Autó teljes körű állapotfelmérése Budapest

Autó teljes körű állapotfelmérése Budapest

Műszeres Volkswagen Transporter autó vizsgálat Szigethalom háznál

2019. szeptember 26. - Kovács Norbi

Műszeres Volkswagen Transporter autó vizsgálat Szigethalom háznál

Használt kocsi átvizsgálás Szigethalom kiszállással, vásárlás előtt +36 70 352 1562.

Szeretné, ha az újonnan vásárolt járműve nem rostokolna egy rövid idő elteltével már a szerelőnél? Jó lenne, ha egy sokat látott szakértő átnézné a kinézett autót?

A meglévő szervizkönyv önmagában nem ad biztosítékot a tekintetben, hogy jó vétel az autó, és elképzelhető, hogy az ismerős nem tudja pótolni az elrejteni kívánt problémák felderítésében tapasztalt szakértőt.

  • A 2000-es évjárattól kezdve vállaljuk egy vagy akár több autó vizsgálatát lakóhelyén, kereskedőnél, illetve autópiacon.
  • Megóvjuk attól, hogy olyan kocsit vásároljon meg, amit később megbánna.
  • Elmondjuk a gépkocsi gyakorta előforduló típushibáit, és felhívjuk a figyelmét arra, hogy milyen várható ráfordítások adódhatnak az újdonsült járművel kapcsolatban.

helyszíni autó állapotfelmérés Szigethalom

Gyakori hibák használt autók vásárlásakor

  1. A gépkocsi vevője azt hiszi, hogy ma már nem lehet előre pörgetni a km órát. Ez sajnos nem igaz. Tudomásunk szerint – bár büntetendő – még senki sem kapott börtönt azért, hogy manipulálta a km órát. A Németországból behozott használt autók esetén a km óra tekerést nehéz bizonyítani, mert ha a km óra tekerése, az eladó nyilatkozhatna úgy, hogy ő eleve ezzel a hibával hozta be a gépkocsit. A más országból behozott használt autók ellenőrzésekor műszerrel ellenőrizzük a km óra manipulálásának tényét.
  2. A festék rétegvastagság ellenőrzésének elhanyagolása. A járművek külső elemein típusonként eltérő a festék vastagsága. Japán autók esetében pl. gyárilag kisebb festékvastagság. Ez nem jelenti azt, hogy a kocsi balesetet szenvedett, és szervizelni kellett, csak gyárilag vékonyabb rajta a festék. Ha rendelkezik rétegvastagság mérővel, az remek, azonban sajnos sokan nincsenek tisztában vele, hogy hol kell mérni, és nem mindenki tudja értelmezni a kapott adatokat.
  3. Számunkra hihetetlen, hogy hányan nem foglalkoznak a gumik állapotával. Ez annál is furcsább, mert ennek elmulasztása több százezer Ft többletkiadást is okozhat. Rendszeresen megesik, hogy a használtautó megvásárlásakor azonnal cserélni kell a gumikat, tudniillik olyan elhasznált állapotban vannak. Megesik, hogy a mintázat mélysége még megfelelő lenne, de a gumi anyaga annyira elöregedett, hogy nem biztosított a szükséges tapadás. Az új gumiabroncs szett megvásárlása százezer forintos pluszköltséget jelenthet kerékmérettől függően, különös tekintettel olyankor, ha téli gumikat is kell vásárolni.
  4. Sokan nincsenek tisztában azzal, hogy mire alkalmazható a kinézett autó. Jelentős eltérés van a járművek felhasználhatóságát tekintve a benzin illetve dízel üzemű kocsik között. A lóerők száma is nagyban hatással van arra, hogy az autó milyen célra vethető be a gyakorlatban. A jármű motorikus felépítése nagyjából sejteti a lehetséges hibalehetőségeket, illetve azt, hogy milyen alkatrészeket kell cserélni adott esetben az autón.

Az előbb taglalt kérdésekben tudunk támogatást nyújtani, és véleményt tudunk alkotni arról, hogy a kocsi megéri-e az árát, illetve hogy mennyit kellene alkudni belőle, hogy korrekt ára legyen.

Használtautó vásárláskor ezekre érdemes figyelni

  1. Nem számít, hogy mit mond a kereskedő, az egyetlen fontos tényező a tényleges állapot. Nem szabad felülni a “nyugdíjas hölgy volt az előző tulajdonos” vagy az “évekig állt az autó” jellegű magyarázatoknak, mert mindez nem jelent semmit.
  2. Ne a szomszéd mondjon szakvéleményt, akiről úgy tudjuk, hogy jobban ért a járművekhez, mint mi! Okosabb elkerülni a problémát, illetve ha utólag mégis napvilágra kerül egy hiányossága az autónak, akkor jobb, ha ez nem szül feszültséget az ismerős és közöttünk.
  3. A szervizkönyv bemutatása ne nyugtasson meg minket. Láttuk már néhányszor, hogy egy sok kilométert futott kocsi jobb állapotban van, mint egy szervizkönyv szerint kevesebb km-rel rendelkező.
  4. Feltétlenül azt ajánljuk, hogy vegyen szemügyre több kocsit is a döntése előtt. Előfordul, hogy azt látjuk az életben, hogy megéri várni a döntéssel, és már csak akkor megállapodni az eladóval, ha már az összes esélyes kocsit megnéztük.

Az autó állapotfelmérés folyamata nagy vonalakban

A következő lista nem teljeskörű, mindössze a jellemző munkafázisokat demonstrálja.

  • Külső felmérés: pl. karosszéria, esetleges törések állapota
  • Belső ellenőrzés: kárpit, csomagtartó
  • Alul: pl. gumik állapota. Ha a kocsi alá tudunk nézni, akkor a futómű, alváz felmérése.
  • Motor felmérése: olajfolyás, olaj, hűtőfolyadék.
  • Működés vizsgálata: a kocsi beindításakor menetpróba.

Az ellenőrzés után tüzetes jelentés a megállapított hibaforrásokról, a jármű állapotának elmondása.

Mobil Dacia állapotfelmérés Szigethalom és műszeres hibakód nullázás kiszállással

Használt autó vásárlásakor akár 100 ezer forintot is megspórolhat a használt autó szakemberrel való átnézetésével Szigethalom régiójában. amennyiben hasznosnak találja az állapotfelmérést, akkor hívjon a +36 70 352 1562 számon! FIGYELEM! Kizárólag 1999 évjárat utáni, és OBD2 csatlakozási lehetőséggel ellátott járművek átnézését tudjuk vállalni! A vezetett szervizkönyv nem garantálja, hogy megéri megkötni a vételt, és az sem mindig garantált, hogy az ismerős képes pótolni a rejtett hibák feltárásában jártas autószerelőt. A lenti képet megérintve azonnal tárcsázhatja számunkat okostelefonról: használtautó állapotfelmérése Szigethalom

Mit lehet ellenőrizni az autón Szigethalom környékén?

A kocsi átfogó állapotának felmérése Szigethalom körzetében

Autó szemrevételezése kívülről: a jármű megvizsgálásával nyomon követhetők többek között a karosszéria sérülései, rozsdásodás ellenőrzése, pl. az ajtók és az autóüvegek illesztési problémái, festékréteg mérése, a gumik állapota. Autó belső átnézése: jellemző vizsgálati területek ülések, állapota, a tetőkárpit vagy a váltó műszaki állapota. Gyakori probléma a hosszbordásszíj repedéseinek megállapítása, a vezérműlánc műszaki élettartamának felmérése. Motordiagnosztika: valós futott km értékének kiolvasása, a kilométeróra visszapörgetésének kimutatása, olajcsere ellenőrzése, karburátor beállítása, légzsákadatok megállapítása diagnosztikai eszközzel, fényjelző berendezések és fékhatás állapotfelmérése a közlekedési hatóság vizsgálati technológiájával. számítógépes motordiagnosztika Szigethalom A gépjármű telematikai interfészre csatlakozva még számos egyéb technikai viszonyszám is detektálható, pl. főtengely jeladó, vezérlőegység. Lényeges szempont lehet még az is, hogy komoly támogatást tudunk adni annak tekintetében is, hogy milyen javítási gyakoriság várható az egyes modelleknél, illetve ha hozzá kell nyúlni, akkor mire lehet számítani költségek szempontjából. → Ezek a tényezők több év távlatában befolyásolják az autó üzemeltetésének költségeit, viszont nyilvánvalóan figyelembe kell venni a gépjármű megvásárlása tekintetében. A gépkocsi műszaki állapotán kívül hasznos információkkal szolgálunk arra nézve, hogy a kocsi az évjárata, felszereltsége stb. figyelembe vételével jó vétel-e.

Autó állapotfelmérés díja Szigethalom

A gépkocsi állapotfelmérésének díja attól függ, hogy milyen alapos szakvéleményt kell mondanunk a megvételre szánt autóról. Az átnézés árát bővebb információk ismeretében tudjuk megmondani. használt autó állapotfelmérés ár Szigethalom

Sokáig tart egy használtautó teljeskörű felmérés?

Az átnézéshez szükséges idő legfőképpen annak a függvénye, hogy milyen részletezett elemzést kell kiállítanunk a kinézett autóról. Általánosságban véve elmondható, hogy már egy fél órás autó átnézéssel is több tízezer forintot lehet megtakarítani a vételárból az esetleges hibák feltárásával. Az alapos, jól felszerelt műhelyben végzett vizsgálat akár jelentős tízezreket is megspórolhat az újdonsült vásárlónak, de meg is mentheti egy túlzottan széthajtott autótól!

Minden hiányosság megállapítható a helyszínen?

Sajnos ez nem igaz. Bizonyos ellenőrzések csakis jól felszerelt autószerelő műhelyben kivitelezhetők. Ilyenek többek között pl. a lengéscsillapítók műszaki problémáinak pontos megállapítása, az alváz tüzetes átnézése.

Van olyan nem megfelelőség, ami egyáltalán nem detektálható?

Sajnos igen. Tekintettel arra, hogy nem lehet “átvilágítani” az autó egyes komponenseit, nem lehet mérget venni arra, hogy mennyit bír még egy önindító, vagy hogy a motor belsejében milyen belső kopások alakultak ki az autó üzemeltetés alatt. fékhatás vizsgálat Szigethalom

Milyen eszközöket használunk a kocsi átvizsgálásához?

A legdrágább elemzőeszköz, amit fel tudunk használni a vizsgálathoz, egy autódiagnosztikai műszer, amellyel különféle interfész csatlakozók közbeiktatásával tudunk a telemítikai berendezéshez kapcsolódni, és egy szoftverrel detektálni és archiválni a korábbi státuszjelzéseket. Nem ritkán esik meg, hogy olyan hibakódokat is ki tudunk olvasni, amelyeket a műszerfal visszajelző elemei nem jeleznek ki. Tekintettel arra, hogy a motor a jármű legféltettebb alkotórésze, ezt az ellenőrzést minden kétséget kizáróan érdemes elvégezni! A festékvastagságmérés sem okoz gondot, erre dedikált rétegvastagság-mérőt használunk, ezáltal nagyon könnyű annak megítélése, hogy a vizsgált gépkocsi burkolatának egyes elemei közül melyeket javítottak, ködöltek (és azt mennyire szakszerűen végezték el), ezt alapul véve a vizsgált gépkocsi esetleges más károsodásaira is lehet gyanakodni.

Próbamenet

Sok helyen pénzt kérnek a használtautó tesztvezetéséért. Megéri fizetni ezért? Mit lehet ebből megtudni? A tesztút olyan vizsgálati lehetőség, amit valamennyi használtautó vevőnek ajánlunk. Tesztúttal kimutatható, esetleges hiányosságok az autónál:

  • Zörejek a kocsi különféle elemeiből
  • Az autó menetzaja
  • A lengéscsillapító állapota
  • A fékhatás vizsgálata
  • A motor viselkedése
  • A váltó hibái
  • A tengelykapcsoló státusza

autó felkészítése műszaki vizsgára Szigethalom Leggyakrabban a következő autómárkák ellenőrzését hajtjuk végre ügyfeleink kérésére:

  • Megbízható Alfa Romeo 156 helyszíni autó állapotfelmérés
  • Műszeres Audi A8 autóvizsgálat helyszínen
  • Szakértő BMW 320 helyszíni állapotfelmérés Szigethalom
  • Helyszíni Citroen C-Zero átvizsgálás külföldi út előtt
  • Műszeres Chrysler PT Cruiser használt autó állapotfelmérés Szigethalom
  • Használt Dacia Sandero előzetes műszaki átvizsgálása
  • Használt Daewoo Tacuma autóvizsgálat helyszínen Szigethalom
  • Hétvégi Ford Galaxy autó állapotfelmérés vásárlás előtt
  • Mindenre kiterjedő Daihatsu YRV felkészítés műszaki vizsgára
  • Alapos Dodge Dart átvizsgálás külföldi út előtt
  • Szakértő Fiat 508 autó állapotfelmérés vásárlás előtt Szigethalom
  • Helyszíni Ford Fiesta átnézés utazás előtt Szigethalom
  • Használt Honda Stream átvizsgálás külföldi út előtt Szigethalom
  • Alapos Hyundai Accept műszeres vizsgálata
  • Megbízható Jaguar XJ előzetes műszaki átvizsgálása Szigethalom
  • Megbízható Jeep Renegade helyszíni autó állapotfelmérés
  • Használt Kia Rio átvizsgálás külföldi út előtt Szigethalom
  • Használt Lada Kalina használt autó állapotfelmérés Szigethalom
  • Hétvégi Lancia Kappa használt autó állapotfelmérés
  • Használt Land Rover Freelander használt autó állapotfelmérés Szigethalom
  • Szakértő Lexus LC helyszíni autó állapotfelmérés
  • Alapos Lincoln Town Car előzetes műszaki átvizsgálása Szigethalom
  • Alapos Maserati Levante autó értékbecslés Szigethalom
  • Olcsó Mazda MPV felkészítés műszaki vizsgára
  • Olcsó Mercedes S osztály helyszíni autó állapotfelmérés
  • Helyszíni Mitsubishi Sigma műszeres vizsgálata Szigethalom
  • Hétvégi Nissan Serena helyszíni autó állapotfelmérés
  • Hétvégi Opel Antara autóvizsgálat helyszínen
  • Használt Peugeot 2008 átnézés utazás előtt
  • Használt Pontiac GTO átvizsgálás külföldi út előtt
  • Alapos Porsche Cayman autó állapotfelmérés vásárlás előtt Szigethalom
  • Szakértő Renault R5 műszeres vizsgálata
  • Megbízható Rolls-Royce Silver Shadow autó állapotfelmérés vásárlás előtt Szigethalom
  • Megbízható Rover Mini helyszíni állapotfelmérés
  • Használt Saab 96 autó állapotfelmérés vásárlás előtt
  • Szakértő Seat Leon átnézés utazás előtt Szigethalom
  • Hétvégi Skoda Citigo autó értékbecslés
  • Olcsó Smart Fortwo Pure átvizsgálás külföldi út előtt Szigethalom
  • Szakértő Ssangyong Rodius használt autó állapotfelmérés Szigethalom
  • Helyszíni Subaru Outback használtautó átvizsgálás helyszínen Szigethalom
  • Szakértő Suzuki Swift helyszíni autó állapotfelmérés
  • Szakértő Tesla Model 3 autó állapotfelmérés vásárlás előtt
  • Használt Toyota Yaris helyszíni autó állapotfelmérés Szigethalom
  • Megbízható Volkswagen Passat B4/B5 autóvizsgálat helyszínen Szigethalom
  • Hétvégi Volvo V70 átvizsgálás külföldi út előtt
  • Alapos Wartburg 311 autóvizsgálat helyszínen Szigethalom

Ha hosszú útra szeretné felkészíteni a járművét, vagy ellenőriztetni kívánja külföldi út előtt egy szerelőműhelyben, akkor nagyon jó helyen jár! Ha nem szeretne csupán évjárat, esetleg visszatekert kilométeróra alapján kocsit vásárolni, hanem tisztában szeretne lenni az autó valós műszaki állapotával, akkor keressen meg minket az autó átnézésével Szigethalom körzetében +36 70 352 1562!

Használt kocsi vizsgálat Szigethalom környékén, ellenőrzés a helyszínen +36 70 352 1562.

Szólj hozzá!
Műszeres Alfa Romeo 75 műszeres vizsgálata Szigethalom Helyszíni Audi 90 előzetes műszaki átvizsgálása Szigethalom Műszeres BMW X3 használt autó állapotfelmérés Szigethalom Helyszíni Citroen BX átnézés utazás előtt Szigethalom Hétvégi Chrysler Sebring műszeres vizsgálata Szigethalom Mindenre kiterjedő Dacia Logan autó értékbecslés Szigethalom Alapos Daewoo Nexia autóvizsgálat helyszínen Szigethalom Helyszíni Ford Fusion autó értékbecslés Szigethalom Mindenre kiterjedő Daihatsu Terios felkészítés műszaki vizsgára Szigethalom Megbízható Dodge Grand Caravan használt autó állapotfelmérés Szigethalom Használt Fiat Tempra műszeres vizsgálata Szigethalom Alapos Ford Connect helyszíni autó állapotfelmérés Szigethalom Hétvégi Honda Concerto autó értékbecslés Szigethalom Műszeres Hyundai Coupe helyszíni autó állapotfelmérés Szigethalom Megbízható Jaguar E-Type használtautó átvizsgálás helyszínen Szigethalom Szakértő Jeep Grand Cherokee használtautó átvizsgálás helyszínen Szigethalom Műszeres Kia Sorento előzetes műszaki átvizsgálása Szigethalom Olcsó Lada Kalina autó értékbecslés Szigethalom Műszeres Lancia Thesis helyszíni állapotfelmérés Szigethalom Hétvégi Land Rover Freelander helyszíni autó állapotfelmérés Szigethalom Mindenre kiterjedő Lexus ES autóvizsgálat helyszínen Szigethalom Megbízható Lincoln MKZ átnézés utazás előtt Szigethalom Olcsó Maserati Granturismo műszeres vizsgálata Szigethalom Olcsó Mazda 626 autó állapotfelmérés vásárlás előtt Szigethalom Használt Mercedes E osztály helyszíni állapotfelmérés Szigethalom Helyszíni Mitsubishi Sigma autó állapotfelmérés vásárlás előtt Szigethalom Mindenre kiterjedő Nissan Altima használtautó átvizsgálás helyszínen Szigethalom Használt Opel Corsa C helyszíni autó állapotfelmérés Szigethalom Mindenre kiterjedő Peugeot Boxer helyszíni autó állapotfelmérés Szigethalom Helyszíni Pontiac Catalina autóvizsgálat helyszínen Szigethalom Műszeres Porsche 944 használtautó átvizsgálás helyszínen Szigethalom Szakértő Renault Modus autó állapotfelmérés vásárlás előtt Szigethalom Alapos Rolls-Royce Silver Shadow műszeres vizsgálata Szigethalom Hétvégi Rover 400 autó állapotfelmérés vásárlás előtt Szigethalom Használt Saab 93 átvizsgálás külföldi út előtt Szigethalom Megbízható Seat Arosa autóvizsgálat helyszínen Szigethalom Alapos Skoda Rapid használtautó átvizsgálás helyszínen Szigethalom Helyszíni Smart Fortwo Brabus használtautó átvizsgálás helyszínen Szigethalom Műszeres Ssangyong Tivoli helyszíni állapotfelmérés Szigethalom Helyszíni Subaru Legacy autó értékbecslés Szigethalom

A bejegyzés trackback címe:

https://autoallapotfelmeresbudapest.blog.hu/api/trackback/id/tr2215171196

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása