Autó teljes körű állapotfelmérése Budapest

Autó teljes körű állapotfelmérése Budapest

Alapos Pontiac Firebird vizsgálat Ráckeve autókereskedőnél

2019. augusztus 25. - Kovács Norbi

Alapos Pontiac Firebird vizsgálat Ráckeve autókereskedőnél

Használt jármű vizsgálat kiszállással, vásárlás előtt +36 70 352 1562.

Szeretné, ha a frissen kifizetett kocsija nem szorulna javításra néhány hét múlva már a javítóműhelyben? Szeretné, ha egy tapasztalt autóvásárlási tanácsadó átvizsgálná a jelöltjét?

Az elérhető szervizkönyv önmagában nem szavatolja, hogy jó vétel az autó, és előfordulhat, hogy az ismerős nem képes helyettesíteni a nem nyilvánvaló problémák kinyomozásában tapasztalt szerelőt.

  • A 2000-es évjárattól kezdve lehet végrehajtani egy vagy akár több jármű vizsgálatát otthonában, autókereskedőnél, illetve autópiacon.
  • Kiküszöböljük, hogy olyan kocsit vegyen meg, amit utólag megbánna.
  • Ismertetjük a kocsi jellemző szériahibáit, és elmondjuk, hogy milyen sejthető kiadások adódhatnak az adott autóval kapcsolatban.

helyszíni autó állapotfelmérés Ráckeve

Rendszeresen elkövetett hibák használt autók megvásárlásakor

  1. A jármű vevője azt gondolja, hogy a digitális világban már nem tudjuk előre pörgetni a km órát. Az a rossz hír, hogy ez nem igaz. Az eddigi hírek szerint – bár büntetendő – senkit sem ítéltek el még azért, mert tekerte a km órát. Az Ausztriából behozott használt autók kapcsán a km óra manipulálását nehéz bizonyítani, mert ha nyilvánvalóvá is válna a km óra pörgetése, a kereskedő mondhatja, hogy ő eleve ilyen állapotban hozta be a járművet. A más országból behozott használt kocsik ellenőrzésekor műszerrel teszteljük a km óra manipulálásának tényét.
  2. A festék rétegvastagság mérés elmulasztása. A gépkocsik kasztniján típusonként eltérő a festék vastagsága. Japán kocsiknál pl. gyárilag kisebb festékvastagság. Ez nem jelenti azt, hogy a jármű törve volt, és szervizelni kellett, csupán gyárilag vékonyabb rajta a festék. Aki rendelkezik ilyen műszerrel, az jó hír, viszont sajnos sokan nem tudják, hogy mely elemeket érdemes mérni, illetve nem mindenki képes értelmezni a kapott adatokat.
  3. Elképesztő, hogy milyen rengetegen nem figyelnek a gumiabroncsok állapotára. Ez akár több százezer Ft azonnali költséget is jelenthet. Rendszeresen megesik, hogy a használtautó megvásárlásakor gyakorlatilag azonnal cserélni kell az abroncsokat, ugyanis olyan kopott állapotban vannak. Jóllehet a mintázat mélysége még jó lenne, viszont a gumi anyaga olyan szinten régi, hogy nem biztosított a szükséges tapadás. Az új gumiabroncs szett megvásárlása több százezer Ft kiadást okozhat kerékmérettől függően, különös tekintettel abban az esetben, ha téli abroncsokról is kell gondoskodni.
  4. Számos újdonsült autótulajdonos nincs tisztában azzal, hogy mire használható a kinézett jármű. Különbség van az autók felhasználhatóságát tekintve a benzin illetve dízel üzemű autók között. A lóerők száma is meghatározó mértékben hatással van arra, hogy a gépkocsi milyen célra alkalmazható a gyakorlatban. A gépkocsi motorikus felépítése valószínűsíti a potenciális hibalehetőségeket, illetve azt, hogy milyen alkatrészeket kell cserélni szükség esetén a kocsin.

Az előbb taglalt kérdésekben tudunk segíteni, és véleményt tudunk alkotni arról, hogy az autó megéri-e az árát, illetve hogy mennyit lenne érdemes alkudni belőle, hogy elfogadható ára legyen.

Használtautó vásárláskor javasoljuk figyelembe venni

  1. Mindegy, hogy mit állít az eladó, az egyetlen pártatlan szempont az aktuális állapot. Nem szabad bedőlni a “vidéki doktornő” vagy az “évekig állt az autó” jellegű magyarázatoknak, mert ez vagy igaz, vagy sem.
  2. Ne a kolléga alkosson szakvéleményt, akiről azt hisszük, hogy többet ért az autókhoz, mint mi! Jobb megelőzni a problémát, illetve ha utólag mégiscsak napvilágra kerül egy hiányossága az autónak, akkor jobb, ha ez nem szül feszültséget az ismerős és közöttünk.
  3. A szervizkönyv nem minden. Előfordulhat, hogy egy sok kilométert futott kocsi jobb állapotban van, mint egy szervizkönyv alapján kevesebb km-rel rendelkező.
  4. Feltétlenül azt javasoljuk, hogy nézzen meg több kocsit is, mielőtt döntene. Előfordul, hogy azt látjuk a gyakorlatban, hogy észszerű várni a döntéssel, és már csak akkor megállapodni az eladóval, ha már a többi autót is megnéztük.

Az autó állapotfelmérés folyamata nagy vonalakban

A következő lista nem kimerítő, mindössze a szokásos munkafázisokat ismerteti.

  • Külső vizsgálat: pl. fényezés, szélvédők állapota
  • Belső vizsgálat: ülések, esetleges kopások, repedések
  • Alul: pl. gumik állapota. Ha van lehetőség megemelni az autót, akkor a fékbetétek, alváz felmérése.
  • Motor felmérése: hosszbordásszíj, olaj, hűtőfolyadék.
  • Működés ellenőrzése: a kocsi beindításakor menetpróba.

Az átnézés után aprólékos beszámoló a megállapított gondokról, a jármű állapotának magyarázata.

Akár hétvégi Daewoo állapotfelmérés Ráckeve és OBD műszerrel végzett autódiagnosztika kiszállással

Használt autó vásárlásakor akár 100 ezer forintot is megspórolhat a használt autó szakemberrel való átnézetésével Ráckeve körzetében. Ha hasznosnak találja az állapotfelmérést, tárcsázza a +36 70 352 1562 számot! FONTOS! Csak 1999 évjárat utáni, illetve OBD2 csatlakozási lehetőséggel rendelkező gépkocsik ellenőrzését tudjuk elvégezni! A ránézésre megkímélt állapot önmagában nem jelent biztosítékot arra nézve, hogy jó vételt csinál az autó megvásárlásával, és az sem mindig garantált, hogy az ismerős ugyanolyan tapasztalt, mint a műszerekkel rendelkező szakember. Az alábbi képet megérintve azonnal hívhat minket okostelefonról: használt kocsi átnézése Ráckeve

Milyen vizsgálatokat tudunk elvégezni a helyszínen Ráckeve övezetében?

Az autó általános állapotának ellenőrzése Ráckeve régiójában

Autó ellenőrzése kívül: a jármű megvizsgálásával azonosíthatók többek között az alváz repedései, korrózió vizsgálata, a hézagok, festékréteg mérése, csapágyak állapota. A gépkocsi belső átnézése: többek között az utastér, állapota, az ülések és belső borítások vagy a váltó műszaki állapota. Gyakori probléma a hosszbordásszíj repedéseinek beazonosítása, a vezérműlánc állapotának vizsgálata. Motordiagnosztika: az autóval ténylegesen megtett távolság megállapítása, a kilométeróra visszatekerésének detektálása, motorolaj állapotának megállaptása, karburátor beállítása, ütközési adatok kiolvasása, világítóberendezések és lengéscsillapító vizsgálata a közlekedési hatóság ellenőrzése technikájával. számítógépes motordiagnosztika Ráckeve A gépjármű telematikai interfészre kapcsolódva még számos egyéb műszaki viszonyszám is detektálható, pl. üzemanyag nyomás, fojtószelep. Lényeges szempont lehet még az is, hogy komoly támogatást tudunk adni annak tekintetében is, hogy mennyire szervizigényes egy autó, illetve ha be kell avatkozni, akkor milyen mélyen kell zsebbe nyúlni. → A fenti szempontok évek múltán határozzák meg a gépjármű állagmegóvásának ráfordítását, viszont nyilvánvalóan figyelembe kell venni az autóvétel tekintetében. Az autó technikai állapotán kívül segítünk eldönteni, hogy az autó az évjárata, felszereltsége stb. figyelembe vételével megéri-e az árát.

Autó átnézés ára Ráckeve

Az adott gépjármű állapotfelmérésének díja nagy mértékben módosul annak tükrében, hogy milyen alapos szakvéleményt kell kiállítanunk a megvásárolni kívánt gépjárműről. A vizsgálat díját szóbeli konzultációt követően tudjuk véglegesíteni. használt autó állapotfelmérés ár Ráckeve

Sokáig tart egy használtautó teljeskörű felmérés?

Az átvizsgálás ideje legfőképpen annak a függvénye, hogy mennyire részletezett elemzést kell kiállítanunk a kinézett autóról. Általánosságban véve elmondható, hogy már egy fél órás autó átnézéssel is több tízezer forintot lehet megtakarítani a vételárból az esetleges hibák feltárásával. A részletezett, mindenféle berendezéssel ellátott szervizműhelyben végrehajtott átvizsgálás akár egy nagyobb összeget is megspórolhat az új autótulajdonosnak, vagy megóvja őt egy rossz állapotban lévő gépkocsitól!

Mindegyik hiányosság megállapítható a helyszínen?

Jó lenne, de tapasztalataink szerint nem. Bizonyos ellenőrzések kizárólag szakműhelyben bonyolíthatók le. Ezek közé tartozik pl. a futómű hibáinak egyértelmű azonosítása, az alváz tüzetes átnézése.

Létezik olyan probléma, ami egyáltalán nem állapítható meg?

Jó lenne, ha ez nem lenne így, de be kell látni, hogy ez igaz. Figyelembe véve, hogy nem látunk bele az alkatrészek belsejébe, nem lehet mérget venni arra, hogy mennyit bír még egy önindító, vagy hogy a hengerekben milyen belső károk jöttek létre a kocsi használata alatt. gépjármű állapotfelmérés Ráckeve

Milyen eszközöket alkalmazunk az állapotfelméréshez?

A legdrágább elemzőeszköz, amit be tudunk vetni, olyan autódiagnosztikai eszköz, amellyel különböző interfész csatlakozók segítségével tudunk a telemítikai berendezéshez kapcsolódni, és szoftveresen észlelni és kiolvasni az előző státuszjelzéseket. Rendszeresen történik meg, hogy olyan jelzéseket is észlelhetünk, amelyeket a műszerfal visszajelző elemei nem mutatnak. Tekintettel arra, hogy a motor a jármű legköltségesebb komponense, ezt az ellenőrzést okvetlenül okos dolog végrehajtani! A rétegvastagság-mérés sem okoz gondot, ehhez gyártott festékvastagság-mérő eszközt alkalmazunk, így meg tudjuk állapítani, hogy a diagnosztizált használtautó burkolatának komponensei közül melyeket cseréltek, fújtak át (és azt mennyire szakszerűen végezték el), ennek kapcsán az ellenőrzött jármű esetleges különféle károsodásaira is lehet következtetni.

Próbamenet

Egyre több helyen fizetni kell a használtautó kipróbálásáért. Nem pénzkidobás fizetni ezért? Mit lehet ebből levonni? A próbakör olyan vizsgálati lehetőség, amit minden használtautó vásárlónak javasolunk. Próbamenettel feltérképezhető, esetleges hiányosságok az autónál:

  • Zörejek az autó különböző elemeiből
  • A gépkocsi menetdinamikája
  • A lengéscsillapító állapota
  • A fékek állapota
  • A motor viselkedése
  • A váltó megfelelő működése
  • A tengelykapcsoló kopása

autó felkészítése műszaki vizsgára Ráckeve Általában a következő típusok vizsgálatát hajtjuk végre ügyfeleink kérésére:

  • Mindenre kiterjedő Alfa Romeo 155 felkészítés műszaki vizsgára
  • Olcsó Audi A1 előzetes műszaki átvizsgálása Ráckeve
  • Hétvégi BMW Z4 autó állapotfelmérés vásárlás előtt
  • Helyszíni Citroen Xsara műszeres vizsgálata
  • Olcsó Chrysler Sebring autóvizsgálat helyszínen
  • Használt Dacia Lodgy használtautó átvizsgálás helyszínen Ráckeve
  • Megbízható Daewoo Matiz átnézés utazás előtt Ráckeve
  • Mobil Ford Fiesta átvizsgálás külföldi út előtt
  • Hétvégi Daihatsu Copen használt autó állapotfelmérés
  • Műszeres Dodge Durango autó állapotfelmérés vásárlás előtt
  • Helyszíni Fiat 124 autó értékbecslés
  • Alapos Ford Kuga autóvizsgálat helyszínen Ráckeve
  • Olcsó Honda Shuttle műszeres vizsgálata Ráckeve
  • Helyszíni Hyundai Galloper használtautó átvizsgálás helyszínen
  • Mindenre kiterjedő Jaguar XJ használt autó állapotfelmérés Ráckeve
  • Használt Jeep Compass autó értékbecslés
  • Hétvégi Kia Niro műszeres vizsgálata
  • Megbízható Lada Priora autó állapotfelmérés vásárlás előtt
  • Helyszíni Lancia Kappa átnézés utazás előtt Ráckeve
  • Olcsó Land Rover Defender autó állapotfelmérés vásárlás előtt Ráckeve
  • Olcsó Lexus LS használtautó átvizsgálás helyszínen Ráckeve
  • Hétvégi Lincoln Navigator előzetes műszaki átvizsgálása
  • Szakértő Maserati Levante átvizsgálás külföldi út előtt Ráckeve
  • Hétvégi Mazda MX-3 átnézés utazás előtt Ráckeve
  • Megbízható Mercedes B osztály autóvizsgálat helyszínen
  • Olcsó Mitsubishi Lancer helyszíni állapotfelmérés
  • Megbízható Nissan NV200 helyszíni állapotfelmérés
  • Hétvégi Opel Meriva átvizsgálás külföldi út előtt Ráckeve
  • Műszeres Peugeot 407 műszeres vizsgálata Ráckeve
  • Hétvégi Pontiac GTO autó értékbecslés Ráckeve
  • Műszeres Porsche Macan használtautó átvizsgálás helyszínen Ráckeve
  • Alapos Renault Grand Scenic helyszíni állapotfelmérés
  • Mindenre kiterjedő Rolls-Royce Corniche autó értékbecslés Ráckeve
  • Olcsó Rover Metro átnézés utazás előtt
  • Mindenre kiterjedő Saab 9-5 helyszíni autó állapotfelmérés
  • Olcsó Seat Ibiza helyszíni autó állapotfelmérés
  • Használt Skoda Karoq autóvizsgálat helyszínen
  • Szakértő Smart Roadster használtautó átvizsgálás helyszínen
  • Szakértő Ssangyong Rodius műszeres vizsgálata Ráckeve
  • Szakértő Subaru Justy műszeres vizsgálata Ráckeve
  • Mindenre kiterjedő Suzuki Swift autó állapotfelmérés vásárlás előtt Ráckeve
  • Mindenre kiterjedő Tesla Model X előzetes műszaki átvizsgálása Ráckeve
  • Megbízható Toyota Tundra helyszíni autó állapotfelmérés
  • Helyszíni Volkswagen T-Roc felkészítés műszaki vizsgára
  • Helyszíni Volvo 900-as sorozat helyszíni autó állapotfelmérés Ráckeve
  • Műszeres Zastava GTL 55 helyszíni állapotfelmérés Ráckeve

Ha hosszú útra szeretné felkészíteni a járművét, vagy ellenőriztetni kívánja nyaralás előtt egy szakszervizben, akkor nagyon jó helyen jár! Ha nem szeretne csak évjárat, ismerős véleménye alapján használt autót vásárolni, hanem képbe szeretne kerülni személyautó valós műszaki állapotával, akkor bízzon meg minket az autó ellenőrzésével Ráckeve környékén +36 70 352 1562!

Helyszíni jármű állapotfelmérés Ráckeve területén, vizsgálat a helyszínen +36 70 352 1562.

Szólj hozzá!
Olcsó Alfa Romeo 166 autóvizsgálat helyszínen Ráckeve Használt Audi A1 helyszíni állapotfelmérés Ráckeve Olcsó BMW 520 műszeres vizsgálata Ráckeve Helyszíni Citroen C1 helyszíni állapotfelmérés Ráckeve Helyszíni Chrysler Town átnézés utazás előtt Ráckeve Mindenre kiterjedő Dacia Lodgy autó állapotfelmérés vásárlás előtt Ráckeve Hétvégi Daewoo Nubira használtautó átvizsgálás helyszínen Ráckeve Helyszíni Ford Fiesta jármű műszeres vizsgálata Ráckeve Használt Daihatsu Trevis helyszíni autó állapotfelmérés Ráckeve Hétvégi Dodge Neon helyszíni állapotfelmérés Ráckeve Használt Fiat Cinquecento átnézés utazás előtt Ráckeve Alapos Ford Kuga előzetes műszaki átvizsgálása Ráckeve Helyszíni Honda CR-Z helyszíni állapotfelmérés Ráckeve Helyszíni Hyundai Sonata használtautó átvizsgálás helyszínen Ráckeve Szakértő Jaguar XE autó állapotfelmérés vásárlás előtt Ráckeve Helyszíni Jeep Commander használtautó átvizsgálás helyszínen Ráckeve Alapos Kia Venga használtautó átvizsgálás helyszínen Ráckeve Olcsó Lada 112 autó értékbecslés Ráckeve Megbízható Lancia Delta műszeres vizsgálata Ráckeve Megbízható Land Rover Range Rover Velar előzetes műszaki átvizsgálása Ráckeve Megbízható Lexus SC átnézés utazás előtt Ráckeve Mindenre kiterjedő Lincoln MKZ helyszíni autó állapotfelmérés Ráckeve Alapos Maserati Granturismo átvizsgálás külföldi út előtt Ráckeve Mindenre kiterjedő Mazda MX-6 használtautó átvizsgálás helyszínen Ráckeve Megbízható Mercedes G osztály autó állapotfelmérés vásárlás előtt Ráckeve Hétvégi Mitsubishi Lancer felkészítés műszaki vizsgára Ráckeve Hétvégi Nissan NV200 autó állapotfelmérés vásárlás előtt Ráckeve Hétvégi Opel Astra G átnézés utazás előtt Ráckeve Alapos Peugeot 405 átnézés utazás előtt Ráckeve Helyszíni Pontiac Trans Sport átvizsgálás külföldi út előtt Ráckeve Műszeres Porsche Boxster átnézés utazás előtt Ráckeve Műszeres Renault R19 előzetes műszaki átvizsgálása Ráckeve Használt Rolls-Royce Silver Spur átnézés utazás előtt Ráckeve Olcsó Rover Mini műszeres vizsgálata Ráckeve Olcsó Saab 99 autó értékbecslés Ráckeve Használt Seat Ateca használtautó átvizsgálás helyszínen Ráckeve Hétvégi Skoda Rapid használtautó átvizsgálás helyszínen Ráckeve Megbízható Smart Fortwo Passion autóvizsgálat helyszínen Ráckeve Alapos Ssangyong XLV műszeres vizsgálata Ráckeve Olcsó Subaru XV műszeres vizsgálata Ráckeve

A bejegyzés trackback címe:

https://autoallapotfelmeresbudapest.blog.hu/api/trackback/id/tr3915013398

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása