálata a közlekedési hatóság vizsgálati technikájával. használt autó állapotfelmérése Sülysáp A gépjármű telematikai interfészre kapcsolódva még számos egyéb műszaki paraméter is kiolvasható, pl. ECU, vezérlőegység. Lényeges szempont lehet még az is, hogy komoly támogatást tudunk adni azon a területen, hogy milyen javítási gyakoriság várható az egyes modelleknél, illetve ha hozzá kell nyúlni, akkor milyen mélyen kell zsebbe nyúlni. → A fenti szempontok több év távlatában befolyásolják a jármű fenntartásának ráfordítását, de feltétlenül hasznos információk az autóvétel szempontjából. A gépkocsi műszaki állapotán kívül még abban is tudunk segíteni, hogy a jármű az évjárata, felszereltsége stb. figyelembe vételével megéri-e az árát.

Autó átvizsgálás díja Sülysáp

Az adott gépjármű ellenőrzésének összege attól függ, hogy milyen szinten részletezett szakvéleményt kell kiállítanunk a megvételre szánt autóról. Az átnézés díját telefonos megbeszélés után tudjuk megadni. használt autó állapotfelmérés ár Sülysáp

Meddig tart a használt autó átvizsgálása?

A felmérés iőigénye függ attól, hogy mennyire részletes elemzést kell kiállítanunk a kinézett gépkocsiról. Általánosságban véve elmondható, hogy már egy fél órás autó átnézéssel is több tízezer forintot lehet megtakarítani a vételárból az esetleges hibák feltárásával. A mindenre kiterjedő, jól felszerelt műhelyben végzett felmérés akár több 100 ezer forintot is megtakaríthat az újdonsült vevőnek, de meg is mentheti egy nagyon leamortizált autótól!

Mindegyik hiányosság felmérhető szervizműhelyben való vizsgálat nélkül?

Sajnos ez nem igaz. A speciálisabb tesztek csakis szervizműhelyben bonyolíthatók le. Ilyenek többek között pl. a futómű nem kielégítő állapotának világos megállapítása, az alváz tüzetes átnézése.

Van olyan autó típushiba, ami egyáltalán nem észlelhető?

Sajnos igen. Figyelembe véve, hogy nem látunk bele az alkatrészek belsejébe, nem lehet mérget venni arra, hogy meddig működik még egy EGR szelep, vagy hogy a hengerekben milyen belső károsodások jöttek létre a kocsi használata alatt. üzemanyagadagoló diagnosztika Sülysáp

Milyen berendezéseket vetünk be az állapotfelméréshez?

A legdrágább berendezés, amit be tudunk vetni, egy autódiagnosztikai műszer, amellyel többféle interfész csatlakozók közbeiktatásával tudunk a telemítikai berendezéshez kapcsolódni, és szoftveresen detektálni és archiválni a korábbi hibaüzeneteket. Gyakorta esik meg, hogy olyan jelzéseket is észlelhetünk, amelyeket a fedélzeti visszajelző lámpák nem mutatnak. Tekintettel arra, hogy a motor a jármű legféltettebb része, ezt az ellenőrzést minden kétséget kizáróan javasolt elvégezni! A festékvastagságmérés rutinszerűen végrehajtott vizsgálat, ehhez gyártott festékvastagság-mérő eszközt alkalmazunk, így pofonegyszerű meghatározni, hogy az ellenőrzött jármű burkolatának komponensei közül melyeket cseréltek, ködöltek (és azt milyen minőségben hajtották végre), ennek kapcsán a vizsgált gépkocsi esetleges más károsodásaira is lehet gyanakodni.

Tesztkör

Egyre több helyen pénzt kérnek a használtautó kipróbálásáért. Nem pénzkidobás fizetni ezért? Mit lehet ebből feltérképezni? A próbakör olyan alkalom, amit valamennyi használtautó vásárlónak ajánlunk. Tesztúttal feltérképezhető, esetleges hiányosságok az autónál:

  • Kopogás az autó különböző komponensei felől
  • Az autó úttartása
  • A lengéscsillapító állapota
  • A fékek állapota
  • A motor viselkedése
  • A váltó hibái
  • A tengelykapcsoló elhasználtsága

autó felkészítése műszaki vizsgára Sülysáp Rendszerint az alábbi autómárkák vizsgálatát szoktuk elvégezni:

  • Mindenre kiterjedő Alfa Romeo 159 helyszíni autó állapotfelmérés
  • Mindenre kiterjedő Audi A4 előzetes műszaki átvizsgálása Sülysáp
  • Alapos BMW M5 autó értékbecslés Sülysáp
  • Hétvégi Citroen C-Zero átnézés utazás előtt
  • Alapos Chrysler Neon átnézés utazás előtt Sülysáp
  • Olcsó Dacia Sandero használtautó átvizsgálás helyszínen Sülysáp
  • Szakértő Daewoo Kalos felkészítés műszaki vizsgára Sülysáp
  • Hétvégi Ford Fusion autó előzetes műszaki átvizsgálása
  • Használt Daihatsu Copen autóvizsgálat helyszínen
  • Szakértő Dodge Stratus használt autó állapotfelmérés
  • Megbízható Fiat Campagnola átnézés utazás előtt Sülysáp
  • Helyszíni Ford Sierra autó értékbecslés
  • Használt Honda CR-Z helyszíni állapotfelmérés Sülysáp
  • Helyszíni Hyundai IX 55 helyszíni autó állapotfelmérés
  • Használt Jaguar S-Type használt autó állapotfelmérés Sülysáp
  • Megbízható Jeep Commander előzetes műszaki átvizsgálása Sülysáp
  • Hétvégi Kia Soul felkészítés műszaki vizsgára Sülysáp
  • Olcsó Lada Vesta használtautó átvizsgálás helyszínen
  • Műszeres Lancia Delta előzetes műszaki átvizsgálása Sülysáp
  • Olcsó Land Rover Discovery műszeres vizsgálata
  • Alapos Lexus NX autóvizsgálat helyszínen
  • Mindenre kiterjedő Lincoln Navigator autó állapotfelmérés vásárlás előtt
  • Szakértő Maserati GT műszeres vizsgálata
  • Műszeres Mazda MX-3 használtautó átvizsgálás helyszínen Sülysáp
  • Szakértő Mercedes S osztály autó állapotfelmérés vásárlás előtt
  • Szakértő Mitsubishi Space Wagon autó állapotfelmérés vásárlás előtt
  • Hétvégi Nissan Vanette műszeres vizsgálata Sülysáp
  • Mindenre kiterjedő Opel Adam autóvizsgálat helyszínen Sülysáp
  • Műszeres Peugeot Bipper előzetes műszaki átvizsgálása Sülysáp
  • Mindenre kiterjedő Pontiac Tempest helyszíni állapotfelmérés
  • Műszeres Porsche 911 használtautó átvizsgálás helyszínen
  • Hétvégi Renault R10 átnézés utazás előtt
  • Megbízható Rolls-Royce Silver Shadow használt autó állapotfelmérés Sülysáp
  • Műszeres Rover 400 autóvizsgálat helyszínen
  • Mindenre kiterjedő Saab 96 előzetes műszaki átvizsgálása Sülysáp
  • Megbízható Seat Exeo műszeres vizsgálata Sülysáp
  • Hétvégi Skoda Suberb átnézés utazás előtt Sülysáp
  • Olcsó Smart Forfour használt autó állapotfelmérés
  • Olcsó Ssangyong Rodius átnézés utazás előtt Sülysáp
  • Olcsó Subaru Outback átvizsgálás külföldi út előtt
  • Olcsó Suzuki Swift helyszíni állapotfelmérés Sülysáp
  • Mindenre kiterjedő Tesla Model S helyszíni állapotfelmérés Sülysáp
  • Olcsó Toyota Starlet helyszíni autó állapotfelmérés
  • Alapos Volkswagen T-Cross használt autó állapotfelmérés Sülysáp
  • Alapos Volvo V40 használt autó állapotfelmérés Sülysáp
  • Olcsó Yugo 55 autóvizsgálat helyszínen

Ha hosszú útra szeretné felkészíteni az autóját, vagy ellenőriztetni kívánja nyaralás előtt egy szakszervizben, akkor nálunk jó helyen jár! Ha nem szeretne kizárólag évjárat, ismerős véleménye alapján használt autót venni, hanem képbe szeretne kerülni a gépkocsi tényleges műszaki állapotával, akkor keressen meg minket a kocsi átnézésével Sülysáp körzetében +36 70 352 1562!

Helyszíni autó állapotfelmérés Sülysáp övezetében, átvizsgálás a vásárlás előtt +36 70 352 1562.

Szólj hozzá!
Mindenre kiterjedő Alfa Romeo 75 helyszíni autó állapotfelmérés Sülysáp Helyszíni Audi 90 helyszíni autó állapotfelmérés Sülysáp Megbízható BMW 330 átnézés utazás előtt Sülysáp Mindenre kiterjedő Citroen C1 előzetes műszaki átvizsgálása Sülysáp Szakértő Chrysler Town műszeres vizsgálata Sülysáp Mindenre kiterjedő Dacia Duster autóvizsgálat helyszínen Sülysáp Helyszíni Daewoo Tacuma helyszíni állapotfelmérés Sülysáp Hétvégi Ford Ranger autóvásárlási szakértő Sülysáp Szakértő Daihatsu Copen átvizsgálás külföldi út előtt Sülysáp Műszeres Dodge Avenger átnézés utazás előtt Sülysáp Műszeres Fiat Cinquecento előzetes műszaki átvizsgálása Sülysáp Szakértő Ford Fusion felkészítés műszaki vizsgára Sülysáp Szakértő Honda HR-V autóvizsgálat helyszínen Sülysáp Hétvégi Hyundai Accept előzetes műszaki átvizsgálása Sülysáp Műszeres Jaguar XE használt autó állapotfelmérés Sülysáp Hétvégi Jeep Commander használt autó állapotfelmérés Sülysáp Helyszíni Kia Sorento előzetes műszaki átvizsgálása Sülysáp Megbízható Lada Zhiguli használtautó átvizsgálás helyszínen Sülysáp Helyszíni Lancia Ypsilon autó értékbecslés Sülysáp Hétvégi Land Rover Range Rover Sport műszeres vizsgálata Sülysáp Helyszíni Lexus RX helyszíni autó állapotfelmérés Sülysáp Mindenre kiterjedő Lincoln MKX műszeres vizsgálata Sülysáp Megbízható Maserati GT használtautó átvizsgálás helyszínen Sülysáp Alapos Mazda 323 autó értékbecslés Sülysáp Hétvégi Mercedes S osztály átvizsgálás külföldi út előtt Sülysáp Műszeres Mitsubishi Galant használtautó átvizsgálás helyszínen Sülysáp Hétvégi Nissan Vanette Cargo autó állapotfelmérés vásárlás előtt Sülysáp Olcsó Opel Grandland X használtautó átvizsgálás helyszínen Sülysáp Mindenre kiterjedő Peugeot Rifter autóvizsgálat helyszínen Sülysáp Olcsó Pontiac Firebird használtautó átvizsgálás helyszínen Sülysáp Műszeres Porsche Boxster autó értékbecslés Sülysáp Mindenre kiterjedő Renault R9 használt autó állapotfelmérés Sülysáp Mindenre kiterjedő Rolls-Royce Silver Spur autó állapotfelmérés vásárlás előtt Sülysáp Mindenre kiterjedő Rover 400 autó értékbecslés Sülysáp Mindenre kiterjedő Saab 9-5 autóvizsgálat helyszínen Sülysáp Szakértő Seat Cordoba helyszíni autó állapotfelmérés Sülysáp Megbízható Skoda Scala használtautó átvizsgálás helyszínen Sülysáp Szakértő Smart Roadster használt autó állapotfelmérés Sülysáp Mindenre kiterjedő Ssangyong Korando átnézés utazás előtt Sülysáp Szakértő Subaru BRZ átnézés utazás előtt Sülysáp

A bejegyzés trackback címe:

https://autoallapotfelmeresbudapest.blog.hu/api/trackback/id/tr3315066236

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása