Autó teljes körű állapotfelmérése Budapest

Autó teljes körű állapotfelmérése Budapest

Használt Honda S 2000 átnézés Pusztavacs háznál

2019. augusztus 17. - Kovács Norbi

Használt Honda S 2000 átnézés Pusztavacs háznál

Használt kocsi vizsgálat azonnal, vásárlás előtt +36 70 352 1562.

Szeretné, ha az újonnan vásárolt járműve nem szorulna javításra néhány hét múlva már a szerelőnél? Örülne neki, ha egy sokat látott szakember átvizsgálná a jelöltjét?

Az elérhető szervizkönyv önmagában nem ad biztosítékot a tekintetben, hogy jó vétel az autó, és lehet, hogy az ismerős nem képes helyettesíteni a nem nyilvánvaló problémák felderítésében jártas szakértőt.

  • A 2000-es évjárattól kezdődően végezzük egy vagy akár több autó állapotfelmérését háznál, autókereskedőnél, illetve autópiacon.
  • Elkerüljük, hogy olyan kocsit vásároljon meg, amit utólag megbánna.
  • Ismertetjük a kocsi szokásos alaphibáit, és elmondjuk, hogy milyen lehetséges költségek merülhetnek fel az újdonsült járművel kapcsolatban.

helyszíni autó állapotfelmérés Pusztavacs

Gyakori hibák használt autók megvásárlásakor

  1. A gépkocsi vevője azt gondolja, hogy a digitális világban már nem tudjuk előre pörgetni a km órát. Ez sajnos nem igaz. Tudomásunk szerint – bár büntetendő – még senki sem kapott börtönt azért, hogy manipulálta a km órát. A külföldről behozott használt autók esetén a km óra előre pörgetést gyakorlatilag nem lehet bizonyítani, ugyanis ha a km óra pörgetése, az eladó állíthatná azt, hogy ő eleve így vette meg a járművet. A más országból behozott használt autók ellenőrzésekor műszerrel kontrolláljuk a km óra manipulálásának tényét.
  2. A festék rétegvastagság mérés elmulasztása. A kocsik karosszériáján típusonként különféle értékű a festék vastagsága. Japán járműveken pl. jellemző a kisebb festékvastagság. Ez nem ekvivalens azzal, hogy a gépkocsi balesetet szenvedett, és lakatolni kellett, csak gyárilag kisebb a festék vastagsága. Aki rendelkezik ilyen műszerrel, az remek, azonban sajnos sokan nincsenek tisztában vele, hogy mely részeket érdemes ellenőrizni, illetve nem mindenki képes értelmezni a kapott információkat.
  3. Számunkra hihetetlen, hogy hányan nem törődnek azzal, hogy megnézzék, kell-e költeniük új gumiabroncsokra. Ez annál is furcsább, mert ennek elmulasztása több százezer Ft azonnali költséget is jelenthet. Gyakori eset, hogy a használtautó megvásárlásakor azonnal cserélni kell a gumikat, tudniillik olyan kopott állapotban vannak. Elképzelhető, hogy a mintázat mélysége még kielégítő lenne, azonban a gumi anyaga annyira régi, hogy nem érhető el a kívánt tapadás. Az új gumik megvásárlása több százezer Ft pluszköltséget okozhat kerékmérettől függően, különös tekintettel akkor, ha téli gumikat is kell vásárolni.
  4. Sokan nincsenek tisztában azzal, hogy mire alkalmazható a kinézett kocsi. Jelentős eltérés van a gépkocsik felhasználhatóságát illetően a benzin illetve dízel üzemű kocsik között. A motor teljesítménye is meghatározó mértékben hatással van arra, hogy a gépkocsi milyen célra használható a gyakorlatban. A gépkocsi motorikus felépítése nagyjából sejteti a várható meghibásodásokat, illetve azt, hogy miket kell cserélni szükség esetén a kocsin.

A fenti kérdésekben tudunk segíteni, és véleményt tudunk mondani arról, hogy a jármű megéri-e az árát, illetve hogy mennyit lenne érdemes alkudni belőle, hogy elfogadható vétel legyen.

Használtautó vásárláskor jó szempontok

  1. Nem az a fontos, hogy mit állít az eladó, az egyedüli tárgyilagos szempont az aktuális állapot. Nem szabad bedőlni a “vidéki doktornő” vagy az “évekig állt az autó” jellegű magyarázatoknak, mert mindez nem jelent semmit.
  2. Ne a szomszéd alkosson szakvéleményt, akiről úgy tudjuk, hogy többet ért a járművekhez, mint mi! Okosabb elkerülni a problémát, de ha utólag mégiscsak fény derül egy műszaki problémára, akkor jobb, ha ez nem okoz gondot az ismerős és közöttünk.
  3. A szervizkönyv bemutatása ne nyugtasson meg minket. Láttuk már néhányszor, hogy egy többet futott kocsi jobb állapotú, mint egy szervizkönyv szerint kevesebb km-rel rendelkező.
  4. Okvetlenül azt tanácsoljuk, hogy vegyen szemügyre több kocsit is a döntése előtt. Előfordul, hogy azt látjuk az életben, hogy célszerű későbbre halasztani a vásárlást, és már csak akkor megegyezni az eladóval, ha már a többi autót is megnéztük.

A gépjármű állapotfelmérés folyamata nagy vonalakban

A következő lista nem teljes, mindössze a szokásos munkafázisokat demonstrálja.

  • Külső vizsgálat: pl. fényezés, esetleges törések állapota
  • Belső ellenőrzés: ülések, műszerfal
  • Alul: pl. gumik állapota. Ha a kocsi alá tudunk nézni, akkor a fékbetétek, féltengely vizsgálata.
  • Motor átnézése: hosszbordásszíj, olaj, hűtőfolyadék.
  • Működés ellenőrzése: a jármű beindításakor a motor ellenőrzése.

A felmérés után tüzetes tájékoztatás a megállapított gondokról, a kocsi állapotának áttekintése.

Akár hétvégi Audi állapotfelmérés Pusztavacs és komputeres motordiagnosztika kiszállással

Használt autó vásárlásakor akár 100 ezer forintot is megtakaríthat a használt autó állapotfelmérésével Pusztavacs régiójában. Ha hasznosnak találja az állapotfelmérést, akkor hívjon a +36 70 352 1562 számon! FIGYELEM! Csak 1999 évjárat utáni, valamint OBD2 csatlakozási lehetőséggel ellátott autók vizsgálatát tudjuk elvégezni! A meglévő szervizkönyv nem életbiztosítás, hogy megéri megvenni az autót, és az sem mindig garantált, hogy a rokon képes pótolni a rejtett hibák feltárásában jártas autószerelőt. A lenti képet megnyomva mindjárt hívhat minket okostelefonról: használtautó állapotfelmérése Pusztavacs

Mire alkalmas a helyszíni állapotfelmérés Pusztavacs régiójában?

A kocsi átfogó állapotának szemrevételezése Pusztavacs övezetében

Autó ellenőrzése kívül: a jármű megtekintésével feltérképezhetők többek között az alváz sérülései, korrózió vizsgálata, pl. az ajtók és az autóüvegek illesztési problémái, a festés hibái, csapágyak állapota. A jármű szemrevételezése belülről: többek között a belső tér, állapota, a tetőkárpit vagy a váltó műszaki állapota. Gyakori probléma az ékszíj repedéseinek megállapítása, a vezérműlánc műszaki élettartamának vizsgálata. Autódiagnosztika: az autóval ténylegesen megtett távolság kiolvasása, a kilométeróra visszapörgetésének detektálása, motorolaj állapotának megállaptása, karburátor beállítása, légzsákadatok műszeres bemérése, világítóberendezések és lengéscsillapító állapotfelmérése a közlekedési hatóság vizsgálati technológiájával. használt autó állapotfelmérése Pusztavacs A fedélzeti diagnosztikai interfészre kapcsolódva rengeteg más műszaki mutató is detektálható, pl. ECU, turbó hiba. Lényeges szempont lehet még az is, hogy szaktanácsot tudunk adni azon a területen, hogy milyen javítási gyakoriság várható az egyes modelleknél, illetve ha be kell avatkozni, akkor milyen várható költségek merülnek fel. → Az említett faktorok évek múltán szabják meg az autó állagmegóvásának költségeit, de mindenképpen érdemes számolni velük az autóvétel szempontjából. Az adott gépjármű műszaki állapotán kívül még abban is tudunk segíteni, hogy a kocsi az évjárata, felszereltsége stb. figyelembe vételével jó vétel-e.

Használtautó átvizsgálás költsége Pusztavacs

Az autó ellenőrzésének ára nagy mértékben módosul annak tükrében, hogy milyen szinten részletezett szakvéleményt kell kiállítanunk a megvételre szánt kocsiról. Az audit árát bővebb információk ismeretében tudjuk véglegesíteni. mobil használt autó átvizsgálás díja Pusztavacs

Sokáig tart egy használtautó teljeskörű felmérés?

Az átnézéshez szükséges idő azon múlik, hogy milyen részletezett szakvéleményt kell kiállítanunk a jelölt autóról. Általánosságban véve elmondható, hogy már egy fél órás autó átnézéssel is több tízezer forintot lehet megtakarítani a vételárból az esetleges hibák feltárásával. Az alapos, mindenféle berendezéssel ellátott szervizműhelyben végrehajtott átnézés akár több 100 ezer forintot is megtakaríthat az újdonsült vásárlónak, vagy megóvja őt egy rossz állapotban lévő gépkocsitól!

Minden hiányosság megállapítható szervizműhelyben való vizsgálat nélkül?

Jó lenne, de tapasztalataink szerint nem. A speciálisabb tesztek kizárólag szakműhelyben végezhetők el. Ezek közé tartozik pl. a fékek műszaki problémáinak egyértelmű megállapítása, víz- és olajfolyások feltérképezése.

Létezik olyan hiba, ami egyáltalán nem detektálható?

Szomorú, de így van. Mivel nem tudjuk “megröntgenezni” az alkatrészeket, nem lehet megmondani, hogy mennyi ideig üzemel még egy önindító, vagy hogy a motor belsejében milyen belső károsodások alakultak ki a jármű élettartama alatt. gépjármű állapotfelmérés Pusztavacs

Milyen berendezéseket alkalmazunk az autó átnézéséhez?

A legdrágább műszer, amit alkalmazni lehet, egy autódiagnosztikai eszköz, amellyel különböző interfész csatlakozók közbeiktatásával tudunk a fedélzeti diagnosztikai berendezéshez kapcsolódni, és szoftveres úton detektálni és archiválni az előző hibaüzeneteket. Sokszor esik meg, hogy olyan hibakódokat is észlelhetünk, amelyeket a fedélzeti visszajelző lámpák nem mutatnak. Tekintettel arra, hogy a motor a gépkocsi legköltségesebb alkotórésze, ezt az ellenőrzést minden kétséget kizáróan javasolt elvégezni! A festékvastagságmérés mindig határozott kérés az ügyfelek részéről, erre dedikált rétegvastagság-mérőt használunk, ezáltal pofonegyszerű meghatározni, hogy az ellenőrzött jármű karosszériájának komponensei közül melyeket javítottak, ködöltek (és azt milyen műszaki minőségben tették meg), ennek révén az átnézett autó esetleges más sérüléseire is lehet gyanakodni.

Próbamenet

Szinte az összes helyen fizetni kell a használtautó kipróbálásáért. Megtérül fizetni ezért? Mit lehet ebből megtudni? A próbakör olyan vizsgálati lehetőség, amit valamennyi használtautó vevőnek javasolunk. Próbakörrel kimutatható, esetleges problémák a járművön:

  • Kopogás a kocsi különféle komponensei felől
  • A jármű menetdinamikája
  • A lengéscsillapító állapota
  • A fékhatás vizsgálata
  • A motor hangja
  • A váltó kopása
  • A kuplung státusza

autó állapotfelmérése Pusztavacs Általában az alábbi típusok ellenőrzését végezzük el:

  • Alapos Alfa Romeo 75 autóvizsgálat helyszínen
  • Műszeres Audi 100 helyszíni autó állapotfelmérés
  • Műszeres BMW 540 átvizsgálás külföldi út előtt
  • Műszeres Citroen C2 autó állapotfelmérés vásárlás előtt Pusztavacs
  • Szakértő Chrysler 300 autóvizsgálat helyszínen Pusztavacs
  • Alapos Dacia Sandero műszeres vizsgálata Pusztavacs
  • Helyszíni Daewoo Tacuma átnézés utazás előtt
  • Mobil Ford Ranger jármű műszeres vizsgálata
  • Alapos Daihatsu Sirion használt autó állapotfelmérés Pusztavacs
  • Szakértő Dodge Journey használtautó átvizsgálás helyszínen
  • Olcsó Fiat 126 használtautó átvizsgálás helyszínen Pusztavacs
  • Alapos Ford Fusion helyszíni autó állapotfelmérés Pusztavacs
  • Műszeres Honda átvizsgálás külföldi út előtt
  • Alapos Hyundai Veloster helyszíni állapotfelmérés
  • Megbízható Jaguar XF előzetes műszaki átvizsgálása Pusztavacs
  • Helyszíni Jeep Grand Cherokee autóvizsgálat helyszínen
  • Olcsó Kia Rio helyszíni állapotfelmérés Pusztavacs
  • Szakértő Lada Priora autó értékbecslés
  • Műszeres Lancia Zeta helyszíni autó állapotfelmérés
  • Szakértő Land Rover Freelander autó állapotfelmérés vásárlás előtt Pusztavacs
  • Alapos Lexus RC műszeres vizsgálata
  • Használt Lincoln Continental autó értékbecslés Pusztavacs
  • Olcsó Maserati Granturismo előzetes műszaki átvizsgálása Pusztavacs
  • Megbízható Mazda MX-6 autó állapotfelmérés vásárlás előtt
  • Szakértő Mercedes GT felkészítés műszaki vizsgára
  • Helyszíni Mitsubishi Grandis műszeres vizsgálata Pusztavacs
  • Használt Nissan 370 Z autóvizsgálat helyszínen Pusztavacs
  • Műszeres Opel Grandland X használt autó állapotfelmérés
  • Alapos Peugeot 301 használt autó állapotfelmérés
  • Szakértő Pontiac Trans Sport használt autó állapotfelmérés
  • Alapos Porsche Cayenne autóvizsgálat helyszínen
  • Olcsó Renault Master autó állapotfelmérés vásárlás előtt Pusztavacs
  • Olcsó Rolls-Royce Corniche átnézés utazás előtt Pusztavacs
  • Műszeres Rover 400 helyszíni autó állapotfelmérés Pusztavacs
  • Mindenre kiterjedő Saab 900 átnézés utazás előtt Pusztavacs
  • Műszeres Seat Exeo előzetes műszaki átvizsgálása
  • Műszeres Skoda Citigo felkészítés műszaki vizsgára Pusztavacs
  • Hétvégi Smart Fortwo Passion helyszíni állapotfelmérés Pusztavacs
  • Szakértő Ssangyong Actyon használt autó állapotfelmérés Pusztavacs
  • Használt Subaru Justy helyszíni állapotfelmérés
  • Használt Suzuki Alto helyszíni autó állapotfelmérés
  • Hétvégi Tesla Model 3 átvizsgálás külföldi út előtt
  • Hétvégi Toyota Corolla autóvizsgálat helyszínen
  • Alapos Volkswagen Golf 5 műszeres vizsgálata Pusztavacs
  • Szakértő Volvo 200-as sorozat helyszíni autó állapotfelmérés Pusztavacs
  • Mindenre kiterjedő Yugo 55 használt autó állapotfelmérés Pusztavacs

Ha hosszú útra szeretné felkészíteni gépkocsiját, vagy ellenőriztetni kívánja nyaralás előtt egy szerelőműhelyben, akkor nálunk jó helyen jár! Ha nem szeretne kizárólag évjárat, esetleg visszatekert kilométeróra alapján kocsit vásárolni, hanem tisztában szeretne lenni az autó valós műszaki állapotával, akkor bízzon meg minket a jármű ellenőrzésével Pusztavacs körzetében +36 70 352 1562!

Helyszíni kocsi átnézés Pusztavacs területén, vizsgálat a helyszínen +36 70 352 1562.

Szólj hozzá!
Szakértő Alfa Romeo 147 helyszíni autó állapotfelmérés Pusztavacs Mindenre kiterjedő Audi 80 autó állapotfelmérés vásárlás előtt Pusztavacs Szakértő BMW 3 helyszíni állapotfelmérés Pusztavacs Olcsó Citroen C-Zero helyszíni autó állapotfelmérés Pusztavacs Használt Chrysler Pacifica autó értékbecslés Pusztavacs Helyszíni Dacia Lodgy használtautó átvizsgálás helyszínen Pusztavacs Használt Daewoo Tico használt autó állapotfelmérés Pusztavacs Hétvégi Ford Galaxy autóvizsgálat helyszínen Pusztavacs Mindenre kiterjedő Daihatsu Terios használt autó állapotfelmérés Pusztavacs Szakértő Dodge Grand Caravan műszeres vizsgálata Pusztavacs Hétvégi Fiat Croma átnézés utazás előtt Pusztavacs Szakértő Ford Transit átvizsgálás külföldi út előtt Pusztavacs Szakértő Honda Accord felkészítés műszaki vizsgára Pusztavacs Mindenre kiterjedő Hyundai Elantra autó állapotfelmérés vásárlás előtt Pusztavacs Mindenre kiterjedő Jaguar XK használtautó átvizsgálás helyszínen Pusztavacs Szakértő Jeep Grand Cherokee autóvizsgálat helyszínen Pusztavacs Mindenre kiterjedő Kia Soul autóvizsgálat helyszínen Pusztavacs Helyszíni Lada Zhiguli használt autó állapotfelmérés Pusztavacs Alapos Lancia Ypsilon helyszíni állapotfelmérés Pusztavacs Használt Land Rover Range Rover helyszíni állapotfelmérés Pusztavacs Megbízható Lexus LS átvizsgálás külföldi út előtt Pusztavacs Megbízható Lincoln MKX helyszíni állapotfelmérés Pusztavacs Megbízható Maserati Granturismo autó állapotfelmérés vásárlás előtt Pusztavacs Szakértő Mazda CX-3 használtautó átvizsgálás helyszínen Pusztavacs Műszeres Mercedes G osztály autóvizsgálat helyszínen Pusztavacs Szakértő Mitsubishi Eclipse autó értékbecslés Pusztavacs Alapos Nissan Evalia átvizsgálás külföldi út előtt Pusztavacs Helyszíni Opel Kadett használt autó állapotfelmérés Pusztavacs Használt Peugeot 301 használt autó állapotfelmérés Pusztavacs Szakértő Pontiac Catalina műszeres vizsgálata Pusztavacs Mindenre kiterjedő Porsche 991 autó állapotfelmérés vásárlás előtt Pusztavacs Műszeres Renault R25 használtautó átvizsgálás helyszínen Pusztavacs Megbízható Rolls-Royce Corniche autó értékbecslés Pusztavacs Alapos Rover 200 műszeres vizsgálata Pusztavacs Műszeres Saab 96 előzetes műszaki átvizsgálása Pusztavacs Használt Seat MII helyszíni autó állapotfelmérés Pusztavacs Mindenre kiterjedő Skoda Karoq előzetes műszaki átvizsgálása Pusztavacs Mindenre kiterjedő Smart Fortwo Coupe előzetes műszaki átvizsgálása Pusztavacs Olcsó Ssangyong Actyon használtautó átvizsgálás helyszínen Pusztavacs Helyszíni Subaru BRZ átvizsgálás külföldi út előtt Pusztavacs

A bejegyzés trackback címe:

https://autoallapotfelmeresbudapest.blog.hu/api/trackback/id/tr7615013376

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása