Autó teljes körű állapotfelmérése Budapest

Autó teljes körű állapotfelmérése Budapest

Használt Jeep Grand Cherokee átvizsgálás Szentlőrinckáta háznál

2019. szeptember 20. - Kovács Norbi

Használt Jeep Grand Cherokee átvizsgálás Szentlőrinckáta háznál

Használt jármű átvizsgálás kiszállással, vásárlás előtt +36 70 352 1562.

Örülne neki, ha a frissen vásárolt autója nem rostokolna egy rövid idő elteltével már a szerelőnél? Örülne neki, ha egy tapasztalt autóvásárlási tanácsadó átvizsgálná a jelöltjét?

A meglévő szervizkönyv önmagában nem jelent biztosítékot arra nézve, hogy megéri az árát a kinézett autó, és lehet, hogy az ismerős nem tudja pótolni a nem nyilvánvaló műszaki hiányosságok feltárásában hozzáértő autóvásárlási tanácsadót.

  • A 2000-es évjárattól kezdődően vállaljuk egy vagy akár több kocsi átnézését otthonában, kereskedőnél, illetve autópiacon.
  • Elkerüljük, hogy olyan kocsit vegyen meg, amit utólag megbánna.
  • Felsoroljuk az autó szokásos szériahibáit, és listázzuk, hogy milyen elképzelhető ráfordítások adódhatnak kocsijával kapcsolatban.

helyszíni autó állapotfelmérés Szentlőrinckáta

Sűrűn előforduló hibák használt autók megvásárlásakor

  1. A jármű vevője azt hiszi, hogy manapság már nem tudjuk előre pörgetni a km órát. Ez sajnos nem igaz. Tudomásunk szerint – bár büntetendő – senkit sem ítéltek el még azért, hogy tekerte a km órát. A Németországból behozott használt autók esetén a km óra előre pörgetést gyakorlatilag nem lehet bizonyítani, ugyanis ha napvilágra is kerülne a km óra tekerése, a kereskedő állíthatná azt, hogy ő eleve ilyen állapotban hozta be a gépkocsit. A külföldről behozott használt járművek ellenőrzésekor műszerrel olvassuk ki a km óra előre pörgetésének tényét.
  2. A festék rétegvastagság mérés mellőzése. A járművek karosszériáján típusonként különféle értékű a festék vastagsága. Japán kocsiknál pl. gyárilag kisebb festékvastagság. Ebből nem következik, hogy a jármű balesetet szenvedett, és javítani kellett, mindössze gyárilag kisebb a festék vastagsága. Ha rendelkezik ilyen műszerrel, az remek, de sajnos sokan nincsenek tisztában vele, hogy mely részeket kell ellenőrizni, és nem mindenki tudja értelmezni a kapott adatokat.
  3. Sokan nem foglalkoznak a gumik állapotával. Ez annál is furcsább, mert ennek elmulasztása több százezer Ft extra ráfordítást is okozhat. Gyakori eset, hogy a használtautó megvételekor azonnal cserélni kell a gumikat, ugyanis olyan elhasznált állapotban vannak. Jóllehet a mintázat mélysége még jó lenne, azonban a gumi anyaga olyan szinten régi, hogy nem érhető el a kívánt tapadás. Az új gumiabroncs szett megvásárlása több százezer Ft kiadást jelenthet kerékmérettől függően, kiváltképpen akkor, ha téli abroncsokról is kell gondoskodni.
  4. Sok vásárló nincs tisztában azzal, hogy milyen célra alkalmazható a kinézett autó. Jelentős eltérés van a gépkocsik felhasználhatóságát illetően a benzin illetve dízel üzemű autók között. A lóerők száma is nagyban hatással van arra, hogy a jármű milyen célra használható a gyakorlatban. A jármű motorikus felépítése valószínűsíti a lehetséges hibalehetőségeket, illetve azt, hogy milyen alkatrészeket kell cserélni szükség esetén az autón.

A fenti kérdésekben tudunk segíteni, és véleményt tudunk mondani arról, hogy a jármű megéri-e az árát, illetve hogy mennyit kellene alkudni belőle, hogy reális vétel legyen.

Használtautó vásárláskor jó szempontok

  1. Mindegy, hogy mit állít az eladó, az egyetlen fontos tényező az aktuális állapot. Nem szabad bedőlni a “vidéki doktornő” vagy az “évekig garázsban volt az autó” típusú állításoknak, mert mindez nem jelent semmit.
  2. Ne a kolléga alkosson szakvéleményt, akiről azt hisszük, hogy többet ért az autókhoz, mint mi! Okosabb megelőzni a bajt, de ha utólag mégis fény derül egy műszaki problémára, akkor jobb, ha ez nem szül feszültséget az ismerős és közöttünk.
  3. A szervizkönyv megléte esetén nem lehet nyugodtan hátradőlni. Előfordulhat, hogy egy sok kilométert futott kocsi jobb állapotban van, mint egy szervizkönyv szerint kevesebb km-rel rendelkező.
  4. Okvetlenül azt ajánljuk, hogy vegyen szemügyre több kocsit is, mielőtt döntene. Megesik, hogy úgy látjuk a gyakorlatban, hogy érdemes későbbre halasztani a vásárlást, és már csak akkor megállapodni az eladóval, ha már az összes esélyes kocsit megnéztük.

Az autó állapotfelmérés menete röviden

Az alábbi lista nem teljes, csupán a nagyobb munkafázisokat prezentálja.

  • Külső vizsgálat: pl. karosszéria, esetleges törések állapota
  • Belső átnézés: kárpit, műszerfal
  • Alul: pl. gumik állapota. Ha a kocsi alá tudunk nézni, akkor a futómű, alváz ellenőrzése.
  • Motor felmérése: hosszbordásszíj, váltó, diagnosztikai műszerrel a hibakódok kiolvasása.
  • Működés átnézése: a jármű beindításakor a motor ellenőrzése.

Az ellenőrzés után aprólékos jelentés a tapasztalt problémákról, az autó esetleges műszaki hiányosságainak ismertetése.

Mobil használtautó vásárlás Szentlőrinckáta és számítógépes autódiagnosztika kiszállással

Használt autó vásárlásakor jelentős összeget megspórolhat a használt autó szakemberrel való átnézetésével Szentlőrinckáta vonzáskörzetében. Ha hasznosnak találja az állapotfelmérést, tárcsázza a +36 70 352 1562 számot! FIGYELEM! Kizárólag 1999 évjárat utáni, valamint OBD2 csatlakozási felülettel ellátott gépkocsik vizsgálatát tudjuk vállalni! A meglévő szervizkönyv nem életbiztosítás, hogy megéri megvenni az autót, és az sem mindig garantált, hogy az ismerős helyettesíteni tudja a szakavatott szemeket. Az alábbi képet megnyomva mindjárt tárcsázhatja számunkat okostelefonról: autó állapotfelmérés vásárlás előtt Szentlőrinckáta

Mire alkalmas a helyszíni állapotfelmérés Szentlőrinckáta körzetében?

A kocsi átfogó állapotának auditálása Szentlőrinckáta területén

Autó ellenőrzése kívül: a jármű megvizsgálásával megtalálhatók többek között az alváz horpadásai, rozsdásodás ellenőrzése, a hézagok, festékréteg mérése, szélvédő állapota. A jármű szemrevételezése belülről: többek között biztonsági öv, állapota, az ülések és belső borítások vagy a kormány műszaki állapota. Gyakori probléma az ékszíj repedéseinek megállapítása, a vezérműszíj állapotának vizsgálata. Autódiagnosztika: valós futott km értékének megállapítása, a kilométeróra visszatekerésének észlelése, olajcsere ellenőrzése, karburátor programozás, ütközési adatok megállapítása diagnosztikai eszközzel, hangjelző eszközök és fékhatás állapotfelmérése a közlekedési hatóság ellenőrzése technológiájával. számítógépes motordiagnosztika Szentlőrinckáta A fedélzeti diagnosztikai interfészre kapcsolódva még számos egyéb technikai paraméter is kiolvasható, pl. ECU, turbó hiba. Támpontot adhat a használtautó kiválasztásához, hogy szaktanácsot tudunk adni azon a területen, hogy mennyire szervizigényes egy autó, illetve ha szerelés válik szükségessé, akkor milyen mélyen kell zsebbe nyúlni. → Az említett faktorok hosszabb távon határozzák meg a kocsi állagmegóvásának ráfordítását, viszont nyilvánvalóan hasznos információk az autóvétel szempontjából. A jármű műszaki állapotán kívül hasznos információkkal szolgálunk arra nézve, hogy a kocsi az évjárata, felszereltsége stb. alapján megéri-e az árát.

Gépjármű ellenőrzés költsége Szentlőrinckáta

Az adott gépjármű ellenőrzésének díja attól függően változik, hogy mennyire részletes szakvéleményt kell mondanunk a megvételre szánt kocsiról. Az audit árát szóbeli konzultációt követően tudjuk véglegesíteni. használt autó állapotfelmérés ár Szentlőrinckáta

Meddig tart a használt autó átvizsgálása?

A vizsgálat időtartama függ attól, hogy mennyire alapos szakvéleményt kell kiállítanunk a megvásárolni kívánt autóról. Általánosságban véve elmondható, hogy már egy fél órás autó átnézéssel is több tízezer forintot lehet megtakarítani a vételárból az esetleges hibák feltárásával. Az alapos, szakszervizben végzett vizsgálat akár jelentős tízezreket is megtakaríthat az újdonsült vásárlónak, de meg is mentheti egy nagyon leamortizált gépkocsitól!

Minden hiba észlelhető a vásárlás helyén?

Nem. Vannak olyan jellegű vizsgálatok, amelyek csak szervizműhelyben végezhetők el. Ilyenek többek között pl. a lengéscsillapítók műszaki problémáinak egyértelmű megállapítása, az alváz tüzetes átnézése.

Van olyan probléma, ami egyáltalán nem vehető észre?

Jó lenne, ha ez nem lenne így, de be kell látni, hogy ez igaz. Alapul véve a tényt, hogy nem tudjuk “megröntgenezni” az alkatrészeket, nem lehet mérget venni arra, hogy mennyit bír még egy önindító, vagy hogy a motor belsejében milyen belső károk keletkeztek a kocsi használata során. gépjármű állapotfelmérés Szentlőrinckáta

Milyen műszereket alkalmazunk az állapotfelméréshez?

A legdrágább elemzőeszköz, amit be tudunk vetni, egy autódiagnosztikai eszköz, amellyel többféle interfész csatlakozók segítségével tudunk a telemítikai berendezéshez kapcsolódni, és szoftveres úton detektálni és archiválni az előző hibaüzeneteket. Sokszor történik meg, hogy olyan hibakódokat is ki tudunk olvasni, amelyeket a műszerfal visszajelző elemei nem mutatnak. Tekintettel arra, hogy a motor a jármű legköltségesebb része, ezt a vizsgálatot minden kétséget kizáróan javasolt megcsinálni! A festékvastagságmérés sem okoz gondot, erre dedikált rétegvastagság-mérőt használunk, ezáltal pofonegyszerű meghatározni, hogy a vizsgált gépkocsi karosszériájának részei közül melyeket cseréltek, fújtak át (és azt milyen műszaki minőségben tették meg), ennek révén a diagnosztizált használtautó esetleges eltérő sérüléseire is lehet gyanakodni.

Tesztút

Egyre több helyen pénzt kérnek a használtautó tesztvezetéséért. Érdemes fizetni ezért? Mit lehet ebből megtudni? A próbamenet olyan alkalom, amit az összes használtautó vevőnek javasolunk. Tesztkörrel feltérképezhető, esetleges műszaki hibák a gépkocsin:

  • Zörejek az autó különféle komponensei felől
  • A jármű menetdinamikája
  • A futómű állapota
  • A fékek állapota
  • A motor hangja
  • A váltó kopása
  • A tengelykapcsoló kopása

autó ellenőrzése külföldi út előtt Szentlőrinckáta Többek között a következő autómárkák felülvizsgálatát kérik tőlünk:

  • Alapos Alfa Romeo 145 műszeres vizsgálata Szentlőrinckáta
  • Műszeres Audi 100 autóvizsgálat helyszínen Szentlőrinckáta
  • Megbízható BMW X6 autó állapotfelmérés vásárlás előtt
  • Szakértő Citroen Xantia helyszíni állapotfelmérés
  • Mindenre kiterjedő Chrysler PT Cruiser autó állapotfelmérés vásárlás előtt Szentlőrinckáta
  • Hétvégi Dacia Logan helyszíni állapotfelmérés Szentlőrinckáta
  • Megbízható Daewoo Racer használtautó átvizsgálás helyszínen
  • Helyszíni Ford Mondeo átnézés utazás előtt Szentlőrinckáta
  • Szakértő Daihatsu Materia autó állapotfelmérés vásárlás előtt Szentlőrinckáta
  • Mindenre kiterjedő Dodge Neon átvizsgálás külföldi út előtt
  • Olcsó Fiat Coupe autóvizsgálat helyszínen Szentlőrinckáta
  • Megbízható Ford Mustang műszeres vizsgálata Szentlőrinckáta
  • Olcsó Honda Concerto helyszíni autó állapotfelmérés Szentlőrinckáta
  • Szakértő Hyundai Terracan használtautó átvizsgálás helyszínen
  • Szakértő Jaguar XJ előzetes műszaki átvizsgálása
  • Szakértő Jeep Renegade autó állapotfelmérés vásárlás előtt
  • Olcsó Kia Carnival helyszíni állapotfelmérés Szentlőrinckáta
  • Használt Lada 112 autó állapotfelmérés vásárlás előtt Szentlőrinckáta
  • Használt Lancia Kappa használtautó átvizsgálás helyszínen Szentlőrinckáta
  • Olcsó Land Rover Freelander használtautó átvizsgálás helyszínen Szentlőrinckáta
  • Szakértő Lexus LS helyszíni autó állapotfelmérés
  • Megbízható Lincoln MKZ előzetes műszaki átvizsgálása
  • Szakértő Maserati Quattroporte helyszíni autó állapotfelmérés
  • Mindenre kiterjedő Mazda B-Sorozat előzetes műszaki átvizsgálása Szentlőrinckáta
  • Mindenre kiterjedő Mercedes E osztály helyszíni állapotfelmérés Szentlőrinckáta
  • Helyszíni Mitsubishi Space Star autóvizsgálat helyszínen Szentlőrinckáta
  • Helyszíni Nissan Quashqai használtautó átvizsgálás helyszínen
  • Alapos Opel Combo használt autó állapotfelmérés
  • Helyszíni Peugeot 301 autó értékbecslés
  • Használt Pontiac Solstice helyszíni állapotfelmérés Szentlőrinckáta
  • Olcsó Porsche 991 előzetes műszaki átvizsgálása Szentlőrinckáta
  • Szakértő Renault R11 helyszíni állapotfelmérés
  • Szakértő Rolls-Royce Silver Shadow helyszíni állapotfelmérés
  • Helyszíni Rover 200 használtautó átvizsgálás helyszínen Szentlőrinckáta
  • Műszeres Saab 99 használt autó állapotfelmérés
  • Használt Seat Leon átvizsgálás külföldi út előtt
  • Megbízható Skoda Karoq helyszíni autó állapotfelmérés Szentlőrinckáta
  • Olcsó Smart Fortwo Cabrio átvizsgálás külföldi út előtt Szentlőrinckáta
  • Hétvégi Ssangyong Rodius használtautó átvizsgálás helyszínen
  • Szakértő Subaru Impreza felkészítés műszaki vizsgára Szentlőrinckáta
  • Megbízható Suzuki Forenza átnézés utazás előtt Szentlőrinckáta
  • Használt Tesla Model S felkészítés műszaki vizsgára Szentlőrinckáta
  • Alapos Toyota Aygo használtautó átvizsgálás helyszínen
  • Hétvégi Volkswagen Scirocco autó állapotfelmérés vásárlás előtt Szentlőrinckáta
  • Hétvégi Volvo 200-as sorozat autó értékbecslés
  • Megbízható Zastava 1100 átvizsgálás külföldi út előtt

Ha hosszú útra szeretné felkészíteni az autóját, vagy ellenőriztetni kívánja nyaralás előtt egy szerelőműhelyben, akkor nálunk jó helyen jár! Ha nem szeretne csupán évjárat, ismerős véleménye alapján használt autót vásárolni, hanem tisztában szeretne lenni a gépkocsi tényleges műszaki állapotával, akkor bízzon meg minket a kocsi átvizsgálásával Szentlőrinckáta övezetében +36 70 352 1562!

Használt kocsi állapotfelmérés Szentlőrinckáta régiójában, ellenőrzés a helyszínen +36 70 352 1562.

Szólj hozzá!
Mindenre kiterjedő Alfa Romeo 75 helyszíni állapotfelmérés Szentlőrinckáta Helyszíni Audi A8 autóvizsgálat helyszínen Szentlőrinckáta Szakértő BMW 330 felkészítés műszaki vizsgára Szentlőrinckáta Hétvégi Citroen Cactus átnézés utazás előtt Szentlőrinckáta Mindenre kiterjedő Chrysler Neon használtautó átvizsgálás helyszínen Szentlőrinckáta Helyszíni Dacia Logan autóvizsgálat helyszínen Szentlőrinckáta Műszeres Daewoo Nexia átnézés utazás előtt Szentlőrinckáta Mobil Ford Fusion használtautó vásárlás Szentlőrinckáta Alapos Daihatsu Materia autó értékbecslés Szentlőrinckáta Olcsó Dodge Neon előzetes műszaki átvizsgálása Szentlőrinckáta Mindenre kiterjedő Fiat 124 helyszíni állapotfelmérés Szentlőrinckáta Alapos Ford C-Max használt autó állapotfelmérés Szentlőrinckáta Alapos Honda Insight autó értékbecslés Szentlőrinckáta Megbízható Hyundai IX 55 használtautó átvizsgálás helyszínen Szentlőrinckáta Mindenre kiterjedő Jaguar F-Pace műszeres vizsgálata Szentlőrinckáta Megbízható Jeep Patriot műszeres vizsgálata Szentlőrinckáta Helyszíni Kia Rio használt autó állapotfelmérés Szentlőrinckáta Szakértő Lada 111 felkészítés műszaki vizsgára Szentlőrinckáta Használt Lancia Delta használtautó átvizsgálás helyszínen Szentlőrinckáta Műszeres Land Rover Range Rover Evoque autóvizsgálat helyszínen Szentlőrinckáta Megbízható Lexus NX előzetes műszaki átvizsgálása Szentlőrinckáta Alapos Lincoln Aviator felkészítés műszaki vizsgára Szentlőrinckáta Helyszíni Maserati Coupe használt autó állapotfelmérés Szentlőrinckáta Alapos Mazda Premacy felkészítés műszaki vizsgára Szentlőrinckáta Használt Mercedes C osztály használtautó átvizsgálás helyszínen Szentlőrinckáta Műszeres Mitsubishi Space Star autó értékbecslés Szentlőrinckáta Használt Nissan NV200 autóvizsgálat helyszínen Szentlőrinckáta Szakértő Opel Frontera előzetes műszaki átvizsgálása Szentlőrinckáta Helyszíni Peugeot 406 előzetes műszaki átvizsgálása Szentlőrinckáta Megbízható Pontiac Solstice használt autó állapotfelmérés Szentlőrinckáta Alapos Porsche Cayman műszeres vizsgálata Szentlőrinckáta Helyszíni Renault R13 autóvizsgálat helyszínen Szentlőrinckáta Műszeres Rolls-Royce Corniche helyszíni autó állapotfelmérés Szentlőrinckáta Használt Rover 600 átvizsgálás külföldi út előtt Szentlőrinckáta Helyszíni Saab 96 autó értékbecslés Szentlőrinckáta Szakértő Seat Ateca autóvizsgálat helyszínen Szentlőrinckáta Hétvégi Skoda Karoq átvizsgálás külföldi út előtt Szentlőrinckáta Szakértő Smart Crossblade autóvizsgálat helyszínen Szentlőrinckáta Olcsó Ssangyong Tivoli autóvizsgálat helyszínen Szentlőrinckáta Hétvégi Subaru BRZ helyszíni állapotfelmérés Szentlőrinckáta

A bejegyzés trackback címe:

https://autoallapotfelmeresbudapest.blog.hu/api/trackback/id/tr5915066312

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása