Autó teljes körű állapotfelmérése Budapest

Autó teljes körű állapotfelmérése Budapest

Komputeres autódiagnosztika és használtautó átvizsgálás helyszínen XVIII. kerület

2017. május 24. - Kovács Norbi

Komputeres autódiagnosztika és használtautó átvizsgálás helyszínen XVIII. kerület

Számítógépes hibakód kiolvasás és törlés XVIII. kerület területén és környékén akár azonnali kiszállással +36 70 352 1562.
A kocsi átvizsgálással kapcsolatos szolgáltatásunk leírásához kattintson ide:
Autó állapotfelmérés külföldi út előtt és gépjármű állapotfelmérés XVIII. kerület
Vállalkozásunk speciálisan a kódolvasásra és törlésre valamint autódiagnosztikára szakosodott, minden járműtípushoz rendelkezünk a szükséges kódolvasó műszerrel. Dolgozunk Bluetooth kódolvasóval, a hibakódok kiolvasását, kivillogtatását és törlését Android, iPhone és Windows operációs rendszerekkel is meg tudjuk oldani. Mivel nem márkaszerviz vagyunk, meg tudjuk oldani a legkedveltebb típusoktól (Opel, Ford, Suzuki kódkiolvasás) a ritkább típusokig a diagnosztikai feladatokat. Hibakód kiolvasás XVIII. kerület

A vizsgálat tárgya

A felderített diagnosztikai kódot figyelembe véve behatároljuk a problémát, azonosítjuk a meghibásodott alkatrészt, megszüntetjük a problémát, ha szükséges, cserét hajtunk végre, és kiürítjük a diagnosztikai memória tartalmát. Gyakran kérik tőlünk az autójavító műhelyek a járműdiagnosztika elvégzését az alábbi hibák beazonosítása végett: - időszakos indíthatóság hiba - üzemanyag-nyomás hiba - főtengely jeladó hiba - gázpedál helyzetérzékelő hiba - lambda szonda hiba - gyújtásvezérlő elektronika hiba - tápellátási hiba - üzemanyag-szivattyú hiba - légtömegmérő hiba Ezen kívül lehetséges még az alábbiak elvégzése: - valós km érték kiolvasása - olajcsere ellenőrzése, nullázása - légzsákvezérlő, ütközésadat kiolvasása és törlése Műszerparkunk Úgynevezett OBD olvasóval és OBD kábellel csatlakozunk a gépjármű fedélzeti diagnosztikai csatlakozófelületére, amelynek révén begyűjtjük a szükséges műszaki paramétereket. Az eredmények elemzését számítógéppel végezzük. EOBD hibakód lista XVIII. kerület Mobil diagnosztika Aktuális munkáink függvényében telefonos egyeztetés alapján kiszállást is vállalunk, hogy bevizsgáljuk a járművét. A mobil vizsgálat általában nem ingyenes az összeg tekintetében kérjük, forduljon telefonos ügyfélszolgálatunkhoz.

Otthoni hibakód kiolvasás?

A hibakód kiolvasás házilag is kivitelezhető, ha rendelkezik az ehhez való berendezésekkel, viszont meg kell említenünk 2 lényeges tényt:

  1. Az igazán jó minőségű berendezések félmillió forintnál indulnak, a professzionális (pl. Bosch, Texa) hibakódolvasók ára elérheti az 1 millió forintot.
  2. A megállapított hibakód nem jelenti automatikusan azt, hogy megoldottnak tekinthetjük a probléma feltárását. Ezt az alábbiakban szeretnénk egy kicsit részletesebben is kifejteni.

Az életben azt láttuk, hogy a hibakód kiolvasása legtöbbször mindössze egy része a hiba azonosításához szükséges teljes vizsgálatsorozatnak. A korszerű személyautók, teherautók és kamionok egyre több feladatát vezérlik ma már digitális fedélzeti eszközök. Ezek hibatárolóba raktározzák a naplózott paramétereket, tényleges és korábbi események kódjait, jellemző paraméterek állapotait. A fedélzeti autódiagnosztikai berendezések össze is hasonlítják az élő értékeket az előírt vagy névleges értékekkel. Ennek értelme a jármű állapotának időről időre történő ellenőrzése. Amennyiben nem tolerálható eltérést észlel a rendszer, hibaüzenet érkezik, amit egy memória regisztrál, később is lekérhető hibakódok formájában. A határértékeken kívüli értékek egy részéről a fedélzeti jelzőlámpák a vezetők számára LED-ek formájában is jeleznek, egy jelentősebb hányaduk azonban csak autódiagnosztikai műszer soros csatlakozófelületéhez kapcsolódó ún. OBD kábelen át kérhetők le. Az OBD diagnosztika már sokkal több hasznos információt szolgáltat a gépjármű állapotáról, de még ez sem jelenti azt, hogy megoldottuk a hiba behatárolását. Miért nem ilyen egyszerű az autódiagnosztika? Ha a hibakódok kiolvasása megoldana mindent, akkor sokan maguk is meg tudnák javítani az autót. Az élet ezzel szemben azt bizonyítja, hogy sokszor nagyon téves következtetéseket lehet levonni a diagnosztikai információkból. Néhány jellemző eset, amit sok kollégánk is meg tudna erősíteni, a lambda szonda indokolatlan cseréje vagy a hűtőfolyadék szondája révén jelzett műszaki paraméterek téves értelmezése. Gyakran tapasztaltunk olyat, hogy tele volt a hibatároló régi, több hónapos adatokkal, amelyek egy része régóta nem volt érvényes, ezért érdemes a hibakódok kiolvastatásának újbóli megismétlését. Ráadásul gyakran előfordul, hogy nem az összes hibatípus észlelhető folyamatosan, az autó nem mindig ugyanúgy viselkedik. A fő oka, amiért nem ajánljuk a házilagos hibakód olvasást, hogy a tudásnál van értékesebb is, ez pedig a tapasztalat, amit sok-sok év alatt szerez meg a szakember.

Hibakód kiolvasás ára

A munkadíj több tényezőtől is függ, ezért azt kérjük, hogy a konkrét összegről egyeztessen ügyfélszolgálatunkkal telefonon, de a legbiztosabb megoldás az autó konkrét helyszíni vizsgálata. Olyan járművek, ahol hibakód kiolvasást laptoppal kérnek: Opel - Hibakód kiolvasás Astra G - Vectra a hibakód kiolvasás - Opel Calibra hibakód kiolvasás - Opel Vectra c hibakód kiolvasás Ford - Mondeo hibakód kiolvasás - Transit hibakód kiolvasás Suzuki - Swift hibakód kiolvasás - Sx4 hibakód kiolvasás Volkswagen Polo hibakód olvasás Peugeot - Peugeot 307 hibakód kiolvasás - Peugeot 206 hibakód törlés Volvo Citroen Skoda - Felicia hibakód kiolvasás - Fabia hibakód kiolvasás Fiat Honda Mercedes Mazda Seat Renault - Renault Scenic hibakód kiolvasás - Renault Laguna hibakód kiolvasás Mitsubishi hibakód kiolvasás Daewoo - Matiz hibakód kiolvasás - Nexia hibakód kiolvasás Hibakód kiolvasás és törlés Rendszeresen ismétlődő kérdések Mennyi ideig tart a hibakódok kiolvasását követő pontos hibafeltárás? A hibadiagnosztika igénybe vehet több órát, de eltarthat 2 munkanapig is a hiba bonyolultságától függően. Mit tanácsolnak, ha éppen nem tudjuk felvenni a telefont? Ha elérhetetlenünk vagyunk telefonon, előfordulhat, hogy egy bonyolultabb hiba feltárását végezzük. Ilyen esetben arra bátorítjuk, hogy küldjön e-mailt, és válaszolunk, amint módunkban áll. Rendszertelenül fennálló hiba feltárását minden alkalommal ki kell fizetni? Sajnos a hiba felderítése időt vesz igénybe, így ha egy probléma nem jelentkezik a jármű behozatalakor, akkor a vizsgálatot meg kell ismételni. Okos döntés megvárni, amíg a hiba minden alkalommal tapasztalható. A hibakód egyértelműen azonosítja a hiba gyökerét? Sajnos nem. A tapasztalat és az egyéb körülmények tisztázása teszi egyértelművé a probléma tényleges kiváltó okát.

Autó átvizsgálás autópiacon XVIII. kerület

Használt autó megvétele előtt akár 100 ezer forintot is megspórolhat a használt autó szakemberrel való átnézetésével XVIII. kerület vonzáskörzetében. Ha hasznosnak találja az állapotfelmérést, akkor hívjon a +36 70 352 1562 számon! A ránézésre megkímélt állapot önmagában nem jelent biztosítékot arra nézve, hogy főnyeremény a kinézett autó, és nem biztos, hogy a szomszéd ugyanolyan tapasztalt, mint a műszerekkel rendelkező szakember. A lenti képet megérintve mindjárt tárcsázhatja számunkat okostelefonról: autó állapotfelmérés vásárlás előtt XVIII. kerület

Mit lehet ellenőrizni az autón XVIII. kerület környékén?

A gépjármű általános állapotának megállapítása XVIII. kerület környékén

Autó külső átnézése: a jármű átnézésével felderíthetők többek között az alváz repedései, korrózió vizsgálata, a hézagok, a festés hibái, a gumik állapota. A gépkocsi szemrevételezése belülről: jellemző vizsgálati területek ülések, állapota, a tetőkárpit vagy a váltó műszaki állapota. Gyakori probléma az ékszíj megnyúlásának megállapítása, a vezérműszíj állapotának megtekintése. Autódiagnosztika: valós futott km értékének kiolvasása, a kilométeróra visszatekerésének megállapítása, olajcsere ellenőrzése, porlasztó programozás, ütközési adatok megállapítása diagnosztikai eszközzel, fényjelző berendezések és lengéscsillapító ellenőrzése a közlekedési hatóság vizsgálati technológiájával. műszeres lengéscsillapító mérés XVIII. kerület A fedélzeti diagnosztikai interfészre csatlakozva rengeteg más műszaki paraméter is kiolvasható, pl. ECU, fojtószelep. Meg kell említenünk azt is, hogy komoly támogatást tudunk adni annak tekintetében is, hogy milyen szervizelési mennyiségre lehet számítani bizonyos típusoknál, illetve ha szerelés válik szükségessé, akkor milyen mélyen kell zsebbe nyúlni. → Ezek a tényezők hosszabb távon szabják meg az autó üzemeltetésének költségeit, de egyértelműen hasznos információk a kocsivásárlás szempontjából. Az autó technikai állapotán kívül segítünk eldönteni, hogy a kocsi az évjárata, felszereltsége stb. alapján megéri-e az árát.

Gépjármű ellenőrzés díja XVIII. kerület

Az autó állapotfelmérésének ára attól függ, hogy milyen alapos szakvéleményt kell mondanunk a megvételre szánt gépjárműről. Az átvizsgálás összegét bővebb információk ismeretében tudjuk megadni. használt autó állapotfelmérés ár XVIII. kerület

Sokáig tart egy használtautó teljeskörű felmérés?

A felmérés iőigénye függ attól, hogy mennyire alapos szakvéleményt kell adnunk a kinézett autóról. Általánosságban véve elmondható, hogy már egy fél órás autó átnézéssel is több tízezer forintot lehet megtakarítani a vételárból az esetleges hibák feltárásával. A mindenre kiterjedő, szakszervizben végrehajtott vizsgálat akár egy nagyobb összeget is megspórolhat az új autótulajdonosnak, vagy megóvja őt egy túlzottan széthajtott járműtől!

Minden hiányosság észlelhető a vásárlás helyén?

Jó lenne, de tapasztalataink szerint nem. A speciálisabb tesztek kizárólag jól felszerelt autószerelő műhelyben kivitelezhetők. Ilyenek többek között pl. a futómű nem kielégítő állapotának világos megállapítása, víz- és olajfolyások feltérképezése.

Van olyan probléma, ami egyáltalán nem állapítható meg?

Szomorú, de így van. Mivel nem látunk bele az alkatrészek belsejébe, nem lehet megmondani, hogy meddig működik még egy önindító, vagy hogy a motor belsejében milyen belső kopások jöttek létre a kocsi használata alatt. üzemanyagadagoló diagnosztika XVIII. kerület

Milyen műszereket vetünk be a kocsi átvizsgálásához?

A legkomolyabb műszer, amit fel tudunk használni a vizsgálathoz, olyan autódiagnosztikai berendezés, amellyel többféle interfész csatlakozók közbeiktatásával tudunk a fedélzeti diagnosztikai berendezéshez kapcsolódni, és egy szoftverrel detektálni és kiolvasni a korábbi hibaüzeneteket. Rendszeresen esik meg, hogy olyan hibakódokat is észlelhetünk, amelyeket a fedélzeti visszajelző lámpák nem jeleznek ki. Tekintettel arra, hogy a motor az autó legféltettebb komponense, ezt az ellenőrzést minden körülmények között ésszerű végrehajtani! A rétegvastagság-mérés rutinszerűen végrehajtott vizsgálat, erre dedikált rétegvastagság-mérőt használunk, így nagyon könnyű annak megítélése, hogy a vizsgált gépkocsi karosszériájának komponensei közül melyeket javítottak, fújtak át (és azt milyen műszaki minőségben tették meg), ezt alapul véve a vizsgált gépkocsi esetleges különféle sérüléseire is lehet gyanakodni.

Tesztút

Szinte az összes helyen pénzt kérnek a használtautó tesztvezetéséért. Megtérül fizetni ezért? Mit lehet ebből feltérképezni? A próbamenet olyan vizsgálati lehetőség, amit valamennyi használtautó vásárlónak ajánlunk. Próbakörrel kimutatható, esetleges műszaki hibák a gépkocsin:

  • Kopogás a kocsi különféle elemeiből
  • Az autó úttartása
  • A lengéscsillapító állapota
  • A fékhatás vizsgálata
  • A motor zörejei
  • A váltó esetleges rendellenességei
  • A tengelykapcsoló státusza

autó felkészítése műszaki vizsgára XVIII. kerület Ha műszaki vizsgára szeretné felkészíteni gépkocsiját, vagy ellenőriztetni kívánja nyaralás előtt egy szakszervizben, akkor nálunk jó helyen jár! Ha nem szeretne csupán kamu szervizkönyv, esetleg visszatekert kilométeróra alapján használt autót venni, hanem tisztában szeretne lenni személyautó tényleges műszaki állapotával, akkor bízzon meg minket az autó teljes körű állapotfelmérésével XVIII. kerület körzetében +36 70 352 1562! Számítógépes autódiagnosztika XVIII. kerület területén és környékén akár 1 órán belüli kiszállással +36 70 352 1562.

Szólj hozzá!
autódiagnosztika XVIII. kerület hibakód kiolvasás XVIII. kerület hibakód kivillogtatás XVIII. kerület hibakód törlés XVIII. kerület számítógépes hibafeltárás XVIII. kerület használt autó állapotfelmérés XVIII. kerület gépjármű állapotfelmérés XVIII. kerület autó állapotfelmérés vásárlás előtt XVIII. kerület helyszíni autó állapotfelmérés XVIII. kerület autó állapotfelmérés külföldi út előtt XVIII. kerület autó átvizsgálás nyaralás előtt XVIII. kerület állapotfelmérés műszaki vizsga előtt XVIII. kerület autó felkészítése hosszú út előtt XVIII. kerület Opel autódiagnosztika XVIII. kerület Ford autódiagnosztika XVIII. kerület Suzuki autódiagnosztika XVIII. kerület Mercedes autódiagnosztika XVIII. kerület BMW autódiagnosztika XVIII. kerület üzemanyag-adagoló hiba XVIII. kerület vezérlőegység hiba XVIII. kerület gyújtáshiba XVIII. kerület turbó hiba diagnosztika XVIII. kerület km érték kiolvasása XVIII. kerület járműdiagnosztika XVIII. kerület VW diagnosztika XVIII. kerület Peugeot diagnosztika XVIII. kerület Skoda diagnosztika XVIII. kerület Renault diagnosztika XVIII. kerület autó átvizsgálás autópiacon XVIII. kerület autó állapotfelmérés autókereskedőnél XVIII. kerület fékhatás mérés XVIII. kerület lengéscsillapító mérés XVIII. kerület autó törés ellenőrzése XVIII. kerület autó típushibák kimutatása XVIII. kerület gyújtásdiagnosztika XVIII. kerület fékhatás vizsgálat XVIII. kerület üzemanyagadagoló diagnosztika XVIII. kerület fedélzeti diagnosztika XVIII. kerület futómű állapotfelmérése XVIII. kerület motor átvizsgálása XVIII. kerület

A bejegyzés trackback címe:

https://autoallapotfelmeresbudapest.blog.hu/api/trackback/id/tr1712537463

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása