Autó teljes körű állapotfelmérése Budapest

Autó teljes körű állapotfelmérése Budapest

Számítógépes hibakód kiolvasás törlés és gépjármű állapotfelmérés XV. kerület

2017. május 24. - Kovács Norbi

Számítógépes hibakód kiolvasás törlés és gépjármű állapotfelmérés XV. kerület

Számítógépes autódiagnosztika XV. kerület területén és környékén akár 1 órán belüli kiszállással +36 70 352 1562.
Az autó átnézéssel kapcsolatos szolgáltatásunk leírásához kattintson ide:
Autó átvizsgálás nyaralás előtt és használt autó állapotfelmérés XV. kerület
Vállalkozásunk kifejezetten a kódolvasásra és törlésre valamint járművek diagnosztikai vizsgálatára szakosodott, az összes járműtípushoz rendelkezünk a szükséges kódolvasó berendezéssel. Munkánkat el tudjuk végezni Bluetooth kódolvasóval, a hibakódok kiolvasását, kivillogtatását és törlését Android, iPhone és Windows platformokon is meg tudjuk oldani. Márkafüggetlen autódiagnosztikai vállalkozásként például meg tudjuk oldani a leggyakoribbtól (Opel, Ford, Suzuki kódkiolvasás) a kisebb számban értékesített típusokig az összes hibafeltárási munkát. Mobil hibakód kiolvasás XV. kerület

Diagnosztikai területek

A felderített diagnosztikai kódot figyelembe véve behatároljuk a problémát, az egyéb körülményeket jelenségeket is figyelembe véve megállapítjuk, hogy mi hibásodott meg, elvégezzük a hibaelhárítást, kicseréljük a szóban forgó alkatrészt, és kiürítjük a diagnosztikai memória tartalmát. Gyakran kérik tőlünk az autójavító műhelyek a járműdiagnosztika elvégzését az alábbi hibák beazonosítása végett: - időszakos indíthatóság hiba - befecskendezési hiba - vezérlőegység hiba - ECU hiba - lambda szonda hiba - gyújtásvezérlő elektronika hiba - tápellátási hiba - turbó hiba - EGR szelep hiba A fentieken kívül az alábbi feladatokat is végre tudjuk hajtani: - valós km érték kiolvasása - olajcsere ellenőrzése, nullázása - porlasztó programozás, illesztés Műszerparkunk Úgynevezett OBD olvasóval és OBD kábellel kapcsolódunk a gépjármű fedélzeti diagnosztikai csatlakozófelületére, amelynek révén kiolvassuk a szükséges adatokat. Az eredmények elemzését computer segítségével végezzük. Autódiagnosztika XV. kerület Autódiagnosztika helyszíni kiszállással Szükség esetén és aktuális leterheltségünktől függően telefonos megbeszélést követően házhoz is jövünk, hogy bevizsgáljuk a járművét. A házhoz történő kiszállás általában nem ingyenes az összeg tekintetében kérjük, érdeklődjön az ügyfélszolgálatunk telefonszámán.

Hibakód kiolvasás házilag?

A hibakód kiolvasás otthon is kivitelezhető, ha rendelkezik az ehhez való berendezésekkel, de ezzel kapcsolatban meg kell említenünk 2 lényeges tényt:

  1. Az igazán jó minőségű berendezések félmillió forintnál kezdődnek, a professzionális (pl. Bosch, Texa) hibakódolvasók ára meghaladhatja az 1 millió forintot.
  2. A kiolvasott hibakód nem jelenti automatikusan azt, hogy egyértelműen behatároltuk a probléma gyökerét. Alább megkíséreljük ezt egy kicsit jobban megvilágítani.

A gyakorlatban azt tapasztaltuk, hogy a hibakód kiolvasása legtöbbször mindössze egy része a probléma azonosításához szükséges teljes vizsgálatsorozatnak. A modern személyautók, teherautók és kamionok egyre több feladatát vezérlik ma már elektronikus fedélzeti berendezések. Ezek memóriába tárolják a naplózott információkat, tényleges és korábbi események kódjait, jellemző paraméterek állapotait. A járműdiagnosztikai készülékek össze is hasonlítják az élő értékeket az előírt vagy névleges értékekkel. Ennek értelme a jármű állapotának rendszeres időközönként történő felülvizsgálata. Amennyiben tűréshatáron kívüli különbséget észlel az eszköz, hibaüzenet érkezik, ami egy tárolóba kerül, utólag is lekérhető hibakódok formájában. A tűrésmezőből kieső értékek egy részéről a fedélzeti jelzőlámpák a sofőr számára feltűnő jelzések formájában is jeleznek, egy jelentősebb részük azonban csak a fedélzeti járműdiagnosztikai műszer soros csatlakozófelületéhez kapcsolódó ún. OBD kábelen át olvashatók ki. Az OBD diagnosztika összehasonlíthatatlanul több hasznos információt szolgáltat a gépjármű állapotáról, viszont ez sem garantálja egyenes következményként a megoldást. Miért lehet sokkal bonyolultabb a javítás? Ha a hibakódok kiolvasása megoldana mindent, akkor sokan maguk is meg tudnák javítani az autót. Az élet viszont azt mutatja, hogy legtöbbször nagyon mellé lehet fogni a diagnosztikai információkból. Néhány közismert példa, amit sok kollégánk is tapasztalt, a lambda szonda fölösleges cseréje vagy a hűtőközeg szenzora révén jelzett diagnosztikai értékek félrevezető értelmezése. Sokszor láttuk, hogy tele volt a hibatároló régi, több hónapos adatokkal, amelyek egy része már nem is állt fenn, ezért javasoljuk az ismételt hibakód kiolvastatást. Ráadásul gyakran előfordul, hogy nem az összes hibatípus észlelhető folyamatosan, az autó hol produkálja a hibajelenséget, hol nem. A fő oka, amiért nem ajánljuk a házilagos hibakód olvasást, hogy a tudásnál van értékesebb is, ez pedig az a szakmai tapasztalat, amit hosszú évek alatt gyűjt össze a szakember.

Hibakód kiolvasás ára

Az ár soktényezős dolog, ezért azt kérjük, hogy a konkrét összegről egyeztessen ügyfélszolgálatunkkal telefonon, de a legjobb a helyszínen történő felmérés, megtekintés. Gyakori járműtípusok, ahol hibakód kiolvasást laptoppal kérnek: Opel - Hibakód kiolvasás Opel Astra f - B Vectra hibakód kiolvasás - Opel Calibra hibakód kiolvasás - Opel Vectra c hibakód kiolvasás Ford - Mondeo hibakód kiolvasás - Transit hibakód kiolvasás Suzuki - Swift hibakód kiolvasás - Sx4 hibakód kiolvasás Volkswagen Polo hibakód olvasás Peugeot - Peugeot 307 hibakód kiolvasás - Peugeot 306 hibakód kiolvasás Volvo Citroen Skoda - Felicia hibakód kiolvasás - Fabia hibakód kiolvasás Fiat Honda Mercedes Mazda Seat Renault - Renault Scenic hibakód kiolvasás - Renault Laguna hibakód kiolvasás Mitsubishi hibakód kiolvasás Daewoo - Matiz hibakód kiolvasás - Nexia hibakód kiolvasás Hibakód kiolvasás és törlés Sokszor kérdezik tőlünk az alábbiakat Mennyit kell várni a hiba pontos behatárolásáig? A hibadiagnosztika ideje lehet több óra, vagy akár lehet 1-2 munkanap is a hiba összetettségéből adódóan. Mi a teendő, ha éppen nem tudjuk felvenni a telefont? Ha nem ér el minket telefonon, előfordulhat, hogy egy összetettebb hiba feltárását végezzük. Ilyenkor azt ajánljuk, hogy küldjön e-mailt, és válaszolunk, amint tudunk. Rendszertelenül fennálló hiba feltárását minden alkalommal ki kell fizetni? Sajnos a hiba felderítése időt vesz igénybe, ezért ha egy hiba nem jelentkezik a jármű behozatalakor, akkor a vizsgálatot meg kell ismételni. Okos döntés megvárni, amíg a hiba minden alkalommal tapasztalható. A hibakód megdönthetetlenül azonosítja a hiba gyökerét? Nem feltétlenül. Több tényező vizsgálata és az évek során szerzett szakmai tapasztalat teszi egyértelművé a valós hibaokot.

Autó átvizsgálás autópiacon XV. kerület

Használt autó vásárlásakor jelentős összeget megspórolhat a használt autó XV. kerület környékén. amennyiben fontosnak tartja az autó átvizsgálását, akkor hívjon a +36 70 352 1562 számon! A ránézésre megkímélt állapot nem garantálja, hogy jó vételt csinál az autó megvásárlásával, és az sem mindig garantált, hogy a rokon képes pótolni a rejtett hibák feltárásában jártas autószerelőt. Az alábbi képet megnyomva mindjárt hívhat minket okostelefonról: használtautó átvizsgálás helyszínen XV. kerület

Milyen vizsgálatokat tudunk elvégezni a helyszínen XV. kerület régiójában?

Az autó általános állapotának megállapítása XV. kerület régiójában

Autó külső átnézése: a jármű megtekintésével felfedhetők többek között a karosszéria repedései, rozsdásodás ellenőrzése, a hézagok, festékréteg mérése, csapágyak állapota. A jármű belső átnézése: például az utastér, állapota, az ülések és belső borítások vagy a váltó műszaki állapota. Gyakori probléma az ékszíj nem megfelelő állapotának észrevétele, a vezérműszíj műszaki élettartamának vizsgálata. Motordiagnosztika: valós futott km értékének kiolvasása, a kilométeróra visszatekerésének megállapítása, motorolaj állapotának megállaptása, porlasztó beállítása, ütközési adatok megállapítása diagnosztikai eszközzel, fényjelző berendezések és lengéscsillapító állapotfelmérése a közlekedési hatóság vizsgálati technikájával. műszeres lengéscsillapító mérés XV. kerület A gépjármű telematikai interfészre csatlakozva még számos egyéb technikai érték is detektálható, pl. főtengely jeladó, fojtószelep. Támpontot adhat a használtautó kiválasztásához, hogy komoly támogatást tudunk adni annak tekintetében is, hogy milyen szervizelési mennyiségre lehet számítani bizonyos típusoknál, illetve ha szerelés válik szükségessé, akkor milyen mélyen kell zsebbe nyúlni. → Ezek a tényezők hosszabb távon szabják meg a kocsi működtetésének ráfordítását, de mindenképpen hasznos információk az autóvétel tekintetében. A jármű műszaki állapotán kívül támpontot adunk, hogy a gépjármű az évjárata, felszereltsége stb. alapján jó vétel-e.

Gépjármű ellenőrzés díja XV. kerület

Az autó átvizsgálásának összege attól függően változik, hogy mennyire részletes szakvéleményt kell kiállítanunk a megvásárolni kívánt kocsiról. Az átnézés összegét szóbeli konzultációt követően tudjuk véglegesíteni. mobil használt autó átvizsgálás díja XV. kerület

Meddig tart a használt autó átvizsgálása?

Az átnézéshez szükséges idő függ attól, hogy mennyire részletes elemzést kell mondani a jelölt gépkocsiról. Általánosságban véve elmondható, hogy már egy fél órás autó átnézéssel is több tízezer forintot lehet megtakarítani a vételárból az esetleges hibák feltárásával. A részletes, szakszervizben végzett vizsgálat akár több 100 ezer forintot is megtakaríthat az újdonsült vásárlónak, vagy megóvja őt egy túlzottan széthajtott gépkocsitól!

Valamennyi műszaki probléma felmérhető szervizműhelyben való vizsgálat nélkül?

Jó lenne, de tapasztalataink szerint nem. Bizonyos ellenőrzések csak szakműhelyben bonyolíthatók le. Ezek közé tartozik pl. a fékek műszaki problémáinak világos azonosítása, az alváz tüzetes átnézése.

Létezik olyan hiba, ami egyáltalán nem állapítható meg?

Szomorú, de így van. Tekintettel arra, hogy nem lehet “átvilágítani” az autó egyes komponenseit, nem lehet biztosra állítani, hogy mennyit bír még egy önindító, vagy hogy a hengerekben milyen belső kopások jöttek létre az autó üzemeltetés során. fékhatás vizsgálat XV. kerület

Milyen eszközöket használunk az autó átnézéséhez?

A legtöbbet tudó berendezés, amit fel tudunk használni a vizsgálathoz, egy autódiagnosztikai berendezés, amellyel különböző interfész csatlakozók közbeiktatásával tudunk a telematikai berendezéshez kapcsolódni, és szoftveres úton detektálni és archiválni az előző hibaüzeneteket. Rendszeresen esik meg, hogy olyan jelzéseket is észlelhetünk, amelyeket a fedélzeti visszajelző lámpák nem jeleznek ki. Tekintettel arra, hogy a motor a jármű legdrágább komponense, ezt az ellenőrzést minden kétséget kizáróan ésszerű végrehajtani! A festékvastagságmérés rutinszerűen végrehajtott vizsgálat, hiszen van erre a célra gyártott eszközünk is, így nagyon könnyű annak megítélése, hogy a vizsgált gépkocsi burkolatának egyes elemei közül melyeket javítottak, fújtak át (és azt mennyire szakszerűen végezték el), ennek révén az ellenőrzött jármű esetleges más károsodásaira is lehet következtetni.

Tesztkör

Szinte az összes helyen pénzt kérnek a használtautó tesztvezetéséért. Érdemes fizetni ezért? Mit lehet ebből levonni? A próbamenet olyan vizsgálati lehetőség, amit minden használtautó vásárlónak tanácsolunk. Próbakörrel kimutatható, esetleges problémák a járművön:

  • Kopogás a kocsi különféle részeiből
  • A gépkocsi menetzaja
  • A lengéscsillapító állapota
  • A fékek állapota
  • A motor zörejei
  • A váltó esetleges rendellenességei
  • A kuplung kopása

autó felkészítése hosszú útra XV. kerület Ha műszaki vizsgára szeretné felkészíteni az autóját, vagy ellenőriztetni kívánja külföldi út előtt egy szerelőműhelyben, akkor nálunk jó helyen jár! Ha nem szeretne csupán évjárat, ismerős véleménye alapján kocsit vásárolni, hanem tisztában szeretne lenni a gépkocsi tényleges műszaki állapotával, akkor keressen meg minket a kocsi ellenőrzésével XV. kerület körzetében +36 70 352 1562! Számítógépes autódiagnosztika XV. kerület területén és környékén akár azonnali kiszállással +36 70 352 1562.

Szólj hozzá!
autódiagnosztika XV. kerület hibakód kiolvasás XV. kerület hibakód kivillogtatás XV. kerület hibakód törlés XV. kerület számítógépes hibafeltárás XV. kerület használt autó állapotfelmérés XV. kerület gépjármű állapotfelmérés XV. kerület autó állapotfelmérés vásárlás előtt XV. kerület helyszíni autó állapotfelmérés XV. kerület autó állapotfelmérés külföldi út előtt XV. kerület autó átvizsgálás nyaralás előtt XV. kerület állapotfelmérés műszaki vizsga előtt XV. kerület autó felkészítése hosszú út előtt XV. kerület Opel autódiagnosztika XV. kerület Ford autódiagnosztika XV. kerület Suzuki autódiagnosztika XV. kerület Mercedes autódiagnosztika XV. kerület BMW autódiagnosztika XV. kerület üzemanyag-adagoló hiba XV. kerület vezérlőegység hiba XV. kerület gyújtáshiba XV. kerület turbó hiba diagnosztika XV. kerület km érték kiolvasása XV. kerület járműdiagnosztika XV. kerület VW diagnosztika XV. kerület Peugeot diagnosztika XV. kerület Skoda diagnosztika XV. kerület Renault diagnosztika XV. kerület autó átvizsgálás autópiacon XV. kerület autó állapotfelmérés autókereskedőnél XV. kerület fékhatás mérés XV. kerület lengéscsillapító mérés XV. kerület autó törés ellenőrzése XV. kerület autó típushibák kimutatása XV. kerület gyújtásdiagnosztika XV. kerület fékhatás vizsgálat XV. kerület üzemanyagadagoló diagnosztika XV. kerület fedélzeti diagnosztika XV. kerület futómű állapotfelmérése XV. kerület motor átvizsgálása XV. kerület

A bejegyzés trackback címe:

https://autoallapotfelmeresbudapest.blog.hu/api/trackback/id/tr8612537439

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása