Autó teljes körű állapotfelmérése Budapest

Autó teljes körű állapotfelmérése Budapest

Szakértő Kia Clarus autó vizsgálat Szigetmonostor autókereskedőnél

2019. szeptember 27. - Kovács Norbi

Szakértő Kia Clarus autó vizsgálat Szigetmonostor autókereskedőnél

Használt kocsi átnézés Szigetmonostor gyorsan, vásárlás előtt +36 70 352 1562.

Örülne neki, ha az újonnan megvett kocsija nem szorulna javításra néhány hét múlva már a szervízben? Szeretné, ha egy hozzáértő szakértő véleményt mondana a megvásárolni kívánt autóról?

Az elérhető szervizkönyv önmagában nem jelent biztosítékot arra nézve, hogy megéri az árát a kinézett autó, és elképzelhető, hogy a szomszéd nem képes helyettesíteni az elrejteni kívánt műszaki hiányosságok felderítésében hozzáértő szerelőt.

  • A 2000-es évjárattól kezdődően végezzük egy vagy akár több autó átnézését lakóhelyén, autókereskedőnél, illetve autópiacon.
  • Megóvjuk attól, hogy olyan autót vegyen meg, amit az autót használva megbánna.
  • Elmondjuk a jármű tipikus típushibáit, és elmondjuk, hogy milyen előrelátható ráfordítások merülhetnek fel kocsijával kapcsolatban.

helyszíni autó állapotfelmérés Szigetmonostor

Sűrűn előforduló hibák használt autók megvásárlásakor

  1. A gépkocsi vevője azt hiszi, hogy manapság már nincs lehetőség visszatekerni a km órát. Ez sajnos nem igaz. Az eddigi hírek szerint – bár büntetendő – még senki sem kapott börtönt azért, mert tekerte a km órát. A külföldről importált használt autók esetén a km óra manipulálását gyakorlatilag nem lehet bizonyítani, mert ha a km óra manipulálása, a kereskedő hangoztathatná azt, hogy ő eleve így vásárolta meg a kocsit. A más országból behozott használt kocsik ellenőrzésekor műszerrel vizsgáljuk a km óra manipulálásának tényét.
  2. A festék rétegvastagság ellenőrzésének kihagyása. A járművek kasztniján típusonként más és más a festék vastagsága. Japán járműveken pl. jellemző a kisebb festékvastagság. Ebből nem következik, hogy a gépkocsi törve volt, és lakatolni kellett, pusztán gyárilag vékonyabb rajta a festék. Aki rendelkezik ilyen műszerrel, az már jó dolog, viszont sajnos sokan nem tudják, hogy hol kell mérni, illetve nem mindenki tudja értelmezni a kapott információkat.
  3. Sokan nem törődnek azzal, hogy megnézzék, kell-e költeniük új gumiabroncsokra. Ez akár százezer forintos nagyságrendű extra ráfordítást is okozhat. Rendszeresen megesik, hogy a használtautó megvásárlásakor szinte azonnal le kell váltani az abroncsokat, ugyanis olyan elhasznált állapotban vannak. Jóllehet a mintázat mélysége még jó lenne, de a gumi anyaga annyira régi, hogy nem biztosított a szükséges tapadás. Az új gumik megvásárlása több százezer Ft pluszköltséget jelenthet kerékmérettől függően, különös tekintettel akkor, ha téli abroncsokról is kell gondoskodni.
  4. Sok vásárló nincs tisztában azzal, hogy milyen célra alkalmazható a kinézett jármű. Jelentős eltérés van az autók felhasználhatóságát illetően a benzin illetve dízel üzemű kocsik között. A lóerők száma is nagyban hatással van arra, hogy a gépkocsi milyen célra használható a gyakorlatban. az autó motorikus felépítése előrevetíti a potenciális meghibásodásokat, illetve azt, hogy miket kell cserélni adott esetben a járművön.

Az említett kérdésekben tudunk tanácsot adni, és véleményt tudunk alkotni arról, hogy a kocsi megéri-e az árát, illetve hogy mennyit lenne érdemes alkudni belőle, hogy elfogadható ára legyen.

Használtautó vétele során ezekre érdemes figyelni

  1. Nem számít, hogy mit mond az eladó, az egyedüli pártatlan szempont a tényleges állapot. Nem szabad bedőlni a “nyugdíjas hölgy volt az előző tulajdonos” vagy az “évekig be sem volt indítva az autó” jellegű állításoknak, mert nem ez számít.
  2. Ne a kolléga alkosson véleményt, akiről úgy tudjuk, hogy jobban ért a járművekhez, mint mi! Okosabb elkerülni a problémát, vagy ha utólag mégiscsak kiderül valami turpisság, akkor jobb, ha ez nem szül feszültséget az ismerős és közöttünk.
  3. A szervizkönyv nem minden. Láttuk már néhányszor, hogy egy sok kilométert futott autó jobb állapotban van, mint egy szervizkönyv szerint kevesebb km-rel rendelkező.
  4. Mindenképpen azt javasoljuk, hogy vegyen szemügyre több kocsit is, mielőtt döntene. Gyakran látjuk az életben, hogy célszerű várni a döntéssel, és kizárólag akkor megállapodni az eladóval, ha már az összes esélyes kocsit megnéztük.

Az autó állapotfelmérés menete nagy vonalakban

A következő lista nem teljes, csak a nagyobb munkafázisokat illusztrálja.

  • Külső felmérés: pl. fényezés, illesztések állapota
  • Belső vizsgálat: ülések, műszerfal
  • Alul: pl. gumik állapota. Ha a kocsi alá tudunk nézni, akkor a futómű, féltengely átnézése.
  • Motor átnézése: hosszbordásszíj, váltó, hűtőfolyadék.
  • Működés ellenőrzése: a jármű beindításakor a motor ellenőrzése.

Az ellenőrzés után részletes tájékoztatás a tapasztalt gondokról, az autó állapotának magyarázata.

Műszeres autóvizsgálat helyszínen Szigetmonostor és számítógépes hibakód kiolvasás törlés kiszállással

Használt autó vásárlásakor jelentős összeget megtakaríthat a használt autó szakemberrel való átnézetésével Szigetmonostor vonzáskörzetében. Ha fontosnak tartja az autó átvizsgálását, tárcsázza a +36 70 352 1562 számot! FIGYELEM! Kizárólag 1999 évjárat utáni, valamint OBD2 csatlakozási lehetőséggel ellátott gépkocsik átnézését tudjuk elvégezni! A ránézésre megkímélt állapot nem garantálja, hogy jó vételt csinál az autó megvásárlásával, és nem biztos, hogy az ismerős képes pótolni a rejtett hibák feltárásában jártas autószerelőt. Az alábbi képet megérintve rögtön tárcsázhatja számunkat okostelefonról: használt kocsi átnézése Szigetmonostor

Mit lehet ellenőrizni az autón Szigetmonostor régiójában?

A kocsi általános állapotának felmérése Szigetmonostor vonzáskörzetében

A jármű szemrevételezése kívülről: a jármű megvizsgálásával azonosíthatók többek között az alváz repedései, korrózió vizsgálata, pl. az ajtók és az autóüvegek illesztési problémái, festékréteg mérése, csapágyak állapota. A jármű szemrevételezése belülről: például az utastér, állapota, az ülések és belső borítások vagy a kormány műszaki állapota. Gyakori probléma az ékszíj nem megfelelő állapotának észrevétele, a vezérműszíj állapotának felmérése. Autódiagnosztika: az autóval ténylegesen megtett távolság kiolvasása, a kilométeróra visszatekerésének kimutatása, motorolaj állapotának megállaptása, porlasztó beállítása, légzsákadatok műszeres bemérése, fényjelző berendezések és lengéscsillapító átnézése a közlekedési hatóság vizsgálati technikájával. számítógépes motordiagnosztika Szigetmonostor A fedélzeti diagnosztikai illesztőfelületre kapcsolódva még számos egyéb műszaki érték is detektálható, pl. üzemanyag nyomás, fojtószelep. Támpontot adhat a használtautó kiválasztásához, hogy szaktanácsot tudunk adni azon a területen, hogy milyen szervizelési mennyiségre lehet számítani bizonyos típusoknál, illetve ha hozzá kell nyúlni, akkor mire lehet számítani költségek szempontjából. → Az említett faktorok hosszabb távon határozzák meg a jármű állagmegóvásának költségeit, viszont feltétlenül figyelembe kell venni a gépjármű megvásárlása tekintetében. A jármű műszaki állapotán kívül hasznos információkkal szolgálunk arra nézve, hogy az autó az évjárata, felszereltsége stb. alapján megéri-e az árát.

Használtautó állapotfelmérés díja Szigetmonostor

Az adott gépjármű ellenőrzésének ára azon múlik, hogy milyen alapos szakvéleményt kell kiállítanunk a megvásárolni kívánt gépjárműről. Az átnézés összegét telefonos megbeszélés után tudjuk megállapítani. használt autó állapotfelmérés ár Szigetmonostor

Mennyi időt vesz igénybe az autó helyszíni átnézése?

A felmérés iőigénye azon múlik, hogy mennyire alapos szakvéleményt kell adnunk a megvásárolni kívánt autóról. Általánosságban véve elmondható, hogy már egy fél órás autó átnézéssel is több tízezer forintot lehet megtakarítani a vételárból az esetleges hibák feltárásával. A részletes, jól felszerelt műhelyben végzett felmérés akár jelentős tízezreket is megspórolhat az újdonsült vevőnek, vagy megóvja őt egy túlzottan széthajtott járműtől!

Mindegyik hiányosság felmérhető a helyszínen?

Sajnos ez nem igaz. A speciálisabb tesztek kizárólag szakműhelyben bonyolíthatók le. Ezek közé tartozik pl. a lengéscsillapítók nem kielégítő állapotának pontos azonosítása, víz- és olajfolyások feltérképezése.

Van olyan hiba, ami egyáltalán nem detektálható?

Jó lenne, ha ez nem lenne így, de be kell látni, hogy ez igaz. Tekintettel arra, hogy nem lehet “átvilágítani” az autó egyes komponenseit, nem lehet biztosra állítani, hogy mennyi ideig üzemel még egy önindító, vagy hogy a hengerekben milyen belső károsodások alakultak ki a jármű élettartama során. gépjármű állapotfelmérés Szigetmonostor

Milyen berendezéseket használunk az autó átnézéséhez?

A legdrágább elemzőeszköz, amit alkalmazni lehet, egy autódiagnosztikai elemzőeszköz, amellyel többféle interfész csatlakozók bekötésével tudunk a telemítikai berendezéshez kapcsolódni, és szoftveres úton detektálni és kiolvasni a korábbi hibaüzeneteket. Sokszor fordul elő, hogy olyan hibakódokat is ki tudunk olvasni, amelyeket a műszerfal visszajelző elemei nem mutatnak. Mivel a motor a gépkocsi legdrágább alkotórésze, ezt a vizsgálatot minden kétséget kizáróan tanácsos megcsinálni! A rétegvastagság-mérés mindig határozott kérés az ügyfelek részéről, erre dedikált rétegvastagság-mérőt használunk, így nagyon könnyű annak megítélése, hogy az átnézett autó karosszériájának komponensei közül melyeket javítottak, fújtak át (és azt mennyire szakszerűen végezték el), ezt alapul véve a diagnosztizált használtautó esetleges egyéb károsodásaira is lehet gyanakodni.

Próbamenet

Szinte az összes helyen fizetni kell a használtautó kipróbálásáért. Érdemes fizetni ezért? Mit lehet ebből levonni? A próbakör olyan lehetőség, amit az összes használtautó vásárlónak tanácsolunk. Tesztúttal észlelhető, esetleges problémák a járművön:

  • Zörejek a kocsi különböző részeiből
  • A gépkocsi menetzaja
  • A lengéscsillapító állapota
  • A fékhatás vizsgálata
  • A motor viselkedése
  • A váltó hibái
  • A tengelykapcsoló státusza

autó ellenőrzése külföldi út előtt Szigetmonostor Általában a következő autómárkák ellenőrzését hajtjuk végre ügyfeleink kérésére:

  • Alapos Alfa Romeo 166 használt autó állapotfelmérés Szigetmonostor
  • Használt Audi 100 helyszíni állapotfelmérés Szigetmonostor
  • Használt BMW 650 átnézés utazás előtt
  • Használt Citroen C1 autóvizsgálat helyszínen
  • Szakértő Chrysler Sebring felkészítés műszaki vizsgára
  • Mindenre kiterjedő Dacia Duster autó állapotfelmérés vásárlás előtt
  • Mindenre kiterjedő Daewoo Racer előzetes műszaki átvizsgálása
  • Hétvégi Ford Fusion autóvizsgálat helyszínen
  • Használt Daihatsu Sirion autóvizsgálat helyszínen
  • Olcsó Dodge Caliber autó állapotfelmérés vásárlás előtt Szigetmonostor
  • Megbízható Fiat Marea használtautó átvizsgálás helyszínen Szigetmonostor
  • Olcsó Ford Kuga műszeres vizsgálata Szigetmonostor
  • Megbízható Honda Prelude autóvizsgálat helyszínen
  • Mindenre kiterjedő Hyundai Kona műszeres vizsgálata
  • Olcsó Jaguar Daimler autó értékbecslés
  • Olcsó Jeep Patriot átnézés utazás előtt Szigetmonostor
  • Helyszíni Kia Clarus előzetes műszaki átvizsgálása
  • Helyszíni Lada 112 autó állapotfelmérés vásárlás előtt
  • Használt Lancia Voyager helyszíni autó állapotfelmérés
  • Szakértő Land Rover Defender műszeres vizsgálata Szigetmonostor
  • Helyszíni Lexus ES átnézés utazás előtt Szigetmonostor
  • Alapos Lincoln MKT autó értékbecslés Szigetmonostor
  • Hétvégi Maserati Ghibli előzetes műszaki átvizsgálása
  • Mindenre kiterjedő Mazda RX-7 átnézés utazás előtt
  • Műszeres Mercedes GT helyszíni autó állapotfelmérés
  • Használt Mitsubishi Montero átnézés utazás előtt
  • Szakértő Nissan Quashqai helyszíni állapotfelmérés
  • Hétvégi Opel Agila autó értékbecslés
  • Szakértő Peugeot 205 átvizsgálás külföldi út előtt
  • Műszeres Pontiac Solstice használtautó átvizsgálás helyszínen
  • Alapos Porsche Panamera helyszíni állapotfelmérés
  • Mindenre kiterjedő Renault R21 autó állapotfelmérés vásárlás előtt
  • Olcsó Rolls-Royce Silver Shadow autó értékbecslés
  • Szakértő Rover 600 helyszíni állapotfelmérés Szigetmonostor
  • Használt Saab 900 használtautó átvizsgálás helyszínen Szigetmonostor
  • Használt Seat Arona használt autó állapotfelmérés
  • Használt Skoda Citigo helyszíni autó állapotfelmérés
  • Mindenre kiterjedő Smart Forfour műszeres vizsgálata Szigetmonostor
  • Műszeres Ssangyong Rexton használtautó átvizsgálás helyszínen
  • Mindenre kiterjedő Subaru Outback használtautó átvizsgálás helyszínen
  • Szakértő Suzuki Liana helyszíni autó állapotfelmérés
  • Használt Tesla Model S helyszíni állapotfelmérés Szigetmonostor
  • Megbízható Toyota HI Lux használt autó állapotfelmérés
  • Megbízható Volkswagen Multivan helyszíni állapotfelmérés Szigetmonostor
  • Hétvégi Volvo V50 felkészítés műszaki vizsgára
  • Szakértő Wartburg 1.3 használtautó átvizsgálás helyszínen

Ha hosszú útra szeretné felkészíteni az autóját, vagy ellenőriztetni kívánja külföldi út előtt egy szerelőműhelyben, akkor nálunk jó helyen jár! Ha nem szeretne csupán évjárat, esetleg visszatekert kilométeróra alapján kocsit venni, hanem képbe szeretne kerülni személyautó valós műszaki állapotával, akkor keressen meg minket a kocsi átvizsgálásával Szigetmonostor régiójában +36 70 352 1562!

Helyszíni kocsi átnézés Szigetmonostor környékén, átnézés a vásárlás előtt +36 70 352 1562.

Szólj hozzá!
Megbízható Alfa Romeo 145 felkészítés műszaki vizsgára Szigetmonostor Szakértő Audi A4 autó állapotfelmérés vásárlás előtt Szigetmonostor Helyszíni BMW 318 autóvizsgálat helyszínen Szigetmonostor Alapos Citroen DS3 átvizsgálás külföldi út előtt Szigetmonostor Alapos Chrysler Neon helyszíni autó állapotfelmérés Szigetmonostor Megbízható Dacia Sandero autó értékbecslés Szigetmonostor Használt Daewoo Kalos átvizsgálás külföldi út előtt Szigetmonostor Helyszíni Ford Focus autó előzetes műszaki átvizsgálása Szigetmonostor Hétvégi Daihatsu Cuore helyszíni autó állapotfelmérés Szigetmonostor Megbízható Dodge Challenger használt autó állapotfelmérés Szigetmonostor Alapos Fiat Punto használt autó állapotfelmérés Szigetmonostor Hétvégi Ford KA használtautó átvizsgálás helyszínen Szigetmonostor Alapos Honda Insight használt autó állapotfelmérés Szigetmonostor Műszeres Hyundai Elantra műszeres vizsgálata Szigetmonostor Helyszíni Jaguar XE műszeres vizsgálata Szigetmonostor Szakértő Jeep Wrangler autó állapotfelmérés vásárlás előtt Szigetmonostor Műszeres Kia Sportage átvizsgálás külföldi út előtt Szigetmonostor Hétvégi Lada Niva átvizsgálás külföldi út előtt Szigetmonostor Helyszíni Lancia Thesis átnézés utazás előtt Szigetmonostor Megbízható Land Rover Discovery használt autó állapotfelmérés Szigetmonostor Használt Lexus ES átnézés utazás előtt Szigetmonostor Helyszíni Lincoln MKZ autóvizsgálat helyszínen Szigetmonostor Olcsó Maserati Grancabrio használt autó állapotfelmérés Szigetmonostor Olcsó Mazda CX-3 autó állapotfelmérés vásárlás előtt Szigetmonostor Használt Mercedes GT helyszíni autó állapotfelmérés Szigetmonostor Megbízható Mitsubishi Carisma átvizsgálás külföldi út előtt Szigetmonostor Mindenre kiterjedő Nissan Primastar autóvizsgálat helyszínen Szigetmonostor Megbízható Opel Senator autó értékbecslés Szigetmonostor Hétvégi Peugeot Traveller használtautó átvizsgálás helyszínen Szigetmonostor Használt Pontiac Le Mans autó értékbecslés Szigetmonostor Szakértő Porsche Targa átnézés utazás előtt Szigetmonostor Helyszíni Renault R25 használt autó állapotfelmérés Szigetmonostor Szakértő Rolls-Royce Corniche használt autó állapotfelmérés Szigetmonostor Olcsó Rover 400 helyszíni autó állapotfelmérés Szigetmonostor Alapos Saab 9-3 autó állapotfelmérés vásárlás előtt Szigetmonostor Alapos Seat Ateca autó állapotfelmérés vásárlás előtt Szigetmonostor Olcsó Skoda Suberb autó állapotfelmérés vásárlás előtt Szigetmonostor Olcsó Smart Fortwo autó értékbecslés Szigetmonostor Mindenre kiterjedő Ssangyong Actyon használtautó átvizsgálás helyszínen Szigetmonostor Mindenre kiterjedő Subaru Impreza autóvizsgálat helyszínen Szigetmonostor

A bejegyzés trackback címe:

https://autoallapotfelmeresbudapest.blog.hu/api/trackback/id/tr215171198

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása