Autó teljes körű állapotfelmérése Budapest

Autó teljes körű állapotfelmérése Budapest

Megbízható Audi A1 átnézés Szada kiszállással

2019. szeptember 12. - Kovács Norbi

Megbízható Audi A1 átnézés Szada kiszállással

Használt gépkocsi átvizsgálás autópiacon, vásárlás előtt +36 70 352 1562.

Szeretné, ha az újonnan kifizetett járműve nem szorulna javításra egy rövid idő elteltével már a javítóműhelyben? Örülne neki, ha egy sokat látott szerelő átnézné a kinézett autót?

Az elérhető szervizkönyv önmagában nem jelent biztosítékot arra nézve, hogy megéri megvenni az autót, és megeshet, hogy az ismerős nem képes helyettesíteni a takargatott műszaki hiányosságok kinyomozásában sokat látott szerelőt.

  • A 2000-es évjárattól kezdve vállaljuk egy vagy akár több kocsi átnézését otthonában, autókereskedőnél, illetve autópiacon.
  • Megóvjuk attól, hogy olyan kocsit vegyen meg, amit aztán megbánna.
  • Felsoroljuk a kocsi szokásos szériahibáit, és listázzuk, hogy milyen várható költségek fordulhatnak elő az újdonsült járművel kapcsolatban.

helyszíni autó állapotfelmérés Szada

Gyakori hibák használt autók vásárlásakor

  1. A kocsi vevője azt hiszi, hogy a digitális világban már nincs lehetőség előre pörgetni a km órát. Ez sajnos nem igaz. Az eddigi hírek szerint – bár büntetendő – még senki sem kapott börtönt azért, mert visszapörgette a km órát. Az Ausztriából importált használt autók esetében a km óra előre pörgetést gyakorlatilag nem lehet bizonyítani, mert ha nyilvánvalóvá is válna a km óra tekerése, a kereskedő állíthatná azt, hogy ő eleve ezzel a hibával vásárolta meg a gépkocsit. A külföldről behozott használt kocsik vizsgálatakor műszerrel ellenőrizzük a km óra manipulálásának tényét.
  2. A festék rétegvastagság ellenőrzésének mellőzése. Az autók külső elemein típusonként más és más a festék vastagsága. Japán kocsiknál pl. gyárilag kisebb festékvastagság. Ez nem jelenti azt, hogy a kocsi törve volt, és szervizelni kellett, csak gyárilag kisebb a festék vastagsága. Ha rendelkezik rétegvastagság mérővel, az jó hír, azonban sajnos sokan nem tudják, hogy mely részeket kell vizsgálni, illetve nem mindenki tudja értelmezni a kapott információkat.
  3. Számunkra hihetetlen, hogy hányan nem törődnek azzal, hogy megnézzék, kell-e költeniük új gumiabroncsokra. Ez akár százezer forintos nagyságrendű többletkiadást is okozhat. Rendszeresen megesik, hogy a használtautó megvételekor gyakorlatilag azonnal cserélni kell az abroncsokat, mert olyan kopott állapotban vannak. Elképzelhető, hogy a mintázat mélysége még jó lenne, ellenben a gumi anyaga olyan szinten elöregedett, hogy nem biztosított a kívánt tapadás. Az új gumiabroncs szett megvásárlása százezer forintos pluszköltséget okozhat gumimérettől függően, kiváltképpen akkor, ha téli abroncsokról is kell gondoskodni.
  4. Sokan nincsenek tisztában azzal, hogy mire alkalmazható a kinézett autó. Különbség van a járművek felhasználhatóságát illetően a benzin illetve dízel üzemű kocsik között. A motor teljesítménye is komolyan hatással van arra, hogy a gépkocsi milyen célra alkalmazható a gyakorlatban. A jármű motorikus felépítése előrevetíti a potenciális meghibásodásokat, illetve azt, hogy milyen alkatrészeket kell cserélni adott esetben a járművön.

A fenti kérdésekben tudunk támogatást nyújtani, és véleményt tudunk mondani arról, hogy a jármű megéri-e az árát, illetve hogy mennyit kellene alkudni belőle, hogy elfogadható ára legyen.

Használtautó vásárláskor ezekre érdemes figyelni

  1. Nem számít, hogy mit mond az eladó, az egyetlen elfogulatlan tényező a tényleges állapot. Nem szabad bedőlni a “nyugdíjas hölgy volt az előző tulajdonos” vagy az “évekig garázsban volt az autó” jellegű állításoknak, mert nem ez számít.
  2. Ne a kolléga alkosson szakvéleményt, akiről azt hisszük, hogy jobban ért az autókhoz, mint mi! Jobb megelőzni a problémát, illetve ha utólag mégiscsak fény derül egy műszaki problémára, akkor jobb, ha ez nem szül feszültséget az ismerős és közöttünk.
  3. A szervizkönyv nem minden. Előfordulhat, hogy egy sok kilométert futott kocsi jobb állapotban van, mint egy szervizkönyv alapján kevesebb km-rel rendelkező.
  4. Okvetlenül azt javasoljuk, hogy nézzen meg több kocsit is a döntése előtt. Gyakran látjuk a gyakorlatban, hogy célszerű későbbre halasztani a vásárlást, és már csak akkor megegyezni az eladóval, ha már a többi autót is megnéztük.

Az autó állapotfelmérés folyamata vázlatosan

A következő lista nem kimerítő, csupán a tipikus munkafázisokat mutatja be.

  • Külső ellenőrzés: pl. karosszéria, szélvédők állapota
  • Belső vizsgálat: kárpit, esetleges kopások, repedések
  • Alul: pl. gumik állapota. Ha a kocsi alá tudunk nézni, akkor a fékbetétek, alváz átnézése.
  • Motor átnézése: olajfolyás, váltó, hűtőfolyadék.
  • Működés átnézése: az autó beindításakor a motor ellenőrzése.

A vizsgálat után a szükséges részletekbe menő tájékoztatás a megállapított gondokról, a kocsi esetleges műszaki hiányosságainak ismertetése.

Akár hétvégi Seat állapotfelmérés Szada és műszeres fedélzeti diagnosztika házhoz

Használt autó vásárlásakor akár 100 ezer forintot is megspórolhat a használt autó Szada területén. amennyiben fontosnak tartja az autó átvizsgálását, tárcsázza a +36 70 352 1562 számot! FIGYELEM! Kizárólag 1999 évjárat utáni, valamint OBD2 interfésszel rendelkező járművek vizsgálatát tudjuk vállalni! A meglévő szervizkönyv nem garantálja, hogy főnyeremény a kinézett autó, és nem biztos, hogy a szomszéd helyettesíteni tudja a szakavatott szemeket. Az alábbi képet megérintve mindjárt hívhat minket okostelefonról: használt kocsi átnézése Szada

Mire alkalmas a helyszíni állapotfelmérés Szada vonzáskörzetében?

Az autó általános állapotának auditálása Szada övezetében

A jármű külső átnézése: a jármű szemrevételezésével nyomon követhetők többek között a karosszéria repedései, rozsdásodás ellenőrzése, pl. az ajtók és az autóüvegek illesztési problémái, a festés hibái, a gumik átnézése. A jármű belső átnézése: jellemző vizsgálati területek biztonsági öv, állapota, az ülések és belső borítások vagy a kormány műszaki állapota. Gyakori probléma az ékszíj repedéseinek észrevétele, a vezérműlánc műszaki élettartamának vizsgálata. Motordiagnosztika: az autóval ténylegesen megtett távolság megállapítása, a kilométeróra visszapörgetésének megállapítása, olajcsere ellenőrzése, karburátor beállítása, ütközési adatok műszeres bemérése, világítóberendezések és fékhatás ellenőrzése a közlekedési hatóság ellenőrzése technológiájával. műszeres lengéscsillapító mérés Szada A gépjármű telematikai interfészre csatlakozva még számos egyéb technikai mutató is detektálható, pl. főtengely jeladó, gyújtásvezérlő. Támpontot adhat a használtautó kiválasztásához, hogy komoly támogatást tudunk adni azon a területen, hogy milyen javítási gyakoriság várható az egyes modelleknél, illetve ha be kell avatkozni, akkor milyen mélyen kell zsebbe nyúlni. → A fenti szempontok évek múltán határozzák meg a jármű állagmegóvásának költségeit, de feltétlenül figyelembe kell venni a kocsivásárlás szempontjából. Az adott gépjármű technikai állapotán kívül hasznos információkkal szolgálunk arra nézve, hogy a gépjármű az évjárata, felszereltsége stb. figyelembe vételével jó vétel-e.

Használt kocsi átvizsgálás ára Szada

A gépkocsi átnézésének költsége azon múlik, hogy milyen szinten részletezett szakvéleményt kell kiállítanunk a megvásárolni kívánt kocsiról. Az átnézés összegét szóbeli konzultációt követően tudjuk megadni. autó adás-vétel előtti átvizsgálás Szada

Meddig tart a használt autó átvizsgálása?

A vizsgálat időtartama függ attól, hogy mennyire alapos elemzést kell mondani a jelölt autóról. Általánosságban véve elmondható, hogy már egy fél órás autó átnézéssel is több tízezer forintot lehet megtakarítani a vételárból az esetleges hibák feltárásával. A részletes, szakszervizben végzett átvizsgálás akár jelentős tízezreket is megtakaríthat az új autótulajdonosnak, vagy megóvja őt egy rossz állapotban lévő autótól!

Mindegyik műszaki probléma megállapítható a helyszínen?

Sajnos ez nem igaz. Bizonyos ellenőrzések kizárólag szakműhelyben kivitelezhetők. Ilyenek többek között pl. a fékek hibáinak világos megállapítása, víz- és olajfolyások feltérképezése.

Van olyan probléma, ami egyáltalán nem detektálható?

Jó lenne, ha ez nem lenne így, de be kell látni, hogy ez igaz. Alapul véve a tényt, hogy nem látunk bele az alkatrészek belsejébe, nem lehet mérget venni arra, hogy mennyi ideig üzemel még egy önindító, vagy hogy a motor belsejében milyen belső károk keletkeztek a jármű élettartama során. gépjármű állapotfelmérés Szada

Milyen műszereket alkalmazunk a gépjármű teljes körű felméréséhez?

A legtöbbet tudó eszköz, amit be tudunk vetni, olyan autódiagnosztikai elemzőeszköz, amellyel különböző interfész csatlakozók közbeiktatásával tudunk a fedélzeti diagnosztikai berendezéshez kapcsolódni, és szoftveresen detektálni és archiválni az előző hibaüzeneteket. Nem ritkán történik meg, hogy olyan jelzéseket is észlelhetünk, amelyeket a műszerfal visszajelző elemei nem jeleznek ki. Mivel a motor a jármű legféltettebb eleme, ezt a vizsgálatot feltétlenül érdemes megcsinálni! A festékvastagságmérés rutinszerűen végrehajtott vizsgálat, ehhez gyártott festékvastagság-mérő eszközt alkalmazunk, így meg tudjuk állapítani, hogy az ellenőrzött jármű karosszériájának részei közül melyeket cseréltek, fújtak át (és azt milyen műszaki minőségben tették meg), ehhez kapcsolódóan a diagnosztizált használtautó esetleges egyéb sérüléseire is lehet gyanakodni.

Tesztkör

Egyre több helyen fizetni kell a használtautó tesztvezetéséért. Megtérül fizetni ezért? Mit lehet ebből kideríteni? A tesztkör olyan lehetőség, amit az összes használtautó vevőnek javasolunk. Tesztkörrel kimutatható, esetleges műszaki hibák a gépkocsin:

  • Zörejek az autó különböző részeiből
  • A jármű menetdinamikája
  • A lengéscsillapító állapota
  • A fékek állapota
  • A motor zörejei
  • A váltó esetleges rendellenességei
  • A kuplung elhasználtsága

autó állapotfelmérése Szada Többnyire az alábbi autómárkák felülvizsgálatát kérik tőlünk:

  • Hétvégi Alfa Romeo 159 átvizsgálás külföldi út előtt Szada
  • Mindenre kiterjedő Audi A3 helyszíni állapotfelmérés Szada
  • Használt BMW X1 előzetes műszaki átvizsgálása Szada
  • Műszeres Citroen Jumper használt autó állapotfelmérés Szada
  • Olcsó Chrysler Crossfire használtautó átvizsgálás helyszínen
  • Használt Dacia Lodgy előzetes műszaki átvizsgálása
  • Olcsó Daewoo Racer átnézés utazás előtt Szada
  • Helyszíni Ford Fusion átvizsgálás külföldi út előtt
  • Szakértő Daihatsu Materia használt autó állapotfelmérés
  • Helyszíni Dodge Ram autó állapotfelmérés vásárlás előtt
  • Alapos Fiat 128 helyszíni állapotfelmérés Szada
  • Megbízható Ford Edge előzetes műszaki átvizsgálása Szada
  • Alapos Honda HR-V átvizsgálás külföldi út előtt
  • Olcsó Hyundai IX 20 átvizsgálás külföldi út előtt Szada
  • Helyszíni Jaguar XJ előzetes műszaki átvizsgálása
  • Használt Jeep Renegade használtautó átvizsgálás helyszínen Szada
  • Mindenre kiterjedő Kia Magentis autó értékbecslés Szada
  • Műszeres Lada Niva felkészítés műszaki vizsgára Szada
  • Megbízható Lancia Ypsilon autóvizsgálat helyszínen
  • Szakértő Land Rover Range Rover autó értékbecslés Szada
  • Használt Lexus RX átvizsgálás külföldi út előtt
  • Alapos Lincoln MKX átnézés utazás előtt Szada
  • Helyszíni Maserati Coupe átnézés utazás előtt
  • Szakértő Mazda MX-6 használt autó állapotfelmérés Szada
  • Szakértő Mercedes C osztály autó állapotfelmérés vásárlás előtt
  • Mindenre kiterjedő Mitsubishi Lancer felkészítés műszaki vizsgára Szada
  • Helyszíni Nissan Murano helyszíni állapotfelmérés Szada
  • Megbízható Opel vivaro átnézés utazás előtt
  • Megbízható Peugeot 306 autóvizsgálat helyszínen
  • Olcsó Pontiac Sunfire autó állapotfelmérés vásárlás előtt Szada
  • Mindenre kiterjedő Porsche Boxster átnézés utazás előtt Szada
  • Mindenre kiterjedő Renault R4 átnézés utazás előtt Szada
  • Alapos Rolls-Royce Corniche használt autó állapotfelmérés
  • Olcsó Rover 600 helyszíni autó állapotfelmérés
  • Műszeres Saab 9000 átnézés utazás előtt
  • Hétvégi Seat Arosa használt autó állapotfelmérés Szada
  • Használt Skoda Favorit használt autó állapotfelmérés Szada
  • Szakértő Smart Fortwo helyszíni autó állapotfelmérés Szada
  • Megbízható Ssangyong Kyron műszeres vizsgálata Szada
  • Alapos Subaru Leone helyszíni autó állapotfelmérés Szada
  • Használt Suzuki Liana felkészítés műszaki vizsgára Szada
  • Olcsó Tesla Roadster helyszíni autó állapotfelmérés
  • Szakértő Toyota Paseo műszeres vizsgálata
  • Hétvégi Volkswagen Golf 6 autóvizsgálat helyszínen Szada
  • Alapos Volvo 400-as sorozat átvizsgálás külföldi út előtt
  • Szakértő Zastava 1100 helyszíni autó állapotfelmérés

Ha hosszú útra szeretné felkészíteni az autóját, vagy ellenőriztetni kívánja külföldi út előtt egy szakszervizben, akkor nálunk jó helyen jár! Ha nem szeretne csupán évjárat, ismerős véleménye alapján kocsit venni, hanem képbe szeretne kerülni az autó valós műszaki állapotával, akkor keressen meg minket a kocsi átnézésével Szada körzetében +36 70 352 1562!

Helyszíni jármű átnézés Szada környékén, vizsgálat a vásárlás előtt +36 70 352 1562.

Szólj hozzá!
Hétvégi Alfa Romeo 159 használtautó átvizsgálás helyszínen Szada Szakértő Audi A4 előzetes műszaki átvizsgálása Szada Olcsó BMW M5 használtautó átvizsgálás helyszínen Szada Szakértő Citroen Xantia használt autó állapotfelmérés Szada Alapos Chrysler PT Cruiser autó értékbecslés Szada Olcsó Dacia Logan használtautó átvizsgálás helyszínen Szada Helyszíni Daewoo Tico autó értékbecslés Szada Hétvégi Ford Focus autóvásárlási szakértő Szada Alapos Daihatsu Cuore autóvizsgálat helyszínen Szada Olcsó Dodge Charger autóvizsgálat helyszínen Szada Alapos Fiat Topolino autó állapotfelmérés vásárlás előtt Szada Olcsó Ford Edge autó állapotfelmérés vásárlás előtt Szada Mindenre kiterjedő Honda Insight helyszíni állapotfelmérés Szada Szakértő Hyundai Atos autó értékbecslés Szada Helyszíni Jaguar F-Pace előzetes műszaki átvizsgálása Szada Helyszíni Jeep Compass autóvizsgálat helyszínen Szada Műszeres Kia Venga műszeres vizsgálata Szada Olcsó Lada Priora használt autó állapotfelmérés Szada Hétvégi Lancia Phedra átnézés utazás előtt Szada Mindenre kiterjedő Land Rover Range Rover Sport helyszíni állapotfelmérés Szada Mindenre kiterjedő Lexus SC használtautó átvizsgálás helyszínen Szada Mindenre kiterjedő Lincoln Mark autó állapotfelmérés vásárlás előtt Szada Megbízható Maserati Coupe helyszíni autó állapotfelmérés Szada Műszeres Mazda Premacy autóvizsgálat helyszínen Szada Megbízható Mercedes A osztály felkészítés műszaki vizsgára Szada Szakértő Mitsubishi ASX felkészítés műszaki vizsgára Szada Hétvégi Nissan X-Trail autó állapotfelmérés vásárlás előtt Szada Mindenre kiterjedő Opel Combo átnézés utazás előtt Szada Szakértő Peugeot Bipper helyszíni autó állapotfelmérés Szada Műszeres Pontiac Sunfire átvizsgálás külföldi út előtt Szada Szakértő Porsche 911 használtautó átvizsgálás helyszínen Szada Műszeres Renault Kangoo autó állapotfelmérés vásárlás előtt Szada Olcsó Rolls-Royce Silver Spur használtautó átvizsgálás helyszínen Szada Olcsó Rover 600 helyszíni autó állapotfelmérés Szada Alapos Saab 99 használtautó átvizsgálás helyszínen Szada Hétvégi Seat Altea autó értékbecslés Szada Helyszíni Skoda Favorit előzetes műszaki átvizsgálása Szada Műszeres Smart Fortwo Passion használtautó átvizsgálás helyszínen Szada Mindenre kiterjedő Ssangyong Musso átvizsgálás külföldi út előtt Szada Használt Subaru Levorg felkészítés műszaki vizsgára Szada

A bejegyzés trackback címe:

https://autoallapotfelmeresbudapest.blog.hu/api/trackback/id/tr1315066296

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása