Autó teljes körű állapotfelmérése Budapest

Autó teljes körű állapotfelmérése Budapest

Helyszíni Nissan GT-R vizsgálat Százhalombatta háznál

2019. szeptember 14. - Kovács Norbi

Helyszíni Nissan GT-R vizsgálat Százhalombatta háznál

Használt jármű átnézés azonnal, vásárlás előtt +36 70 352 1562.

Jó lenne, ha az újonnan kifizetett autója nem állna egy rövid idő elteltével már a szervízben? Örülne neki, ha egy tapasztalt szakértő véleményt mondana a megvásárolni kívánt autóról?

A meglévő szervizkönyv önmagában nem szavatolja, hogy megéri az árát a kinézett autó, és elképzelhető, hogy az ismerős nem képes helyettesíteni a rejtett problémák feltárásában tapasztalt szerelőt.

  • A 2000-es évjárattól kezdve lehet végrehajtani egy vagy akár több jármű vizsgálatát otthonában, autókereskedőnél, illetve autópiacon.
  • Megóvjuk attól, hogy olyan járművet vegyen meg, amit később megbánna.
  • Ismertetjük a gépkocsi szokásos típushibáit, és felhívjuk a figyelmét arra, hogy milyen lehetséges kiadások fordulhatnak elő kocsijával kapcsolatban.

helyszíni autó állapotfelmérés Százhalombatta

Rendszeresen elkövetett hibák használt autók megvásárlásakor

  1. A kocsi vevője azt gondolja, hogy manapság már nem kivitelezhető visszatekerni a km órát. Ez sajnos nem igaz. Tudomásunk szerint – bár büntetendő – még senki sem kapott börtönt azért, mert tekerte a km órát. Az Ausztriából behozott használt autók esetén a km óra tekerést nehéz bizonyítani, mert ha be is bizonyosodna a km óra tekerése, az eladó hangoztathatná azt, hogy ő már így vette meg a gépkocsit. A más országból behozott használt járművek ellenőrzésekor műszerrel teszteljük a km óra előre pörgetésének tényét.
  2. A festék rétegvastagság ellenőrzésének elmulasztása. Az autók karosszériáján típusonként más és más a festék vastagsága. Japán autók esetében pl. gyárilag kisebb festékvastagság. Ez nem ekvivalens azzal, hogy a gépkocsi törve volt, és lakatolni kellett, mindössze gyárilag kisebb a festék vastagsága. Aki rendelkezik ilyen műszerrel, az remek, de sajnos sokan nincsenek tisztában vele, hogy mely részeket kell vizsgálni, és nem mindenki képes értelmezni a mért információkat.
  3. Elképesztő, hogy milyen rengetegen nem figyelnek a gumiabroncsok állapotára. Ez akár több százezer Ft többletkiadást is okozhat. Előfordul, hogy a használtautó megvételekor gyakorlatilag azonnal le kell váltani a gumikat, mert olyan elhasznált állapotban vannak. Megesik, hogy a mintázat mélysége még kielégítő lenne, azonban a gumi anyaga olyan szinten régi, hogy nem érhető el a szükséges tapadás. Az új gumiabroncs szett megvásárlása százezer forintos pluszköltséget jelenthet kerékmérettől függően, kiváltképpen abban az esetben, ha téli gumikat is kell vásárolni.
  4. Sokan nincsenek tisztában azzal, hogy milyen célra használható a kinézett jármű. Különbség van a járművek felhasználhatóságát tekintve a benzin illetve dízel üzemű járművek között. A motor teljesítménye is komolyan hatással van arra, hogy a gépkocsi milyen célra alkalmazható a gyakorlatban. A gépkocsi motorikus felépítése valószínűsíti a várható hibalehetőségeket, illetve azt, hogy milyen alkatrészeket kell cserélni adott esetben a kocsin.

Az említett kérdésekben tudunk segíteni, és véleményt tudunk alkotni arról, hogy a kocsi megéri-e az árát, illetve hogy mennyit lenne érdemes alkudni belőle, hogy reális vétel legyen.

Használtautó vásárláskor ezekre érdemes figyelni

  1. Nem az a fontos, hogy mit állít az eladó, az egyetlen objektív tényező az aktuális állapot. Nem szabad felülni a “nyugdíjas hölgy volt az előző tulajdonos” vagy az “évekig állt az autó” típusú állításoknak, mert mindez nem jelent semmit.
  2. Ne a kolléga alkosson véleményt, akiről azt hisszük, hogy jobban ért a kocsikhoz, mint mi! Jobb megelőzni a bajt, vagy ha utólag mégis napvilágra kerül egy hiányossága az autónak, akkor jobb, ha ez nem szül feszültséget az ismerős és közöttünk.
  3. A szervizkönyv nem minden. Láttuk már néhányszor, hogy egy többet futott autó jobb állapotban van, mint egy szervizkönyv szerint kevesebb km-rel rendelkező.
  4. Okvetlenül azt javasoljuk, hogy vegyen szemügyre több kocsit is a döntése előtt. Megesik, hogy úgy látjuk a gyakorlatban, hogy érdemes várni a döntéssel, és már csak akkor megállapodni az eladóval, ha már valamennyi jelöltet megnéztük.

A gépjármű állapotfelmérés menete vázlatosan

Az alábbi lista nem kimerítő, mindössze a nagyobb munkafázisokat ismerteti.

  • Külső ellenőrzés: pl. kasztni, szélvédők állapota
  • Belső felmérés: kárpit, csomagtartó
  • Alul: pl. gumik állapota. Ha a kocsi alá tudunk nézni, akkor a fékek, alváz ellenőrzése.
  • Motor átnézése: olajfolyás, olaj, hűtőfolyadék.
  • Működés átnézése: a kocsi beindításakor menetpróba.

A vizsgálat után tüzetes tájékoztatás a megállapított gondokról, a jármű esetleges műszaki hiányosságainak elmondása.

Helyszíni Nissan állapotfelmérés Százhalombatta és OBD műszerrel végzett fedélzeti diagnosztika házhoz

Használt autó vásárlásakor jelentős összeget megtakaríthat a használt autó szakemberrel való átnézetésével Százhalombatta régiójában. Ha fontosnak tartja az autó átvizsgálását, akkor hívjon a +36 70 352 1562 számon! FIGYELEM! Kizárólag 1999 évjárat utáni, és OBD2 csatlakozási felülettel felszerelt járművek ellenőrzését tudjuk elvégezni! A meglévő szervizkönyv önmagában nem jelent biztosítékot arra nézve, hogy jó vételt csinál az autó megvásárlásával, és az sem mindig garantált, hogy a rokon ugyanolyan tapasztalt, mint a műszerekkel rendelkező szakember. A lenti képet megnyomva mindjárt hívhat minket okostelefonról: használt kocsi átnézése Százhalombatta

Milyen vizsgálatokat tudunk elvégezni a helyszínen Százhalombatta övezetében?

Az autó átfogó állapotának felmérése Százhalombatta övezetében

Autó ellenőrzése kívül: a jármű átnézésével nyomon követhetők többek között a karosszéria horpadásai, korrózió vizsgálata, a hézagok, festékréteg mérése, szélvédő állapota. A gépkocsi ellenőrzése belül: jellemző vizsgálati területek az utastér, állapota, a tetőkárpit vagy a kormány műszaki állapota. Gyakori probléma a hosszbordásszíj nem megfelelő állapotának megállapítása, a vezérműszíj állapotának vizsgálata. Autódiagnosztika: az autóval ténylegesen megtett távolság kiolvasása, a kilométeróra visszapörgetésének detektálása, motorolaj állapotának megállaptása, porlasztó beállítása, légzsákadatok megállapítása diagnosztikai eszközzel, fényjelző berendezések és lengéscsillapító állapotfelmérése a közlekedési hatóság vizsgálati technikájával. műszeres lengéscsillapító mérés Százhalombatta A gépjármű telematikai illesztőfelületre csatlakozva rengeteg más technikai viszonyszám is detektálható, pl. ECU, fojtószelep. Támpontot adhat a használtautó kiválasztásához, hogy komoly támogatást tudunk adni azon a területen, hogy mennyire szervizigényes egy autó, illetve ha hozzá kell nyúlni, akkor milyen várható költségek merülnek fel. → Ezek a tényezők évek múltán befolyásolják a kocsi működtetésének költségeit, de egyértelműen érdemes számolni velük az autóvétel szempontjából. Az adott gépjármű technikai állapotán kívül segítünk eldönteni, hogy a kocsi az évjárata, felszereltsége stb. alapján megéri-e az árát.

Használtautó ellenőrzés ára Százhalombatta

Az autó ellenőrzésének összege attól függően változik, hogy milyen szinten részletezett szakvéleményt kell mondanunk a megvásárolni kívánt kocsiról. Az audit árát bővebb információk ismeretében tudjuk megadni. használt autó állapotfelmérés ár Százhalombatta

Sokáig tart egy használtautó teljeskörű felmérés?

A felmérés iőigénye függ attól, hogy milyen részletes elemzést kell mondani a megvásárolni kívánt autóról. Általánosságban véve elmondható, hogy már egy fél órás autó átnézéssel is több tízezer forintot lehet megtakarítani a vételárból az esetleges hibák feltárásával. A részletes, mindenféle berendezéssel ellátott szervizműhelyben végrehajtott felmérés akár jelentős tízezreket is megtakaríthat az újdonsült vásárlónak, vagy megóvja őt egy túlzottan széthajtott járműtől!

Valamennyi hiányosság detektálható a vásárlás helyén?

Nem. Vannak olyan jellegű vizsgálatok, amelyek csak szakműhelyben hajthatók végre. Ilyenek többek között pl. a lengéscsillapítók nem kielégítő állapotának egyértelmű azonosítása, az alváz tüzetes átnézése.

Van olyan autó típushiba, ami egyáltalán nem állapítható meg?

Szomorú, de így van. Mivel nem látunk bele az alkatrészek belsejébe, nem lehet megmondani, hogy meddig működik még egy EGR szelep, vagy hogy a motor belsejében milyen belső kopások jöttek létre a jármű élettartama során. üzemanyagadagoló diagnosztika Százhalombatta

Milyen berendezéseket használunk az autó átnézéséhez?

A legdrágább elemzőeszköz, amit fel tudunk használni a vizsgálathoz, olyan autódiagnosztikai berendezés, amellyel többféle interfész csatlakozók segítségével tudunk a telemítikai berendezéshez kapcsolódni, és egy szoftverrel detektálni és archiválni az előző hibaüzeneteket. Gyakorta esik meg, hogy olyan jelzéseket is ki tudunk olvasni, amelyeket a fedélzeti visszajelző lámpák nem jeleznek ki. Tekintettel arra, hogy a motor a jármű legköltségesebb komponense, ezt a vizsgálatot feltétlenül érdemes végrehajtani! A rétegvastagság-mérés mindig határozott kérés az ügyfelek részéről, ehhez gyártott festékvastagság-mérő eszközt alkalmazunk, ezáltal meg tudjuk állapítani, hogy a diagnosztizált használtautó karosszériájának komponensei közül melyeket javítottak, fújtak át (és azt milyen műszaki minőségben tették meg), így az átnézett autó esetleges más sérüléseire is lehet következtetni.

Próbakör

Szinte az összes helyen fizetni kell a használtautó kipróbálásáért. Megéri fizetni ezért? Mit lehet ebből kideríteni? A próbamenet olyan alkalom, amit valamennyi használtautó vásárlónak javasolunk. Tesztúttal diagnosztizálható, esetleges hiányosságok az autónál:

  • Zörejek a kocsi különböző elemeiből
  • A jármű úttartása
  • A lengéscsillapító állapota
  • A fékhatás vizsgálata
  • A motor zörejei
  • A váltó esetleges rendellenességei
  • A tengelykapcsoló kopása

autó felkészítése műszaki vizsgára Százhalombatta Leggyakrabban a következő autómárkák ellenőrzését hajtjuk végre ügyfeleink kérésére:

  • Használt Alfa Romeo 146 átvizsgálás külföldi út előtt
  • Olcsó Audi A3 előzetes műszaki átvizsgálása Százhalombatta
  • Alapos BMW 320 átvizsgálás külföldi út előtt Százhalombatta
  • Hétvégi Citroen C-Zero felkészítés műszaki vizsgára Százhalombatta
  • Olcsó Chrysler Grand Voyager felkészítés műszaki vizsgára Százhalombatta
  • Hétvégi Dacia Sandero helyszíni autó állapotfelmérés
  • Helyszíni Daewoo Matiz autó értékbecslés Százhalombatta
  • Helyszíni Ford Focus autóvizsgálat helyszínen
  • Helyszíni Daihatsu Terios átnézés utazás előtt Százhalombatta
  • Alapos Dodge Nitro átnézés utazás előtt
  • Olcsó Fiat Barchetta autóvizsgálat helyszínen
  • Helyszíni Ford KA használtautó átvizsgálás helyszínen Százhalombatta
  • Hétvégi Honda Legend átnézés utazás előtt
  • Szakértő Hyundai Sonata autó állapotfelmérés vásárlás előtt
  • Szakértő Jaguar F-Pace helyszíni állapotfelmérés Százhalombatta
  • Helyszíni Jeep Renegade helyszíni autó állapotfelmérés
  • Hétvégi Kia Rio átnézés utazás előtt
  • Szakértő Lada 111 használt autó állapotfelmérés
  • Helyszíni Lancia Voyager átvizsgálás külföldi út előtt
  • Olcsó Land Rover Range Rover Velar átnézés utazás előtt Százhalombatta
  • Olcsó Lexus NX műszeres vizsgálata
  • Alapos Lincoln Continental autó állapotfelmérés vásárlás előtt
  • Megbízható Maserati Coupe autóvizsgálat helyszínen
  • Használt Mazda E-sorozat használt autó állapotfelmérés Százhalombatta
  • Alapos Mercedes G osztály használt autó állapotfelmérés Százhalombatta
  • Mindenre kiterjedő Mitsubishi Lancer autóvizsgálat helyszínen Százhalombatta
  • Műszeres Nissan Altima autó állapotfelmérés vásárlás előtt
  • Műszeres Opel Crossland X műszeres vizsgálata
  • Szakértő Peugeot 205 autó értékbecslés Százhalombatta
  • Olcsó Pontiac Trans Sport autó állapotfelmérés vásárlás előtt Százhalombatta
  • Használt Porsche Cayman helyszíni autó állapotfelmérés
  • Megbízható Renault Zoe felkészítés műszaki vizsgára
  • Helyszíni Rolls-Royce Silver Shadow előzetes műszaki átvizsgálása
  • Mindenre kiterjedő Rover Mini átvizsgálás külföldi út előtt
  • Megbízható Saab 9-3 X átvizsgálás külföldi út előtt Százhalombatta
  • Használt Seat Ateca átnézés utazás előtt Százhalombatta
  • Megbízható Skoda Octavia műszeres vizsgálata Százhalombatta
  • Műszeres Smart Fortwo Cabrio használtautó átvizsgálás helyszínen
  • Olcsó Ssangyong Actyon átvizsgálás külföldi út előtt
  • Műszeres Subaru Impreza használt autó állapotfelmérés Százhalombatta
  • Használt Suzuki Forenza felkészítés műszaki vizsgára
  • Alapos Tesla Roadster műszeres vizsgálata Százhalombatta
  • Használt Toyota Carina használt autó állapotfelmérés Százhalombatta
  • Használt Volkswagen Passat B1/B2 autó állapotfelmérés vásárlás előtt Százhalombatta
  • Szakértő Volvo 300-as sorozat helyszíni állapotfelmérés Százhalombatta
  • Helyszíni Wartburg 311 felkészítés műszaki vizsgára Százhalombatta

Ha műszaki vizsgára szeretné felkészíteni az autóját, vagy ellenőriztetni kívánja nyaralás előtt egy szakszervizben, akkor nagyon jó helyen jár! Ha nem szeretne csak kamu szervizkönyv, ismerős véleménye alapján kocsit venni, hanem tisztában szeretne lenni teherautó valós műszaki állapotával, akkor bízzon meg minket az autó ellenőrzésével Százhalombatta régiójában +36 70 352 1562!

Használt gépkocsi átvizsgálás Százhalombatta régiójában, vizsgálat az autópiacon +36 70 352 1562.

Szólj hozzá!
Mindenre kiterjedő Alfa Romeo 147 használt autó állapotfelmérés Százhalombatta Olcsó Audi A1 helyszíni állapotfelmérés Százhalombatta Mindenre kiterjedő BMW X6 autó értékbecslés Százhalombatta Alapos Citroen DS4 autó értékbecslés Százhalombatta Hétvégi Chrysler Sebring helyszíni állapotfelmérés Százhalombatta Műszeres Dacia Lodgy autó értékbecslés Százhalombatta Hétvégi Daewoo Matiz autó állapotfelmérés vásárlás előtt Százhalombatta Hétvégi Ford Focus autó állapotfelmérés vásárlás előtt Százhalombatta Olcsó Daihatsu Trevis használtautó átvizsgálás helyszínen Százhalombatta Mindenre kiterjedő Dodge Grand Caravan használtautó átvizsgálás helyszínen Százhalombatta Használt Fiat Panda helyszíni állapotfelmérés Százhalombatta Megbízható Ford Courier autó állapotfelmérés vásárlás előtt Százhalombatta Használt Honda FR-V autó állapotfelmérés vásárlás előtt Százhalombatta Alapos Hyundai Accept autó állapotfelmérés vásárlás előtt Százhalombatta Megbízható Jaguar S-Type autó állapotfelmérés vásárlás előtt Százhalombatta Használt Jeep Commander használt autó állapotfelmérés Százhalombatta Használt Kia Pride autó állapotfelmérés vásárlás előtt Százhalombatta Használt Lada Zhiguli használt autó állapotfelmérés Százhalombatta Szakértő Lancia Thesis helyszíni autó állapotfelmérés Százhalombatta Helyszíni Land Rover Range Rover előzetes műszaki átvizsgálása Százhalombatta Hétvégi Lexus NX helyszíni állapotfelmérés Százhalombatta Mindenre kiterjedő Lincoln MKT használt autó állapotfelmérés Százhalombatta Olcsó Maserati Quattroporte műszeres vizsgálata Százhalombatta Használt Mazda CX-7 műszeres vizsgálata Százhalombatta Hétvégi Mercedes Vito autóvizsgálat helyszínen Százhalombatta Szakértő Mitsubishi Lancer használtautó átvizsgálás helyszínen Százhalombatta Mindenre kiterjedő Nissan Quest helyszíni autó állapotfelmérés Százhalombatta Olcsó Opel Mokka használtautó átvizsgálás helyszínen Százhalombatta Szakértő Peugeot 407 autóvizsgálat helyszínen Százhalombatta Mindenre kiterjedő Pontiac Trans Sport használt autó állapotfelmérés Százhalombatta Megbízható Porsche 991 helyszíni autó állapotfelmérés Százhalombatta Megbízható Renault R14 átnézés utazás előtt Százhalombatta Megbízható Rolls-Royce Silver Spur használt autó állapotfelmérés Százhalombatta Megbízható Rover 400 autó értékbecslés Százhalombatta Alapos Saab 9-3 autó értékbecslés Százhalombatta Hétvégi Seat MII használt autó állapotfelmérés Százhalombatta Mindenre kiterjedő Skoda Karoq műszeres vizsgálata Százhalombatta Mindenre kiterjedő Smart Fortwo Cabrio műszeres vizsgálata Százhalombatta Használt Ssangyong Tivoli műszeres vizsgálata Százhalombatta Megbízható Subaru Forester használtautó átvizsgálás helyszínen Százhalombatta

A bejegyzés trackback címe:

https://autoallapotfelmeresbudapest.blog.hu/api/trackback/id/tr2115066298

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása